maanantai 8. helmikuuta 2016

Meidän koti

Nonnih. Nyt on muutosta aikaa kolmisen viikkoa ja vihdoin ollaan asetuttu kotiin vähän paremmin päivä päivältä. Muuttolaatikoiden purkamisessa kului yllättävän paljon aikaa, mutta kun ne oli saatu pois silmistä niin meikämandoliinihan oli ihan into piukeana - vuorossahan oli nimittäin se varsinainen sisustaminen! Olen tykännyt aina sisustaa - ihan niistä ajoista lähtien kun asuin omassa pienessä huoneessani porukoiden yläkerrassa. Sieltä tähän päivään asti oma makuni sisustamisen suhteen on muuttunut aika paljon ja omia mieltymyksiä sekä niiden muuttumista on ollut mielenkiintoista seurata.

Tässä on linkki postaukseen, jossa näkyy vanhan kotimme sisustusta aika hiljattain muuttomme jälkeen. Ensimmäinen yhteinen kotimme ja muutama Ikea -reissu. Lopputuloksena paljon vaaleaa, kauniita pintoja ja aika vähän personallisuutta. Tykkäsin asua siellä, mutta tässä parin vuoden aikana sisustukselliset mieltymykseni ovat muuttuneet niin paljon, että odotin innolla niiden toteuttamista. Siinä missä ennen halusin valkoista ja modernia, haluan tänä päivänä rouheaa, maanläheistä ja sopivissa määrin modernia. Onneksi meillä on nyt yli kymmenen neliötä enemmän tilaa toteuttaa näitä suunnitelmia, hih!
_MG_2883 _MG_2877 _MG_2870 _MG_2895 _MG_2907 _MG_2898 _MG_2920 _MG_2909 _MG_2896 _MG_2891 _MG_2890 _MG_2885 _MG_2921 Olen nauttinut tosi paljon siitä, että olen voinut toteuttaa jo pitkään mietittyjä haaveita nyt täällä uudessa kodissa. Olen laittanut vaatteita värijärjestykseen, saanut laittaa kaikki takit ja kengät nätisti ojoon vaatehuoneeseen ja yhdessä ollaan valittu tänne paljon uusia kalusteita erilaista ilmettä tuomaan. Meillä oli esimerkiksi pakollisena hankintana uusi ruokapöytä, kun vanha oli liian iso uuteen keittiöön. Nyt meillä on 110 cm leveä, meille juuri sopivan kokoinen valkoinen kaunotar ja sohvakin saatiin vaihdettua Ikean Ektorpista divaanilla varustettuun erilaiseen yksilöön. Kiva, kun täällä on niin paljon uutta ja jännittävää, heh!

Vielä täytyisi saada tauluja ja hyllyjä seinille, löytää sopiva kirjahylly ja hankkia muutamia pikkujuttuja vähän kaikkialle. Hiljaa hyvä tulee. Sisustamisessa on parasta se, ettei projekti valmistu ikinä vaan aina voi keksiä jotain uutta ja kivaa. Minkälaisia sisustajia te olette vai kiinnostaako nämä jutut ylipäätään? 

12 kommenttia:

  1. Upean boheemua ja sievää sisustamista, tykkään hurjasti! :) Itse sisustan "tykkään tuosta"-periaatteella, eli heitän sekaisin kaikkea värikästä ja veikeää, voiko sitä edes sanoa sisustamiseksi? ;) Itsekin haluaisin kotiimme kovasti jotain kuparista yksityiskohtaa, jotain samantyylistä kuin ylläolevissa kuvissa :) Pitääpi ottaa ihan inspaa tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Mulla oli ennen kans toi etten oikein tiennyt omaa tyyliäni mutta nyt pikkuhiljaa se on alkanut muodostumaan.. Eihän siinä toki mitään pahaakaan ole, voipahan muuttaa tyyliä aina kun siltä tuntuu :-)

      Poista
  2. Vitsit kuin ihania yksityiskohtia teillä on! <3 Tykkään hurjasti tosta tekstitaulusta ja rautalankaverkosta, mihin oot ripustanut kaikenlaista suloista! Mäkin haluisin, että mun sisäinen sisustajani löytäis jonkun suunnan ja tarkoituksen - tällä hetkellä ihastun vähän kaikkeen, enkä oikein osaa päättää, minkä tyyliseltä haluisin elinnelöiden näyttävän :D Ehkä se sieltä pikkuhiljaa muotoutuu, onneks voin odotellessa lukee näitä ihanan inspiroivia sisustuspostauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos kovasti <3 mä väsäsin sen kehikon itse tuossa viikko sitten ja siitä tuli kyllä tosi kiva, vaikkakin onkin ihan kotikutoisen (vai pitäiskö sanoa vääntöisen) näkönen, hah! Ja kyllä se oma tyyli varmasti pikkuhiljaa muotoutuu, luota muhun!

      Poista
  3. mistä noi sohvapöydät? :) sairaan hieno koti

    VastaaPoista
  4. Aivan superihanan näkönen koti teillä! :-) tosi paljon juttuja, joita omaankin kotiin huolisin enemmän ku mielelläni!

    VastaaPoista
  5. tosi ihanan näköstä :) olisin toivonut enemmän kokonaisia kuvia itse huoneista eikä ns. yksittäisiä kuvia esineistä. voisitko tehdä jossain vaiheessa semmoista? näkis vähän paremmin kokonaisuutta. Mäkin haluaisin tommoset tuolit, mutta ne on vähän liian kalliita mulle! mistä oot löytänyt kaikkia näitä juttuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo tarkotuksena on laittaa jossain vaiheessa kokonaisvaltaisempia kuvia, kun kaikki on valmista :) Nyt puuttuu vielä muutama isompi elementti, enkä halunnut kuvata vielä ihan kaikkea. Joten stay tuned ;) Oon kahlannut aika paljon eri nettikauppoja läpi ja monet tuotteet on ihan eri paikoista ostettuja. Jos kysyt vähän tarkemmin jotain tiettyä tavaraa niin osaisin vähän tarkemmin kertoa? :-) Ja tuolit on sellasesta kun VidaXL!

      Poista
  6. Vitsi inspiroiduin näistä, hulluna kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielettömän kiva kuulla Sita, kiitos kovasti :--)!

      Poista