maanantai 28. heinäkuuta 2014

Sisustuskuumetta

pincollage
Kellekään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi se fakta, että meidän muutto on nyt ihan kohta käsillä ja muhun on nyt päässyt toi sisustuskärpänen puremaan oikein toden teolla. Liityin Pinterestiinkin (josta nämä kuvat on klikkailtu) ihan vain sen takia, että pääsen ammentamaan inspiraatiotani kuvien myötä. En ole esimerkiksi koskaan ollut mitään kukkaihmisiä ja siskoni motto kuuluukin niin, että "kaktuksetkin kuolee Katan käsittelyssä". Se kertoo vähän siitä, että en ole ollut mitään tunnollisimpia ihmisiä mitä kukkien kasteluun tulee! Nyt kuitenkin näiden satojen kuvien myötä olen tullut tulokseen, että kukkia on pakko olla! Ne tuovat niin paljon eloa sisutukseen ja yleisilmeeseen.

Sama juttu kynttilöiden kanssa. Olen aina pitänyt kynttilöistä ja olenkin hamstrannut niitä jo ihan mukavasti, mutta ei niitä ole täällä omassa huoneessa paljoa tullut polteltua. Nyt en malta odottaa, että pääsen käyttämään kaikkia ostamiani kynttilähärpäkkeitä, niin jännittävää! Muutenkin olen kiinnostunut todella paljon kaikista pienistä yksityiskohdista, koska mielestäni juuri ne tuovat joka kotiin sitä persoonallista ilmettä. Itse tykkään vaaleasta sisustuksesta, mutta en haluaisi kotimme näyttävän siltä ettei siellä ketään asu, vaan että ympärillä näkyy elämää ja asukkaiden persoonaa. Ehkä sanomattakin selvää, mä olen tässä parisuhteessa se joka intoisee sisutuksien kanssa, eli saan aikalailla vapaat kädet muahaha :-D En valita!

Mitkä jutut on teidän lemppareita sisutuksessa? Olen kiinnostunut myös juuttinarulla koristelluista esineistä, niitä täytyy kokeilla tässä lähitulevaisuudessa.

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Summer feeling

viro4viro2 viro viro1viro3viro5
Olen nauttinut ihanista ilmoista, ollut töissä, nähnyt ystäviä ja juhlinut auringonnousuun saakka murtuneen varpaan kanssa, syönyt ihania kesäherkkuja, koittanut myös vähän urheilla, yrittänyt olla stressaamatta turhista jutuista, fiilistellyt uutta asuntoa ja ostanut kivoja juttuja sinne, ollut onnellinen poikaystävän kainalossa, leikkinyt koirien kanssa ja muuten vaan nauttinut kesäfiiliksestä. Kuvituksena toimii viikontakaisen Tallinnan reissun kuvat, kun pyörähdettiin siellä poikaystävän kanssa. Talsittiin ympäri vanhaakaupunkia, käytiin hyvin syömässä ja shoppailtiinkin vähän. Oli ihana loman lopetus, kun saatiin pitkästä aikaa tehdä yhdessä jotain vähän spesiaalimpaa.

Mulla on siis nyt lähiaikoina vähän kiirettä pitänyt noiden asuntoon liittyvien hommien kanssa. Eräänä päivänä käytiin esimerkiksi hakemassa meidön uusi ruokailuryhmä, jonka onnistuneesti ostin Tori.fi:stä. Oli hauskaa, kun jo itse pöytälevy painoi ihan hemmetisti ja sitä oli pikkuisen vaikea kantaa paikasta toiseen :-D Vaikka meillä oli paku käytössä, ei homma ollut mikään maailman helpoin. Vitsi mä odotan tota muuttoa, ihana fiilis. Toisaalta kyllä myös aika haikea olo, kun tää on mun viimeinen 'virallinen' viikonloppu täällä kotona koirien kanssa.

tiistai 22. heinäkuuta 2014

tuesday flea

hui1
laukku Michael Kors/ shortsit River Island/ paita kirpparilta/ sormus Blanco/ kengät Nelly
hui2
Saanen esitellä kauniit sääreni, jotka ovat kohta kolme viikkoa olleet ton näköiset.. Ei oo ensimmäinen kerta kun koiran fleksi tekee tollaiset palovammat, mutta ekaa kertaa ne on noin pahannäköiset näin pitkään.
muihui
Heippa! Tänään on vietelty vapaapäivää ja käytiin siskon kanssa pyörähtämässä Hietsun kirpparilla. Tein ihan mielettömiä löytöjä, esimerkiksi aidon lampaantaljan jota oon muutenkin ollut ostamassa uuteen kämppään ja maksoi vaan neljä euroa! Sen lisäksi ostin pari todella hyväkuntoista lasipurkkia keittiöön samaan hintaan. Oon tehnyt nyt kirppareilta todella edullisia ostoksia uutta asuntoa varten, oon ihan hirmu tyytyväinen. Kannattaa liittyä Facebookin kirppisyhteisöihin, mä oon löytänyt sieltä vaikka mitä kivaa edullisin hinnoin! Sitä kyllä kiittää itseään, kun säästää pitkän pennin käytettyjä tavaroita ostaessa. Kaiken lisäksi ne on suurin osa vielä super hyväkuntoisia!

Loppupäivä onkin mennyt mummolassa rentoillessa ja käytiin sen jälkeen ostamassa rautakaupasta tarvikkeet tuolien kunnostamista varten. Loppuilta onkin mennyt sen projektin parissa ja nyt on tuolit valmiit! Kerron siitä lisää myöhemmin, kun toivoitte lisää DIY-juttuja :-)

lauantai 19. heinäkuuta 2014

DIY: Liitutaulu

Nyt kun on muutto lähellä, niin myös sisustuskärpänen alkaa purra pahemman kerran. Mieli pursuaa ideoita ja halu päästä toteuttamaan niitä on ihan tajuton! Liityin nyt pinterestiinkin ja siellä vasta onkin toistaan makeempia sisustusvinkkejä. Kylläpä mulla on tässä parin viikon aikana nyt paljon puuhaa niiden kanssa :-)

Ensimmäiseksi toteutukseen lähti liitutaulu. Näitä olin jo aiemminkin nähnyt, mutta en ollut ottanut niistä sen enempää selvää. Mökiltä äidin kanssa tullessamme juteltiin näistä ja eri ideoista ja päätin ryhtyä tuumasta toimeen.
liitutaulu
Kaikki mitä tarvitset: Taulun kehykset (jos haluaa vielä näyttävämmän, esimerkiksi vanhat ikkunan karmit ovat loistava vaihtoehto), paremman pensselin kuin minulla ja liitutaulumaalia.
liitutaulu1
Oman liitutaulumaalini ostin Askarellista, mutta näitä myydään isommassa koossa muun muassa rautakaupoissa ja jonkun huhun mukaan Prismassakin. Tämä pieni koko on kyllä kätevä, jos ei tarvitse maalata ihan hirveästi, luulen että tämä maali riittäisi muutamaan tämän kokoluokan tauluun tai sitten yhteen isoon. Hinta 8,95e.
liitutaulu2liitutaulu4
Luin vinkin, että kannattaa vuorotellen maalata vaaka- ja pystysuoraan. Maalauskertojen välissä noin vuorokausi aikaa.
liitutaulu5
Tämän kerroksen jälkeen maalasin vielä kerran pysty- ja kerran vaakatasoon, jotta pinnasta tuli täysin peittävä. Jos mulla olisi ollut isompi pensseli, olisi varmaan kerran molempiin suuntiin riittänyt. Viimeinen kerros kannattaa tehdä todella huolellisesti, ettei pintaan jää kamalasti tuollaista raitaa, jotta pinnasta tulee mahdollisimman helposti käytettävä.
liitutaulu6
Sitten, kun maali on kuivunut ja liidut hankittu, niin ei muuta kuin vaan taulu karmeihin ja piirtelemään! Mulla oli kauheita vaikeuksia keksiä hyvä teksti tuohon sisälle ja toi osoittautuikin todella osuvaksi - juuri sellainen mitä jaksaa katsoa päivästä toiseen. Uskon, että tuun muuttelemaan tota suhteellisen usein, tällainen tuuliviiri kun oon, mutta nyt haluan nauttia tuosta ensitekstistä edes vähän aikaa! :-) Olen aina nauttinut tällaisista pienistä do it yourself- projekteista, mutta niitä on vähemmän toteutettu lähivuosina. Nyt puolestaan on jo pari projektia mielessä tuonne uuteen asuntoon - niitä innokkaasti odotellessa!

Mitäs tuumaatte tällaisesta projektista, entä onko joku kokeillut tätä jo itse? Kiinnostaisiko teitä jatkossakin lukea samankaltaisista projekteista?

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Hot day summer in the city

kukkas3kukkas6
Mekko Zara, kengät New Look
kukkas7kukkaskukkas1
Ihanaa ja aurinkoista perjantaita kaikille! Oltiin aamupäivällä äidin kanssa kiertelemässä kaupungilla - oli ihanaa ajan kanssa kiertää muun muassa kauppatorilla sekä kauppahallissa, käydä syömässä Street Gastrossa jumalaisen hyviä voileipiä, ottaa kuvia Katajannokan kauniissa ympäristössä ja syödä jäätelöä auringossa. Pääsinpähän ensi kertaa tuulettamaan tuota Tukholmasta ostamaani mekkoanikin, se on ihana! Olin pitkään etsinyt kesäistä maximekkoa ja ei voi mekko kyllä enempää mun tyyliseni olla! Hempeitä värejä, kukkia, hulmuavaa helmaa.. Rakkautta! Ensi kertaa näkyvät täällä blogin puolella nuo mun ihanat sandaalitkin, jotka on ostettu Lontoon New Lookista. Ei muuten oo kiva combo maksihelma ja noi timantit, nimimerkillä pidetään hametta sit koko ajan ylhäällä ettei jää kiinni kenkiin..

Kohta alkaa munkin loma olla jo purkissa, vielä pari päivää jäljellä onneksi. Huomenna lähdetään käymään päiväristeilyllä Tallinnassa - kevyttä shoppailua ja rentoilua tiedossa :-)

Mitä tykkäätte uudesta mekostani?

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ilosaarirock 2014

Moi taas pitkästä aikaa! Vihdoin oon vähän palautunut tuosta Ilosaarirockin hulinasta - muutamat univelat on nukuttu pois, köhää paranneltu ja muutenkin vaan levätty ja koitettu saada esim. ruokarytmiä kohdilleen. Tässä on paljon asioita jo tapahtunut tämänkin viikon aikana, niistä lisää myöhemmin!

Muutamalla sanalla voin vaan kuvailla festariviikonloppua. Paras ja kreisein matkaseura ikinä(samat huumorintajut omaavat sisko ja serkku), täydelliset ilmat, mielettömän hyvää livemusiikkia, maailman paras kesäfiilis, hyviä juomia, ihania uusia tuttavuuksia. Pakko väittää, että jos ei ole aiemmin ollut festareilla, sitä fiilistä ei voi tietää.

Mä olin kuvitellut esimerkiksi leirielämää paljon hirveämmäksi (ei suihkua kolmeen päivään, oksentelevia ihmisiä, mieletöntä bailausta ympäri vuorokauden..) ja lopulta vaan viimeinen kohta osoittautui todenmukaiseksi! Suihkussa päästiin hyvin käymään lähistöllä sijaitsevassa uimahallissa ja meidän leirinnässä ihmiset osas olla kyllä ihan super asiallisesti. Kyllähän siellä oli paljon niitä ketkä dokas vielä aamulla meidän noustessa ylös uuteen päivään, mutta nekin teki sen suht hissukseen ja omissa oloissaan. Teltassa oli myös yllättävän mukavaa nukkua, vaikkakin ne aamuauringon säteet koitui kovaksi kohtaloksi kun herätessä teltan kuvitteellinen celcius- mittari näytti varmaan jotain 40 astetta. Ole siinä sitten huppari ja lökärit päällä makuupussin alla! Ehkä hirveintä mitä oon vähään aikaan kokenut.
IMG_1176IMG_1181IMG_1182IMG_1179IMG_1175IMG_1183IMG_1180IMG_1172IMG_1170IMG_1171IMG_1173IMG_1168IMG_1167IMG_1131
Porukka oli tosi rentoa läpi festareiden. Rantalavan läheisyydessä pidettiin kunnon jamit, ihmiset tanssi reggaeta fiilareissa ja mekin innostuttiin mukaan vedessä kahlailun jälkeen. Siinä samassa Musta Barbaari ja Prinssi Ysuf haastettiin sheikkauskisaankin ja innostuihan siinä itse kukin heiluttamaan lantiotaan kahta kauheammin. Mietittiin vaan, että festareille kyllä kokoontuu Suomen rennoimmat ihmiset, eikä kankeista ja tylsistä suomalaisista ole tietoakaan! Ihan mieletöntä.

Muutenkin kaikki meni ihan nappiin. Rakastin jokaista esiintyjää joka käytiin kattomassa! J karjalainen, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki, Sanni (oli yllättävän hyvä, kun en ole sen musiikkia pahemmin kuunnellut!), Studio Killers ja kaiken huipuksi vielä tietysti Ellie Goulding, jonka takia ostin liput. Ei voi sanoin kuvailla sitä fiilistä, kun ollaan melkein eturivissä ja pitkäaikainen idoli seisoo kymmenen metrin päässä. Epätodellinen fiilis. Lempikappale Figure 8 heti ensimmäisenä soittoon ja koko tunnin kestävät endorfiinikiksit on taattu. Juma!! Oon vieläkin ihan sekaisin!

Pienenä sivumainintana ja infona, että saatiin kämppä!! Minusta tulee kohta espoolainen, jihuu :-) Senkin takia tässä on nyt ollut vähän hiljaista kun ollaan hoidettu siihen liittyviä asioita ja pakkailemaankin aloitin jo tänään, vaikka muutto on vasta kuun vaihteessa. Tää lomaviikko täytyy käyttää hyödyksi kun on aikaa fiilistellä rauhassa kaikkia tavaroita mitä kaappien perältä löytyy haha! Yritän jatkaa postailua normaaliin tahtiin, mutta älkää tippuko kärryiltä, vaikka nyt vähän harvemmin tulis mitään päivityksiä, jooko?

Miten teidän festaroinnit meni? Harmitti vähän, etten törmännyt kehenkään teistä!

torstai 10. heinäkuuta 2014

Festarifiiliksissä

heinä2heinä3heinä7heinä1heinä4heinäheinä6heinä5
Tsaaaau! Huomenna on se päivä, semmonen päivä jota ollaan odotettu jo pitkä tovi eli ILOSAARIROCK!! Jaiks, tää on niin mahtavaa että huhhuh! Tänään siis jo fiilistelin vähän viikonlopun tunnelmia ja käytiin kuvailemassa yhtä mun tulevista festariasuista. On kylläkin luvattu aikamoista hellettä tuonne Joensuunkin suuntaan, joten saa nähdä missä vaiheessa tolla hameella pystyy kuljeksimaan :-D Anywaaay tätä on odotettu ja sanomattakin selvää, että nähdään sitten taas ensi viikon puolella! Nyt äkkiä pakkailemaan, ei oo onneks viimetinkaan taaskaan jätetty sitä hommaa..

Ps. Jos näät mut tuolla festareilla, niin lupaathan tulla moikkaamaan?:-)

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

materialism happiness

crop4
leo sneakers Nelly. Pure love. Oon niin kauan himoinnut näitä ja nyt niitä taas löytyi Nellyn sivuilta - ei kauaa tarvinnut pähkäillä tilausta!
crop8crop2
crop top Bikbok 
crop6
poskipuna Sephora
crop
ihana crop top löytyi eilen kirppikseltä eurolla!
crop7
upea kalenteri saatu Kristalta, käykää hakemassa omanne kirjakaupasta! Esimerkiksi Kampin Suomalaisessa oli näitä vielä vino pino viime viikolla :-)
crop1
crop top Bikbok

Heloooou! Tässä vähän uusia hankintoja, ai mitenniin oon villiintynyt noista crop topeista? Haha, koomista vaan on, ettei mulla oo mitenkään liiaksi mitään alaosia noiden kanssa.. Nooh minkäs teet, kun noi on niin ihania! Suurin osa jutuista on hankittu Tukholman reissulla ja sillon mä oon viimeksi ostanutkaan mitään kaupasta - alan nimittäin jo harjoitella tätä säästelijään opiskelijan elämää karsimalla kaikki turhat menot pois. Kirppareilla on tullut käytyä ja ahh, kuinka se onkaan ihanaa. Eilen löysin sieltä housut (jotka kyllä olivat pienet), kengät ja paidan yhteensä neljällä eurolla, how cool is that? Suosittelen kaikkia koluamaan kirpputoreja läpi aina mahdollisuuksien tullen, sieltä voi tehdä ihan huippuhyviä löytöjä! Kesäisin ylivoimaisesti paras täällä pk-seudulla on Hietsun kirppis. Sieltä jos joutuu lähtemään tyhjin käsin niin ihme kyllä!

Mitäs tykkäätte uusista hankinnoista?