sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Shopping in Stockholm

hen10 hen17jpg hen11henhen2hen3hen8hen6hen9
Tässä kuvia meidän shoppailupäivältä Tukholmassa. Kierreltiin paljon erilaisia kauppoja läpi, meillä kun on Henskun kanssa vähän erilainen tyyli niin tuli kierrettyä tosi monipuolisesti. Nautiskeltiin hyvästä tarjonnasta (miksei vois olla Suomessakin yhtä hyvä) ja ihme kyllä ei oltu niin poikki mitä oltais voitu olla! Kaipa me ollaan jo niin kokeneita, heh. Käytiin myös typpaamassa hehkutettu Joe & The Juice ja pakko myöntää, että ei oo ihan turhaan hehkutettu! Otettiin molemmat tollaiset avocadoleivät ja mulla oli jonkinmoinen vadelmasmoothie - aaaaah! Niin raikasta ja hyvää, vetää kyllä pisteet kotiin. Onneksi meillä on täällä edes Jungle Juice Bar, että mekin saadaan hyviä smoothieita ympäri vuoden.

Ruotsissa oli jo alkanut alennusmyynnit, mutta kumma kyllä en tainnut ostaa kuin yhden alelapulla varustellun tuotteen :-D Näinhän se aina menee, kun mun mielestä alennusmyynnin koostuu suurimmiks osin vaan niistä huonokuntoisimmista ja tylsimmistä räteistä.. En voi olla ainoa, enhän?

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Classy floral

kiss3kiss1kiss2
bleiseri H&M/ paita Gina Tricot/ housut Zara/ ballerinat Skopunkten/ 
kisskiss4
Kesäisiä asukuvia kesäisen Tukholman kaduilta. Pidin kovasti tuosta asusta, kun se on niin kesäinen ja rento, mutta samalla vähän siistimpi. Ballerinat ostin tuolta reissusta Skopunktenista, eivätkä kyllä olleet hinnalla pilatut - jouduin pulittamaan niistä vaivaiset kymmenen euroa. Ne on super mukavat jalassa! Varmaan kestää just ja just vaan tän kesän, mutta ei se haittaa. Edellisistä oli pohja jo niin hyvää vauhtia irtoamassa, että oli pakko ostaa jotkut uudet.

Tänään on ohjelmassa keskustassa ravaamista, nimittäin mä haluan nähdä Pride- kulkueen! Oltiin stadissa ihan sattumalta viime vuoden kulkueen aikaan ja vitsit kun se oli siistiä katsottavaa. Porukkaa on ihan sikana, ihmisiä täynnä olevat rekkalavat ajelevat ympäri keskustaa, musiikki soi kovalla, ympärillä näkyy paljon värejä.. Juuri tämmöisiä tapahtumia pitäis olla enemmän, että saadaan vähän väriä ja eloa ihmisiin. Ja ennen kaikkea hyvän asian tiimoilta!

Oletteko te osallistumassa Prideen? Mitä tykkäätte tämänkertaisesta asuvalinnasta? 

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Shopping in London

Nyt olis luvassa lisää Lontoon kuvia! Suurin osa on siltä päivältä kun oltiin koko päivä kreisishoppaamassa, kuvistakin voi jo päätellä että suurin osa ajasta vietettiin Victoria's Secretillä :-D Kierreltiin kaikki valikoidut Oxford- ja Regent Streetin kaupat läpi (Hollister, Nike, Sephora, New Look, Primark, Forever 21, Bershka ja monta muuta..) ja voi että meidän väsyneitä jalkoja! Oltiin edellisenä iltana innostuttu vetämään viinipullo (tai kaksi..) meidän huonekaverin Barakin kanssa, joka oli by the way ihan super mahtava tyyppi, joten aamun olotilat ei olleet mitkään maailman parhaimmat. Lieneekö sen takia suhteellisen vähän meidän naamakuvia koko päivältä hah!bou6bou3boubou5bou2bou7bou9
Victoria's Secret a.k.a Paradise 111 New Bond Street, Mayfair, Londonbou1bou4bou8bou11bou10
Lontoossa on kyllä joka ikisen shoppailijan paratiisi. Sieltä löytyy ihan kaikkea joka lähtöön. Halvoista ketjuliikkeistä maailman hienoimpiin merkkeihin. Kun oltiin poikaystävän kanssa ensimmäistä kertaa tuolla puolitoista vuotta sitten, sekosin kauppavalikoimasta totaalisesti - kaikki halvimmatkin ryysykaupat piti käydä systemaattisesti läpi ihan vaan siksi, että tarjontaa oli ihan sikana. Nyt toisella kerralla olin jo onneksi vähän viisaampi ja kiersin vaan ne kaupat läpi, jotka oikeasti halusin ja tiesin niiden vastaavan odotuksiani. Esimerkiksi siellä VS:llä vietettiin yhteensä koko loman aikana varmaan kuusi tuntia, muttei turhaan. Me molemmat löydettiin laadukkaita alusvaatteita, saatiin asiantuntevaa neuvoa ja vaikka rahaa paloi, oon ollut tuotteisiin todella tyytyväinen. Mielummin käyttää ajan hyödyllisten juttujen etsiskelyyn, kuin turhaan rättiviidakkoon (vaikka Primark onkin aina pakko koluta läpi hah!)

torstai 26. kesäkuuta 2014

Everything is looking up, everybody up now

Well hello there! Tänään mulla on ollut vapaapäivä ja oon käyttänyt sen hyvin hyödykseni. Aamulla treffattiin Kristan kanssa kuvailun ja kahvittelun merkeissä Kasvitieteellisessä puutarhassa. Innostuttiin vähän noiden kuulokkeiden kanssa hahaa! Krista sai taas räpsittyä musta tosi kivoja kuvia, ihana kun toisella riittää intoa ja kiinnostusta kuvailuun. On niin kiva olla sellaisen kanssa kuvailemassa, joka oikeasti jaksaa ottaa vähän enemmän kuin kaksi kuvaa ja esittää omia näkemyksiä kuvista. Tiedättekö tunteen?

Kuvailujen jälkeen lähdin Heinin kanssa salille, jossa tehtiin neidin laatima tehokas toiminnallinen treeni. Nyt kyllä lihakset huutaa hallelujaa! On sellainen lötköpötkö olo, että tää loppuilta taitaa mennä vaan makoillessa. Aloitin katsomaan Suitsia kun katoin jo Orange Is The New Blackin loppuun - aina kun on pakko olla joku sarja kesken :-D Onko teillä suositella jotain hyviä sarjoja tai elokuvia katsottavaksi?
kasvikasvi4kasvi1kasvi3kasvi2

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Keep my glass full until morning light, 'cause I'm just holding on for tonight

stok1
paita Gina Tricot/ farkut Zara/ kengät Vans/ kello Brightonista
stok3stokstok5
Heippa ihanat lukijat! Tässä muutama asukuva Tukholman kauniilta kaduilta. Siellä on kyllä niin kauniita nuo kaikki rakennukset ja kadut, että oikein kateeksi käy! Tykästyin Tukholmaan muutenkin ihan tosissaan, kaikki satama-alueet ja puistot on just sellasia, missä olis ihana useammin viettää aikaa ja nautiskella vaan. Lisää Tukholma- postauksia ja pienimuotoista ostosten esittelyä on kyllä luvassa heti kunhan kerkeän! Mulla olis niin paljon muitakin postausideoita, mutta suurin osa niistä liittyy aurinkoiseen ja lämpimään ulkoilmaan ja noh, kaikki nyt tietää millasta tuolla on nyt lähiaikoina ollut :-D Mun pidempi kesälomajakso ajoittuu heinäkuun puoleen väliin, joten luotan siihen että kelit ehtis lämmentä siihen mennessä!

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannus

jussi2 jussi3jussi1jussi5jussi6jussi4jussi
Onpa mulla muuten ain tylsiä nää otsikot, siis tosi tollasii mielikuvituksellisia haha! Mutta tosiaan, tässä fiiliksiä meidän juhannuksesta muutamaan kuvaan tiivistettynä - paljon hyvää ruokaa ja herkkuja, koirien kanssa temmeltämistä, saunomista, makoilua, hyviä juomia... Meillä meni jussi ihan iisisti ja niin kuin varmasti monella muullakin, vähän erilailla kuin normaalisti ton huonon kelin takia. Me ollaan ainakin tykätty istuskella aina paljon ulkona ja nähdä ihmisiä yhteisellä mökkien uimarannalla, mutta tänä vuonna porukka pysyi aika visusti sisällä ja vaikka mekin oltiin ulkona ja pulahdettiin paljussakin, niin jätkät veti loppuillasta pilkkihaalarit päällä! Itse menin jo todella ajoissa nukkumaan kun muut jatkoi vielä bileitä, olinkin sitten yksi harvoista keillä ei ollut aamulla kirpeä olo eilisillan jäljiltä :-D

Vähän tylsää kun en oo jaksanut postailla yhtään, vaikka kovasti uhmasinkin niin tekeväni lomaviikon kunniaksi. Se loma menikin sairastaessa eikä se flunssa oo vieläkään multa lähtenyt - ei sillä että hinku urheilemaan olis jo huipussaan ja tää makoilu sais riittää. Tilannetta tuskin yhtään auttaa se, että kävelin tänään puoli tuntia saavista kaatamalla- vesisateessa ja olin märillä vaatteilla koko työpäivän. Saa nähdä mitkä köhät huomen aamulla kurkusta lähtee.

No mutta, tällaista tänään, huomenna taas onneksi uusi päivä!

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Yllättävä aamu

Oltiin aamulla lähdössä äidin kanssa mökille, makoilin siinä sohvalla vielä päivitellen instagramin feediä ja kulutin aikaa odotellessa äitiä. Valittelin flunssaani, joka inhottavasti iski tässä ennen juhannusta. Juteltiin siinä sitten kuinka olin Brightonissa asuvan Assin kanssa sopinut skypetreffit iltapäivälle, kun ei oltu pitkään aikaan ehditty juttelemaan. Ihmettelin, miksi äiti oli siitä niin kiinnostunut, olinhan kertonut siitä hänelle jo aiemmin. Yhtäkkiä ovikello soi ja äiti käski mennä avaamaan, mietin vaan että kuka siellä oven takana vois olla, ei meille pitänyt tulla vieraita? Sitten menin avaamaan oven, katsoin tapani mukaan pienestä ovi-ikkunasta kuka siellä on ja piti kyllä kerran tai kaksi hieraista silmiä - Assi seisoi siellä oven takana leveä hymy naamallaan!! En oikeasti meinannut uskoa silmiä kun yks vaan siellä pällisteli! Järkytykseltäni sain kuin sainkin avattua hänelle oven ja voi sitä jälleennäkemisen riemua <3

Äiti ja Assi olivat juonineet tän jutun ihan multa salassa, enkä kyllä olis yhtään arvannut että mut yllätetään tällä tavalla. Mua ei oo koskaan yllätetty oikeastaan mitenkään, tää oli ihan huippua! Assi oli tullut yöllä lomalle Suomeen kun hänen poikaystävänsä on myös hetkellisesti pois Brightonista ja muru päätti tulla heti mua moikkaamaan. Oli todella epätodellinen fiilis, ei voi muuta sanoa!
Assilla oli mukanaan kasa mun lempparisuklaita (kiitos ja tervetuloa kesäkilot..) sekä mun himoitsemia diakuvia, joita ostin jo omalla Brightonin reissullani. Oltiin aiemmin puhuttu, että hän lähettäisi noita postissa, mutta onhan tää nyt miljoona kertaa parempi tapa saada tuliaiset! Matkaseurana tuli myös Ape-koira, josta olikin meidän karvapallerolle paljon seuraa, awws. Tunnin verran ehdittiin kuulumisia vaihdella, kunnes meidän täytyi lähteä ajamaan tänne mökille päin. Tuli kyllä niin hyvä fiilis tästä ja en olis kyllä arvannut että äiti olis näin hyvä pitämään yllätystä salassa :-D

On mulla vaan niin ihania ihmisiä ympärillä <3

ps. Jos kiinnostaa jatkossa lueskella Brightonin kuulumisia, täältä löytyy neidin uutukaisblogi!

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tukholma part 1

Hej! Ensimmäiset Tukholmakuvat on nyt muokattu, var så god! Oli kyllä pienen kamppailun takana tämä postaus, kun muhun iski joku svedupöpö ja oon ollut tän päivän ihan naatti. Nyt kolmen tunnin päikkäreiden ja muutaman Orange Is The New Black- jakson jälkeen sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja sain homman pois alta. Mulla on niin paljon kivoja kuvia tuolta reissusta, että haluan näyttää ne teille mahdollisimman pian. Tässä kuitenkin nyt juttua ekalta päivältä!
svedu16svedu18svedu13svedu12svedu15svedu14svedu19
URBAN DELI:
Lähdettiin ensin kiertelemään Södermalmille, Tukholman boheemimpaan kaupunginosaan ja sieltä etsittiin sen niminen ruokapaikka kuin Urban Deli (Nytorget 4, Stockholm). Henrietta oli bongannut tästä paikasta paljon hyviä arvosteluja ja oli kiva käydä tyyppaamassa - kokemus oli positiivinen! Ravintolan yhteydessä on ihana Deli, josta löytyy paljon erilaista ruokaa, juomaa ja päivittäistavaroita. Siellä oli muun muassa mehupuristin ja sillä sai puristaa niin paljon mehua mukaansa kuin halusi ja maksu määräytyi kilohinnan mukaan. Lisää tämmöisiä meillekin! Syötiin Siellä päivän lounas, johon kuului kanaa, pitaleipää, kastiketta ja paistettuja maissinjyviä. Hinta oli kympin luokkaa ja maku oli erittäin hyvä!
svedu10 svedu7svedu8 svedu9
Käyskenneltiin Södermalmin kauniilla kaduilla, joista tuli ihan mieleen meidän Punavuori, todella kauniita taloja ja kujia. Törmättiin myös erääseen Niken Pop Up- näyttelyyn, jossa piipahdettiin pikaisesti. Siellä esiteltiin uusia malleja ja näyttelyn työntekijä kertoikin niiden olevan jo loppuunmyytyjä kolmen päivän jälkeen. Pretty impressing!
svedu6 svedu5 svedu4 svedu2
FOTOGRAFISKA MUSEET:
Aivan laivaterminaalien kupeessa sijaitsee valokuvataiteenmuseo, jossa käytiin ihastelemassa paria todella vaikuttavaa näyttelyä. Yllä pari kuvaa toisesta näyttelystä, joka koostui Afrikka-aiheisista kuvista sekä muista otoksista ympäri maailmaa. Nämä kuvat olivat törkeän hienoja, ei voinut muuta kuin ihastella suu auki! Toinen näyttely oli vähän melankolisempi ja kuvat olivat hieman ahdistavia, vaikkakin todella upeita nekin. Siellä oli vielä kolmattakin teemaa kuvia, mutta nyt en kyllä millään muista niistä mitään.

Jos vaan aikaa liikenee, suosittelen täällä vierailua lämpimästi kaikille vähääkään valokuvauksesta ja hienoista kuvista kiinnostuneille. Sisäänpääsymaksu oli kympin luokkaa (opiskelijoilta pari euroa vähemmän) ja lisäksi museon yhteydessä on ihana matkamuistokauppa kaikkine tavaroineen ja valokuvineen. Jos haluaa oikein pitkän kaavan mukaan mennä, löytyy terassilta vielä kodikkaan näköinen kahvilakin!
svedu1 svedu
Näiden nähtävyyksien jälkeen käveltiin paljon kaupungilla, otettiin varaslähtö shoppailuun kiertämällä Hennesiä ja Urban Outfitterssia, kuvailtiin ja fiilisteltiin muuten vaan. Oltiin molemmat todella väsyneitä aikaisen herätyksen johdosta, joten lähdettiin ajoissa takaisin Kallhälliin (siellä asusteltiin eräillä tuttavilla), joka sijaitsi parinkymmenen minuutin junamatkan päässä keskustasta. Ensimmäisen päivän jälkeen oli tosi hyvä fiilis kaupungista ja jäätiin odottamaan innolla seuraavaa (shoppailu)päivää! Mun mielestä matkoilla on paras tunne illalla se, kun odottaa seuraavaa päivää ja sen tekemisiä kuin kuuta nousevaa.

Mitä tykkäätte kuvista? Mä oon jotenkin erikoisen tyytyväinen näihin :)