perjantai 30. toukokuuta 2014

I just wanna run around doing what I want

Bryce Vine - Sour Patch Kids
Shakira - Dare (La La La)

Juju - Onnelliseksi
kkaka kkaka2 kkaka1
Perjantaihan se taas on! Ei voi muuta kuin peukkua näyttää, tää viikko on ollut ihanan rento ja täynnä ihanaa puuhailtavaa. Keskiviikkona oltiin juhlimassa siskon synttäreitä aluksi Santa Fe:ssä syömässä ja sen jälkeen etkojen kautta tanssimassa Kaiku -nimisessä baarissa. Sijaitsee Kalliossa ja olihan se aikamoinen hipsterimesta, mutta siis hyvällä tavalla! Oli tosi virkistävää nähdä täysin erilaista meininkiä kuin keskustan baareissa, kun se on kaikissa aina sitä samaa jumputusta ja ihmisiä. Päätinkin, että tänä kesänä aion koluta erilaisia baareja läpi, enkä vaan jumittaa noissa samoissa mestoissa. Ja mä olin hei pelkän kokiksen voimin liikenteessä, eikä se hidastanut menoa ollenkaan! Bailattiin ihan kunnolla ja vaikka olihan se vähän outoa olla baarissa selvänä, oli se kuitenkin yllättävän hauskaa :-D Luulin nimittäin että mua alkais ottaa päähän känniset ihmiset ympärillä mutta ehei - päinvastoin!

torstai 29. toukokuuta 2014

Kyläjuhlat Kumpulassa

Viime viikon lauantaina päästiin taas vihdoin kauan odotetuille kyläjuhlille Helsingin Kumpulaan. Siitä on tullut meille jokavuotinen perinne, mennään sinne kiertelemään ja fiilistelemään kesää. Vähän niin kuin kesän aloittajaiset! Niin kuin aiempinakin vuosina, tänä vuonna ilma oli täydellinen, ihmisiä riitti tungokseksikin asti, kirppiskojuja oli vaikka millä mitalla ja etenkin ruokakojut olivat lisääntyneet edellisevuosiin verrattuna. Tuolla on kaikenkaikkiaan niin ihana fiilis, ihan kuin jossain omassa kylässä, jossa musiikki soi ja ihmiset myyvät tavaroitaan ja omia leivonnaisiaan. kumpula1 kumpula2 kumpula8 kumpula3 kumpula9 kumpula7kumpula kumpula5 kumpula4 kumpula6
Tuolta tekisi mieli ostaa vaikka millä mitalla mokkapaloja, cupcakeja ja vaikka mitä muuta, mutta tyydyin tällä kertaa suklaakeksiin ja fetapiiraaseen. Hyviä olivat! Huomattiin tosin, että ihmiset pyysivät aika kovia hintoja tuollaisista leivoksista, esimerkiksi pienet muffinssit saattoivat olla kaksikin euroa.. Olis kivempi että myytäis edullisesti, eikä ihan kiskurihinnoilla. Toki kaikki on suhteellista.

Joka tapauksessa tosi kiva päivä takanapäin! Muutama kiva juttu lähtikin tuolta mukaan, mutta yllättävän vähän kuitenkin. Tuolta jatkettiin sitten vielä mummin ruokapöydän kautta ruttopuiston kirpparille ja Maailma Kylässä -festareille. Mikä ihana kesäpäivä! 

Jos kaipaatte kirppiksiä, niin sunnuntaina olis taas Kattilahallissa suurkirppis, kannattaa käydä kattelemassa :-)

tiistai 27. toukokuuta 2014

Because she's here

Ikimuistoinen päivä! Jännitystä, yllätystä, naurua ja pari kyyneltä. Lisää naurua!

Aloitetaan kuitenkin ihan alusta asti, kun käytiin nauttimassa Jenniferin kanssa Fazerin herkkuaamiainen kuulumisia vaihdellen. Istuskeltiin rauhassa niitä näitä jutustellen, kunnes oli aika lähteä junalle päin.
krista5
Oltiin suunniteltu yllättävämme Krista, kun reissutyttö palasi tänään vuoden jälkeen Australiasta. Kokoonnuttiin Kristan perheen ja läheisten kavereiden kanssa niille odottamaan ja parin piinaavan tunnin jälkeen Krista vihdoin saapui ja saatiin yllättää se ihan toden teolla. Videomateriaaliakin on olemassa, voi sitä aitoa yllättyneisyyttä! Ei siinä kyyneliltä säästytty, kun rakas ystävä saapui Suomeen pitkästä aikaa.
krista2
Ja niin hän on yhtä pirteä kuin aina ennenkin ja suu kävi yhtä soittoa parin tunnin ajan kun istuskeltiin porukalla <3
krista4 krista3 krista1
Valmisteltiin myös vähän ruokayllätystä, Kristan äiti oli laittanut wrappeja ja siskot pilkkoivat vihannesdippejä. Pari muuta tyttöä oli väsännyt Kristan lempparia porkkanakakkua, voi kun toinen oli niin iloinen! Istuskeltiin ruokapöydässä ja kuunneltiin uskomattomia tarinoita maapallon toiselta puolen.
krista6 krista7 krista8
Ruokailun jälkeen Krista esitteli meille kuvaamiaan Polaroid-kuvia, jotka oli ihanan tunnelmallisia! Osa teistä olettekin varmaan jo bonganneet niitä tytsyn blogista (klik!) ja livenä katseltuna ne oli vielä ihanemman näköisiä! Sen jälkeen innostuttiin ottamaan meistäkin oma porukkakuva :-)
krista9
Lopulta tuli aika lähteä kotiin päin ja päästiin onneksi Kristan siskon kyydillä Helsinkiin. Oli kyllä niin tapahtumarikas päivä, että en tuu sitä varmasti koskaan unohtamaan. On ihanaa saada yksi parhaimmista ystävistä takaisin kotiin, odotan innolla kun nähdään kunnolla ja voidaan toteuttaa juttuja jotka on jääneet pahasti rästiin tässä vuoden aikana <3!

sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Sunnuntaiset

sporty sporty3 sporty5 sporty1 sporty2
Heissan! Tänään onkin ollut varsinainen sporttisunnuntai. Päätin antaa kyytiä loppuviikon herkutteluille ja starttasin päivän juoksulenkillä ennen töihin lähtöä. Lähdin ennen aamuseitsemää ja jo silloin oli aika lämmin, voi että mitä tästäkin tulee kun pitää kohta kuudelta lähteä lenkille että jaksaa juosta! Itse kun en tykkää juosta helteessä - välillä jees mutta miellyttävintä se on aamutuimaan tai auringonlaskun jälkeen.

Noh, töiden jälkeen kävin kaupassa ja tulin kotiin hetkeksi, sen jälkeen lähdin pyöräilemään salille. Meiltä on salille matkaa reilu viisi kilometriä ja matka taittui yllättävän nopeasti, ei mennyt kun vaan 20 minuuttia. Pääsen tolla tavalla paljon nopeammin salille ja takaisin, kun ei tarvitse säätää julkisten kanssa. Kaiken lisäksi rakastan pyöräilyä! Salilla tein jaloille hyvän treenin (vedin loppuun jopa boksihyppyjä, joita kammoksun aikalailla) ja sen jälkeen vielä luonnollisesti pyöräilin takaisin kotiin. Voitte uskoa, kuinka hyvä ruoka maittoi raikkaan suihkun jälkeen! Nyt makoilen sohvalla täysin hiljaisessa talossa ja nautin - voin olla tekemättä yhtään mitään.

Energistä alkavaa viikkoa kaikille!

lauantai 24. toukokuuta 2014

Kesäfiilistelyy

sumsum3 sum5 sum2 sum4 sum1
Hei taas, täällä ollaan! Oon nyt parin viikon aikana koittanut ottaa rennosti ja olla stessaamatta mistään. Hyvin oon onnistunut! Olen töiden ohessa mm. ottanut paljon aurinkoa, kävellyt auringonlaskun aikaan kotiin ihastellessa sateenkaarta sekä tulipunaista taivasta ja samalla miettien että elämä se vaan on ihanaa, lueskellut samalla kun saan väriä pintaan, aloittanut Forrest Gumpin kirjaversion, käynyt juhlimassa, nähnyt kavereita ja onhan sitä tullut salilla ja lenkkipoluilla tullut käytyä. Kaikkea mukavaa siis! Mulla on ollut ihana kesäfiilis koko ajan, enkä varmasti ole ainoa. Nää ilmat on höllineet suomea niin ihanasti, että niistä on pakko nauttia täysin rinnoin. Ehdinpäs muuten talviturkinkin heittää eilen samalla, kun pyöräiltiin uimarannalle! :-)

Hirveästi on kivaa ohjelmaa tiedossa ja yritän taas jatkaa normaalia postaustahtia tulevalla viikolla. Olis kiva jos heittelisitte postaustoiveita taas pitkästä aikaa!

It feels good to be back!

tiistai 13. toukokuuta 2014

Tauko blogista

Heippa. Aion pitää blogista nyt vähän taukoa. En tiedä vielä kauanko, mutta nyt tuntuu siltä että harteita painaa niin moni muu asia, että tästä hommasta haluan kaikista vähiten ressailla. Inspiraatiota löytyy, mutta jaksamista ja aikaa ei. Toivottavasti tekin jaksaisitte tauon jälkeen olla messissä uudella energialla:) Palataan!
IMG_1511

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Fitsporation

Mikä on suurin inspiraationi lähde urheiluun? Monesti katson kyllä netistä kuvia fiteistä tyypeistä, lenkkimaisemista, hyvästä musiikista ja muusta sellaisesta, mutta todellinen inspis lähtee ihan muualta - nimittäin pään sisältä. Mietin aina sitä tunnetta joka valtaa mut salilla, se on jotain sanoinkuvaamattoman hienoa, jotain minkä haluan kokea aina uudelleen ja uudelleen. Kropan omaa endorfiinintuottoa punttia nostellen naama punaisena. Monta kertaa oon miettinyt treenin jälkeen että "Vau, miten voi olo olla näin hyvä". Puhumattakaan siitä energiasta minkä treenin jälkeen saa. Se mua motivoi!
Näihin kuviin vielä, nekin kyllä motivoi mua älyttömästi. Ei niinkään enää ihmisten omat kuvat ja haaveilut tietystä kropan muodosta, vaan just tällaiset hyvän mielen, värikkäät ja pirteät kuvat.

Nyt oon saanut salirytmiin vähän enemmän ryhtiä kuin pari viikkoa sitten. Tämä viikonloppukin on mennyt töissä, herkutellessa ja sen jälkeen salilla rehkiessä heh! Tänään oli aerobinen päivä ja mentiin siskon kanssa yhdessä vetämään hyvä hikitreeni. Ajattelin jakaa sen täällä teidänkin kanssa, kun kerran olette tykänneet treenivinkeistä!

aluksi 15 minuuttia reipasta crosstrainingia
4 kierrosta seuraavanlaista kiertoharjoittelua:
- 40 naruhyppyä, voi vaihdella myös vuorojaloille jos tasapaino riittää
- 12 punnerrusta
- 12 kahvakuulaheilautusta
- 10 kyykkyä
ekstra: 120 naruhyppyä

Tämän jälkeen tein vielä ojentajille muutamat liikkeet, eikä aikaa mennyt kuin vajaat 50 minuuttia. Tässä saa kyllä hien virtaamaan, kun tekee kierrokset mahdollisimman nopeaa tahtia ja lyhyillä palautuksilla kierrosten välissä. Personal traineriksi opiskeleva ystäväni Heini näytti mulle tuon kiertoharjoittelun viime viikolla ja olenkin siitä lähtien tehnyt sitä jo muutamaan otteeseen. Sopii hyvin niin alkulämmittelyyn kuin myös treenin lopettajaksikin!

Nyt on kyllä herkuteltu äitienpäivänäkin siihen tahtiin, että ihan hyvä vaan kun jaksoin uurastaa salilla näinä päivinä. Mun täytyis kyllä vähän saada tuota herkuttelua kuriin. Viikolla pysyn tosi hyvin irti herkuista enkä tee poikkeuksia, mutta viikonloppuisin saattaa lähteä vähän lapasesta. Joka päivänä jotain, toisena päivänä enemmän ja toisena vähemmän. Sitten näin sunnuntaina on vähän sellainen pömppö fiilis, että oliko ihan pakko. Jotenkin aina ajattelen viikonloppuisin saavani luvan laittaa aivot täysin narikkaan, eikä ruokailua tarvitse juurikaan miettiä. Haluaisin pysyä hyvissä kohtuuden rajoissa, rajoittaa herkuttelun yhteen päivään! Onko teillä hyviä vinkkejä, entä millainen on teidän herkuttelun laita?

Mistä te ammennatte parhaan inspiraation urheilua varten?

perjantai 9. toukokuuta 2014

Chilling in Brighton

Moikka ja pienet sorit matkapostausten pitkistä aikaväleistä! Näiden aloittamiseen on niin suuri kynnys kun tietää aikaa kuluvan paljon enemmän verrattuna normipostauksiin. Pikku hiljaa hyvä tulee! Tää tosin on jo kolmas postaus yhden päivän ajalta, että saa nähdä kuinka kauan oikeesti katellaan vielä näitä :-D

Nyt luvassa vähän sekalaisia kuvia päivältä kun hengailtiin ympäri sen nimisiä katuja kuin Lanes, jotka koostuu ihanista pikkukujista, putiikeista, vintagekaupoista ja rennosta meiningistä. Mulla tuli tästä himppasen mieleen Lontoon Camden, vaikka se nyt onkin ihan omaa luokkaansa. Mutta siellä vierailleet voi vähän hahmottaa menoa ja meininkiä!
chillailuu6 chillailuu7chillailuu8
Ekat vaikuttavat nähtävyydet tuolla kaduilla oli nuo upeat graffitiseinät, jotka Kirill, meidän uusi tuttavuus näytti meille. Tuolla seinällä on myös maailmankuulu graffititaiteilijan Banksin tekemä ja myöhemmin lasilla päällystetty kuva suutelevista miespoliiseista. Jos kaikki ei ole kyseisestä henkilöstä kuullut aiemmin, tiivistettäköön että hän on anonyymi taiteilija, joka ottaa kantaa erilaisiin yhteiskunnallisiin asioihin. Tää teos on Brightonissa juuri siksi, että kaupunki on tunnetusti homojen keskittymä. Oli todella mielenkiintoista ja hienoa nähdä tollainen ihan livenä. Nää on just tällasia juttuja joita tulee nähtyä vaan, jos on joku paikallinen opastamassa. Ellei sit oo tosi hyvin ennaltaopiskellu matkakohdetta :-D
chillailuu4
Tämä muutamissa vilahdellut mies on siis Kirill, jonka kanssa Assilla tuli ei-mikään-niin-pienoinen lomaromanssi. Hengailtiin herran kanssa koko Brightonin vierailuaika ja nää oli ihan murheen murtamia kun lähdettiin takaisin Lontooseen. Vielä kun tultiin takaisin Suomeen, nää piti tosi paljon yhteyttä, jutteli päivittäin Skypessä ja näin pois päin. Lopulta tuli sellainen piste, että Assi otti pelkän menolipun takaisin Brightoniin ja siellä se nyt on miehekkeensä kanssa. Työhaastattelussakin on neiti käynyt, asiat vissiin rullaa mainiosti. Vaikka tää tilanne kehittyi tosi nopeasti ja en oikein itsekään vielä sitä sisäistä (ja onhan toi nyt ihan hullua!), oon tosi onnellinen ystävän puolesta, joka otti tilaisuudesta kiinni ja lähti kokeilemaan elämää toisella mantereella. And I miss her soooo much!!! Ihailen ihmisiä, jotka ei jää liikaa jahkailemaan asioita, vaan tekee jotain niiden eteen. Kuten itsekin jankkasin koko ajan, aina voi tulla takaisin Suomeen :)
chillailuu5 chillailuu3
Kun oltiin aikamme kierrelty, nälkä yllätti ja mentiin muutaman ulkosuomalaisen kanssa maistamaan ekaa kertaa Fish 'n Chipsejä. Oli muuten pirun hyvää, suoraan englantilaisessa pubissa nautittuna! Maistettiin myöhemmin Camdenissa 'kaupungin parhaita' vastaavia, mutta mun mielestä nää oli kyllä waaay much better! En kyllä tosin tiiä millasii niitten 'oikeaoppisesti' olla..
chillailuu2 chillailuu1
Ruokalinjalla jatkuu... Olin kirjaimellisesti koko päivän odottanut, että pääsen maistamaan aiemmin bongaamaani nutellajäätelöä. Se oli mun päivän missio, enkä antanut muiden suunnitelmien sivuuttaa sitä (joo, oon ehkä 19-vuotias). Sitten kun vihdoin päästiin maistamaan sitä, ette arvaakaan millainen pettymys se oli!! Jos en olis tiennyt sen olevan Nutella - jäätelöä, olisin veikannut normaaliksi suklaajädeksi. Tosi mälsää. Hyvää se kuitenkin oli, vaikka ei ihan sen odottamisen arvoista. Ehkä mä vielä joku päivä saan sitä himoitsemaani Kinder Bueno - jäätelöä, musta tuntuu että se vois ylittää kaikki odotukset... #bigdreams
chillailuu
Illalla käveltiin kotiin ja kuvailtiin vähän. Ja tietysti mietittiin että mitä hittoa, me rakastetaan Brightonia.

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Newbies

Noniin, täällä ollaan ostosten kera! Tässä on nyt ostoksia siltä sunnuntaiselta Kattilahallin kirpparireissulta ja sitten pari muutakin. Täältä pesee!
ostokset2 ostokset3
Tämä ihana bilehile bleiseri löytyi kirpputorilta viidellä eurolla! Se on tosi blingi mun tyyliin, mutta uskon sen pääsevän ahkeraan käyttöön kesän juhlissa. Nää on näitä kirpparilöytöjen helmiä!
ostokset Vasemmalla äidiltä saatu oversize t-paita, uskon löytäväni tuolle jonkun hyvän käyttöratkaisun! Oikealla kirpparilöytö, alunperin Primarkista ostettu just mun tyylinen pinkki röyhelö parilla eurolla.
ostokset4 Huivi myöskin kirpparilta euron hintaan. Mulla on tosi huonosti tällaisia vähän ohuempia huiveja, niin tää on tosi hyvä just esimerkiksi näille ilmoille. Me likeyyy!
ostokset51. Oon pitkään miettinyt suolasuihkeen ostamista ja nyt bongasin sellaisen edullisesti Kicksistä, alle viidellä eurolla. Suolasuihkeen ideana on siis saada hiuksista rennot ja vähän sen näköiset, että takana olisi pitkä päivä uimarannalla. Ehdin jo vähän testaillakin, mutta vielä kunnollista mielipidettä en ole ehtinyt tästä muodostamaan. 2. Sen lisäksi ostin kampaamosta noita vieteriponnareita, jotka on ihan ykkösiä urheillessa. Ponnari pysyy ja pysyy!
ostokset1
Tilasin vähän aikaa sitten nellyltä muutaman vaatteen ja tää on yksi niistä. Ihana, burgundyn värinen toppi, jossa on tossa keskellä sellainen läpinäkyvä kangas. Ratkaisin kuitenkin häröltä näyttävän rintavaon piilottamisen alle puettavalla peplum-topilla :-D

Miltäs ostokset näyttää? 

Mä oon niin ikävöinyt kirppareita! Jos siellä on muita kirppistelijöitä niin toukokuussa on ainakin pari isoa kirppistapahtumaa tulossa:

17.5 Arabianrannan katufestivaali 
ja
24.5. Kumpulan kyläjuhlat