sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Asiaa ripsistä

gv4 gv1 gv gv2 gv3
Blogia jonkun aikaa lukeneet muistanee varmaan mun viha-rakkaussuhteen ripsenpidennyksiin? Yhdessä vaiheessa mietin tosi pitkään haluanko ottaa ne uudestaan, koska niin. Meinasin aina kyllästyä niihin parin viikon jälkeen.

Kävin taas viime viikolla huollattamassa nää räpsyttimet ja voi kun mä tykkään niistä! Ennen mulla tuli kyllästys niihin tosi nopeasti ja alkoi ahdistaa kun ei voinut kunnolla hieroa silmiä tai pestä naamaa huoletta, mutta näiden ripsien kanssa en oo ahdistunut vielä kertaakaan. Oon huoltanut näitä nyt kolme kertaa ja oon aina yhtä tyytyväinen! Nää on helpottaneet tosi paljon mun arkea, kun varsinkin aamuvuoroon herätessä en juuri ikinä jaksa laittaa naamaan mitään meikkivoidetta suurempaa. Tykkään myös siitä, että heti kun jaksaa laittaa vähän enemmän vaikka luomiväriä, silmät saa tosi paljon enemmän syvyyttä ja esimerkiksi juhlameikin tekeminen helpottuu tosi paljon.

Ainoa miinus just tosiaan on se, että meikkien peseminen on vaivalloisempaa kuin ilman pidennyksiä. Näiden kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita ja just luomivärit kannattaa poistaa varovasti esimerkiksi vanupuikon avulla. Mutta sanotaanko että kaikkeen tottuu, mua se ei nimittäin enää ärsytä ollenkaan :-)

Mitä kokemuksia teillä on ripsienpidenyksistä? Oletteko kokeneet jotain kamalaa niiden kanssa vai onko kokemukset pääosin positiivisia? Olis mielenkiintoista kuulla!

torstai 27. maaliskuuta 2014

Lomalla on vapaus..

snap5
... Mennä pitkästä aikaa isovanhemmille yökylään ja hemmoteltavaksi..

... Nukkua päiväunet mihin tahansa aikaan päivästä..
snap6 snap9
... Herkutella niin paljon, että napa meinaa revetä..

... Kokeilla erilaisia ruokareseptejä (me tehtiin avokadopastaa)..
snap2 snap4
... Katsella telkkaria keskellä päivää ja sen jälkeen lähteä metsään valokuvailemaan..
snap3 snap7
... Nauttia ihana aamiainen ilman minkäänlaista kiirettä. Meillä on mammalassa perinteenä syödä Lidlin uunissa paistettavia croissantteja - ne on niin herkullisia!
snap8snap
... Surffailla puhelimella ja ihan vaan rentoutua ilman minkäänlaisia velvotteita. Oi autuus..
snap1
Tämänkaltaisia asioita tulee arvostaneeksi, kun ei ole kiire joka paikkaan. Arki on toisinaan niin hektistä, että tällaiset pienet ilot unohtuvat pitkiksikin ajoiksi. Esimerkiksi tuo päiväunien nukkuminen - "ain't nobody got time for that!" :-D Tajusin muuten just että 90% kuvista esittää erilaisia ruoka-annoksia, lieneekö syy juuri siinä että oltiin kylässä isovanhemmilla, heh? Siellä tulee kyllä syötyä aina niin paljon! Lähtiessä on aina kunnon fatso feeling, kun vyötä täytyy vähän löysätä junamatkan ajaksi...

Minkälaisia on teidän arjen pienet ilot?

Mitäs sinne Suomeen kuuluu, onko siellä jo keväiset ilmat? 

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

I love this feeling

uuaa3 uuaa1 uuaa2 uuaa uuaa5
Tällä hetkellä jännittää pirusti! Huomenna olis lähtö Lontooseen ja mä en ole aloittanutkaan pakkaamista - paitsi ajatuksen tasolla. Vielä täytyis saada se toiminnallinenkin puoli mukaan heh.. Mä jotenkin vaan pidän pakkaamista tosi tylsänä, aina vitkuttelen sitä mahdollisimman pitkään ja pakkaan vasta kun on ihan pakko. Sekin myös nyt varmasti vaikuttaa, että olen huidellut koko viikonlopun sukulaisilla ja poikaystävän luona, enkä nyt kotiin tultuani jaksaisi heti aloittaa uutta urakkaa.. Kyl mä kohta meen, lupaan!

Muuten on kyllä ihan mieletön fiilis. Lähes kahden viikon loma alkoi perjantaina, enkä vieläkään osaa oikein sisäistää ajatusta a) monen monesta vapaapäivästä ja b) huomenna koittavasta lähdöstä. Kaipa se aina menee niin, että kun jotain on odottanut todella kauan, ei sitä osaa uskoa todeksi kun sen aika koittaa. Pääasia on kuitenkin, että hyvillä fiiliksillä ollaan lähdössä! :-)

Nyt mä painun tonne pakkailemaan, kaipa sekin täytyy hoitaa pois alta ennen reissua :-D Blogissa hiljenee nyt aikalailla, mutta mua voi seurata Instagramissa nimellä katarinaruusu - sinne päivitän varmasti ihan hirveästi kuvia!

torstai 20. maaliskuuta 2014

Dreaming of London

Hei taas kaikille! Kiirettä on pitänyt, siksi en ole hirveästi ehtinyt päivitellä tänne blogin puolelle. Töissä on ollut kiireistä, matkaa varten on täytynyt hoitaa asioita, välillä yrittänyt ravata myös kuntosalilla ja kotonakin olen hetken ehtinyt hengähtää. Kiire ei suinkaan lopu tähän, vaan myös koko viikonloppu on täynnä ohjelmaa kun haluan nähdä rakkaita ennen reissua. Näiden juttujen takia blogissa saattaa olla hyvinkin hiljaista lähiaikoina. Yritän laittaa postauksia ajastukselle matkan ajaksi, niin ette saa ihan hirveitä vieroitusoireita ;-D
Untitled #8
Kokosin pienen kollaasin asioista, joita haluaisin ostaa tuolta Lontoosta. Odotan innolla shoppailemaan pääsemistä (kukapa ei?) ja vaikka sieltä tulee varmasti ostettua kaikkea vähemmänkin tarpeellista, tässä olis muutama juttu joka on pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa.

1. Trenssi kevääksi. Tollainen klassisen mallinen olisi täydellinen, mutta ehkä vähän liian hieno mun tyyliin. Tästä tuleekin varmasti haastavaa, kun oon aika tarkka. Ei saa olla liian rennon mallinen, mutta haluan sen kuitenkin muistuttavan enemmän klassista kuin modernia trenssiä. Saa nähdä miten tässä käy!

2. Uudet Niken Free - kengät. Oon kuolannut tätä väriä jo Suomessa, mutta en ole raaskinut ostaa. Nykyiset Freet alkaa näyttää jo kunnollisia ikääntymisen merkkejä, joten uudet olis enemmän kun tervetuleet. Toisaalta tekis mieli ostaa ihan pelkät mustat, mutta nääh. I like colors.

3. Valkoinen clutch. Kuolasin täällä jo yhtä Mangon pikkulaukkua, mutta päätin ostaa sen tyylisen vasta reissusta (köh köh, en ostanut sitä vaan siks koska ne oli jo myyty loppuun..). Jotenkin vaan mä tykkään valkoisesta niin paljon, varsinkin tuollaisessa muodossa - isossa laukussa en siitä niinkään välitä. Kesäksi valkoinen pikkulaukku on mulle ihan must juttu!

4. No se kello, mistä aiemminkin jo täällä olen puhunut.. Saa nähdä mitä kaikkea raaskin tuolta ostaa :-D

5. Ihania ja kesäisiä koruja kaipais toi mun koruvarasto. Oon vähän kyllästynyt niihin perus kultaisiin kaulakoruihin. Kukkia tänne heti nyt! Korujen lisäksi haluaisin raikkaan värisiä meikkejä ja uusia siveltimiä.

6. Viimeisimpänä toiveena olis löytää joku ihana kuviollinen mekko, jonka kanssa vois pukea bleiserin ja ballerinat - niin arkeen kuin juhlaankin. Tää yksilö olis ihan täydellinen, vaikkakin vähän erityylisetkin kelpaisi!


Mennään todennäköisesti jo ekana kokonaisena päivänä shoppaamaan Wesfieldiin, yhteen isoimmista kauppakeskuksista, joten sitä ei tarvitse onneksi enää kauaa odottaa <3

Onko vielä hyviä vinkkejä Lontoota tuntevilta? 

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Hair Business

Heippa ihanat, nyt aion esitellä teille mun hiustenhoitotuotteita. Mulla on ollut aina tosi kuiva päänahka ja mulla on mennyt pitkään, että olen löytänyt sopivat tuotteet tälle korpulle. Kun nuorempana käytin vain pelkkiä marketshampoita, päänahka kuivui vaan entisestään ja esimerkiksi hiuksia värjättäessä päänahka meni kirjaimellisesti verille. Se oli kamalaa! Pikkuhiljaa aloin kokeilla vähän parempilaatuisia tuotteita, esimerkiksi Tigiä, ja sitten laajensin vähän edullisempiin kampaamomerkkeihin. Nyt olen löytänyt todella monta suhteellisen edullista, mutta laadukasta hiustenhoitotuotetta. Täältä pesee! aussie1

SHAMPOOT:
Käytän hopeashampoota lähes poikkeuksetta aina kun pesen hiukset (riippuu tietysti kuinka usein joudun pesemään), mutta välillä käytän tietysti myös normaaleja shampoita. Olen todennut tuon Schwarzkopfin hopeashampoon (vasemmalla) ihan parhaimmaksi. Olen testannut monia muita ihan jo senkin takia, että noita ei saa läheskään kaikista paikoista ja myös siksi, että tuo ei ole ihan mistään halvimmasta päästä. Se on kyllä tosi riittoisaa, eli n. 15 euron hinta ei ole todellakaan paha.

Toinen hyvä shampoo samalta merkiltä on vastaavanlainen shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille. Plussaa hyvästä tuoksusta ja miellyttävästä koostumuksesta.

Keskellä oleva shampoo on Aussien kosteuttava shampoo, johon olen jo kerta toisensa jälkeen ihastunut. Karkkimainen tuoksu ja pesun jälkeiset pehmeät hiukset tekee tästä oivan luottotuotteen. Jos joku siellä ruudun takana ei ole vielä koskaan testannut kyseisen valmistajan tuotteita, suosittelen koko sydämestäni!
assie aussie2

HOITOAINEET:
Jatketaan samalla teemalla eli Aussiella; tämä kolmen minuutin tehohoito on jotain vaan niin ihanaa! Muutama päivä sitten sain ostettua uuden purkin, kun edellinen oli jo aikaa sitten loppunut. Mä teen tän kanssa usein silleen, että laitan päähän vaikuttamaan saunassa istuskelun ajaksi ja sen jälkeen hiuksista tulee todella pehmoiset. Tekis mieli käyttää joka päivä, mutta ei nyt ihan niin usein kuitenkaan kannata. 

Schwarzkopfin Gliss- hiuksiinjätettävä hoitoaine on myös noussut lempparituotteeksi - tämä onkin ainoa 'marketin' tuote, jonka olen hyväksynyt päivittäiseen käyttööni. Kappalehinta on vaan muutaman euron ja kyllä se vaan toimii. Mulla on suihkun jälkeen hiukset aina ihan takussa ja sekaisin, tätä suihkimalla niiden selvittäminen on huomattavasti helpompaa. Tämäkin purkki vetelee jo viimeisiään, täytynee ostaa taas uusi..
aussie3 aussie4

MUUT:
Vasemmalla on Lorealin muotoilusuihke, jota käytän aina kun kiharran tai suoristan hiuksia. En kuitenkaan hirveän usein sitä tee, joten tuotteen tehokkuudesta en osaa hirveästi sanoa mitään. Kyllä musta kuitenkin tuntuu, että tää antaa pitoa hiuksille, nimittäin ennen kun olen käyttänyt muita muotoilunesteitä, on kaikki aikaansaannokset lähteneet hiuksista paljon nopeammin kuin tämän kanssa.

Keskellä Klippoteketin hiuslakka, jonka olen myös havainnut kelpotavaraksi halvasta hinnastakin huolimatta. Iso pullo maksaa Stockmannilla muistaakseni alle viisi euroa, tää pieni versio oli vaan parin euron luokkaa. En käytä lakkaa usein, joten tämä pieni koko riittää mulle pitkäksi aikaa :-) Suosittelen myös samaisen merkin kuivashampoota, siitä olen kuullut muualtakin paljon kehuja.

Niinkuin oikeanpuolimmaisen pullon kylkikin jo sanoo, tää on mun hiusten eliksiiri! Hieron öljyä suihkun jälkeen latvoihin ja voi että, kun niistä tulee ihanan sileät ja kiiltävät. En ymmärrä miten olen osannut elää ilman hiusöljyä, se tekee todellakin ihmeitä karheille ja pörröisille hiuksille!
aussie5
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä; Tangle Teezer. Olen ollut tähän todella tyytyväinen ja on ollut kyllä jokaisen pennin arvoinen. Ainoana miinuksena vaan se, että tällä kyllä lähtee kunnon takut todella huonosti (heh, niitäkin välillä löytyy) ja avuksi pitää kaivaa vähän järeämmät aseet. Arkiharjailuun tää on kuitenkin tosi kätevä kapistus.
aussie6

Mitä tykkäsitte postauksesta? Löytyikö samoja lemppareita, entä onko teillä ehdottaa mulle jotain muita hyviä tuotteita?

Onko teillä kokemuksia Moroccanoil. tuotteista? Olen harkinnut esimerkiksi heidän hiusöljyn ostamista, mutta ai hemmetti kun niillä on suolaiset hinnat.. Mieluusti kuulisin kokemuksia! :-)

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Busy day, happy day

gugu2
paita ja housut JC/ kengät DinSko
gugu3
Mun all-time favourite salaatti Stockmannin herkusta. Se on kana-caesar ja haen tota aina välillä esimerkiksi kaupungilla ollessani. Maukas vaihtoehto jollekin kalliille take-away ruualle, eikä hintakaan (yllättäen) päätä juuri huimaa. Suosittelen kokeilemaan :-)
gugu1
Toi uus paita ja vanhemmat housut on olleet kyllä molemmat nappiostoksia. Tykkään molemmista niin paljon, että tekis mieli heittää päälle joka päivä (niin kuin kyllä noiden housujen kanssa olen melkeinpä tehnytkin hups..). Harvemmin löydän luottovaatteita, jotka osuu päälle päivästä toiseen - nää on esimerkit sellaisista!
gugu
Narinkkatorilla oli tosi hienosti jäätynyt toi roskis-stögis kehitelmä ja pari muutakin meidän lisäksi otti tosta kuvia. Musta tosi magee, vaikka onkin vähän ällö. Jää nousi ylös asti pylvästä pitkin, enpä ollut ennen tuollaista nähnyt.

Tänään on ollut touhukas päivä - töistä mentiin A:n kanssa kaupungille ostamaan esimerkiksi turvalukot hostellia varten ja löysin itselleni myös kauan himoitsemani huulivärisiveltimen. Siellä haahuiltiin jonkun aikaa ja sen jälkeen kävin pyörähtämässä iskän porukoilla pikkusiskoa onnittelemassa - toinen täytti tänään 9 vuotta :-) Siellä tuli herkuteltua jätskillä sekä keksillä ja vaikka olin päättänyt olla tänään menemättä salille, niin illalla tuli hirveä hinku päästä treenaamaan - liekö herkuttelulla vaikutusta asiaan.. Harvemmin lähden salille illansuussa, mutta nyt pääsin treenaamaan vasta ennen yhdeksää. Ja kyllä kulki hyvin, jalat ja peppu sai kyllä taas vaihteeks kunnon rääkin. Sen jälkeen pikaisen suihkun kautta kotiin ja nyt vasta pääsen ensimmäistä kertaa kunnolla istahtamaan. Huhheijaa! Uni alkaakin jo painaa sen verran, että jätetään pidemmät lörpöttelyt myöhemmälle ja mä painun pehkuihin :-)

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunday shooting

kikkaster2 kikkaster1kikkaster3
Heipparallaa kaikille! Tänään käytiin siskon kanssa kuvailemassa tuolla hyytävässä ulkoilmassa ja kylmyydestä huolimatta saatiin muutamat ihan hyvätkin räpsyt aikaiseksi. On niin kivaa kuvata tuolla uudella objektiivilla, ainakin itse huomaan selkeän eron vanhaan verrattuna! Tänään vietänkin viikon ainoaa vapaapäivää ja se kuluukin hyvin salilla käydessä ja poikaystävän kanssa hengaillessa. Mulla piti eilenkin olla vapaa, mutta töissä tuli sairastapaus ja mut hälytettiin töihin, jippii. Siinä meni taas vapaapäivän suunnitelmat uuteen uskoon.. Koitan kuitenkin nyt asennoitua vaan niin, että kun ensi viikon jaksan vielä pakertaa töissä, niin sen jälkeen mulla alkaa melkein parin viikon loma, joka tulee todellakin enemmän kuin tarpeeseen! Kun joka päivä alkaa olla entistä väsyneempi, on ehkä aika päästä vähän lomailemaan ;-)

Onko tarpeetonta sanoa, että odotan reissua ihan hirveesti?<3


perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uuden objektiivin testailua sekä kuulumisia

mm3 mm1 mm5 mm4 mm2 mm6 mm
Kun Annika ilmoitti blogissaan hankkineen uuden objektiivin, muistutti se mua taas kaipuustani omaa uutta objektiivia kohtaan. Tuumasta toimeen menin ensin huuto.nettiin katselemaan käytettyjä versioita ja kun samana päivänä käytiin kaupoilla, siinä sivussa tiirailin myös uusia objektiiveja ja niiden hintoja. Ajattelin huutaa huutonetistä semmoisen hyvään hintaan, mutta vähän epäilytti postitus ja näin pois päin, että tuleeko tuote ehjänä ja niin edelleen. Uusi oli kuitenkin niin suolaisen hintainen näin ennen ulkomaan reissua, etten olis raaskinut sitä vielä ostaa. Päädyin kuitenkin huutamaan pitkään himoitsemani Canonin 50mm f/1.4 objektiivin, jonka edeltäjä f/1.8 mulla onkin ollut jo pitkän aikaa. Pari päivää jännittelin mahdollisuuttani voittaa huudon ja tiistai-iltana tehtiinkin jo kaupat tuotteesta, postitus tapahtui keskiviikkona ja torstaina rakas uusi lelu olikin jo saapunut meidän postiin! Hyvä tahti tällaiselle mulle-kaikki-heti-nyt-tyypille :-D Mä olen niin kauan halunnut tota ja nyt se on mun, odottakaas vaan kun pääsen ihan kunnolla tuota testailemaan!

Tänään on ollut kiva päivä, töiden jälkeen kipaisin äkkiä kotona ja sitten lähdettiin tyttöjen kanssa stadiin syömään ja koitettiin vähän napsia kuviakin, mutta ai hittolainen sitä tuulta! Oli niin kylmä, että ei kauaa ulkona viihdytty, vaikka kerrankin olis ollut aikaa ottaa kunnollisia kuvia. Ehtiihän tuota. Parin kaupan kautta kotiin rentoutumaan ja koneelle hyvää musiikkia kuuntelemaan. Sain tossa päälle tunti sitten ekstempore-pyynnön Heiniltä, että lähtisin sen kanssa juoruilemaan ja päädyttiin hetkeksi mäkkäriin istuskelemaan ja mä päätin herkutella mini Mc Flurrylla, nam! Nyt taas kotona ja pikkasen väsyttäs..

Palaillaan! :-)

maanantai 10. maaliskuuta 2014

monday 100314

gh gh4 gh7 cola 5 (3) jennif
Random kuvia lähi- ja ei niin lähiajoilta. Tänään on kyllä taas niin maanantaifiilis (yleensä mulla ei ees oo), kaikki ärsyttää ja väsyttää ja näin. Totesinpahan myös sen, että en todellakaan ole vielä tarpeeksi terve salilla käymiseen, eli mädännytään sit vaan kotona ja hyvällä tuurilla ratkean herkkuihinkin. Möö! Mulla olis ollut niin paljon intoa salille, mutta tää fiilis on kaikkea muuta. Hädin tuskin jaksan raajaanikaan liikauttaa tästä sängyn pohjalta :-( Ilta varmaan menee syödessä ja Dexteriä kattoessa. No eipä siinäkään kyllä mitään vikaa ole!

Toivottavasti teillä olis ollut parempi päivä :-)

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

10 faktaa minusta

Tällaisen postauksen olen joskus aiemminkin tehnyt, mutta koska tätä on toivottu niin yritetäänpäs kaivaa musta kymmenen uutta (yllättävää?) faktaa esiin!
  muuu1
1. Rakastan ruokaa, siis ihan törkeesti! Voisin syödä aina vaan ja niin paljon kuin mahdollista. En ole mitenkään hirveän nirso ja se tekee mun rakkaudesta vielä paremman! Tämän vuoksi varmaan rakastan kaiken maailman brunsseja ja buffetteja kun niissä voi syödä navan ratkeamispisteeseen saakka..

2. Voisin sanoa olevani suhteellisen kaikkiruokainen musiikinkin suhteen. Välillä on fiilistä kuunnella jumputtavaa konemusaa, välillä taas kuuntelen Musea ja My Chemical Romancea, reggaeta unohtamatta, välillä saatan kuunnella spotifystä myös klassista musiikkia. Tein myös hiljattain mun Spotifyyn soittolistan jossa on suomiräppiä yläasteen kulta-ajoilta - Skandaali, Juju, Teflon Brothers, Mc Mane.. :-D Kaikki menee kunhan tietylle päälle sattuu. Olen esimerkiksi menossa katsomaan Rappanan keikkaa ensi viikolla!

3. Mä en ole ennen ollut yhtään eläinihmisiä, lähinnä pelkäsin koiria ja monta muuta eläintä (esimerkiksi hevosia) vanhojen yhteensattumusten takia. Asia on kuitenkin muuttunut totaalisesti sen jälkeen, kun noi karvapallerot muutti väliaikaisesti meille - en osaisi enää kuvitella elämää ilman niitä. Mun myös  tekis mieli silitellä kaikkia kadulla vastaantulevia koiria sekä lässytellä niille, tämä ei todellakaan ollut ennen tuttu tilanne. Etenkin pikkukoirat ovat saaneet paikan mun sydämestä <3
muuu
4. Mulla ei ole kamalan usein mitään sellaisia päiviä, jolloin tuntisin oloni todella ällöttäväksi, vaatekriiseilisin tunnin verran ja lähtisin kotoa silti kaikkeen tyytymättömänä. Ei oikeastaan koskaan! Mutta auta armias jos nousen väärällä jalalla ja naama on mielestäni ällöttävän näköinen/hiukset ei asetu haluamallani tavalla, niin silloin ei kyllä kukaan pysty mun mieltä muuttamaan. Sit kuljetaan zombina.

5. En osaisi enää kuvitella elämää ilman mitään urheiluharrastusta. Yläasteelta asti olen harrastanut jotain vähemmän tai enemmän säännöllisesti ja nyt salilla käymistä on tullut täyteen varmaan sellaiset neljä vuotta. Olen tällä viikolla pitänyt lepo- ja herkutteluviikkoa ja olen tietoisesti ottanut etäisyyttä minkäänlaiseen treenaamiseen. Hinku salille on ollut kova, mutta puolikuntoisena en ole viittinyt lähteä rehkimään. Tänään oli pakko käydä pyöräyttämässä spinning-tunti ja voi jummi kun se tuntui taas hyvältä! Luulen, että tulisin ennen pitkää hulluksi ilman säännöllistä treenaamista.

6. Mun yksi lempinimistä on Kaika ja mun perhe, poikaystävä ja osa kavereista kutsuu mua sillä nimellä. Se on tosi huvittava, mutta se on vaan jäänyt elämään siitä asti, kun pikkusisko ei vielä osannut sanoa mun nimeä (Katarina) ja keksi oman lyhenteen. Siitä asti se on ollut mun lempinimenä ja juurikin  mulle lähimmät ihmiset sen tunnistaa:-) Onko teillä erikoisia lempinimiä?
muuu2
7. Haluaisin olla aktiivisempi ruuanlaittaja. Mulla on pari ihanaa leivonta/ruokakirjaa huoneessani, mutta siellähän ne vaan hyllyn pohjalla pölyttyy kun en ikinä jaksa niistä mitään toteuttaa. Jotenkin sitä on aina jumiutunut vanhoihin ja helppoihin arkiruokiin. Olen pitkään halunnut ostaa sen Safkaa-kirjan, jossa on muun muassa kuuluisaksi tunnetun avokadopastan ohje ja muita arkisia ruokia, mutta tän mun aktiivisuuden tuntien en varmaan kauheasti taaskaan hyödyntäis sitä..

8. Rakastan matkustelua! Ei ole mitään parempaa tunnetta, kuin viimeiset hetket ennen matkalle lähtöä. Haluan nähdä ja kokea niin paljon kuin mahdollista. Nyt kun on vaan kaksi viikkoa Lontoon reissuun, en meinaa uskoa sitä todelliseksi! Meillä onkin jo kaikki valmista lähtöä varten, pari pientä juttua täytyy kuitenkin vielä hoitaa. Tulevaisuudessa haluan matkustaa esimerkiksi Santorinille, Aasiaan vähän eri puolille, haluan nähdä Grand Canyonin ja Niagaran putoukset, käydä erilaisilla kaupunkilomilla ja nähdä maailman kauneimman paratiisin, missä se sitten lieneekään.

9. Haluaisin leikata hiukset lyhyiksi, sellaisiksi polkkapituisiksi, mutta sitten en kuitenkaan. Ne olis niin raikkaat ja ennen kaikkea helpot, mutta kyllä nää pitkät hiukset on osa mua, en ehkä osaisi olla ilman. Tottahan se on että hiukset on vaan hiukset ja ne kasvaa aina takaisin, mutta kyllä ne on myös todella suuri osa jokaisen omaa identiteettiä. Vai mitä mieltä olette?

10. Jos täytyisi valita lempi vuodenaika, se olisi varmasti kevät. Kesä on tietenkin ihana, mutta mikään ei voita sitä fiilistä, kun lumet sulaa kaduilta, linnut laulaa ja aurinko paistaa, toppatakin voi vaihtaa kevyempään, huivit voi pakata odottamaan ensi talvea ja auringon lämpö alkaa olla osa jokaista päivää. Nyt alkaa olla sellainen aika, paitsi vielä kun saatais lämpöasteita enemmän plussan puolelle ja toi tuulen nopeus neutraalimpaan suuntaan niin oi että<3

Siinäpä faktoja multa, aikamoiset löpinät tuli joka kohtaan hehe.. Jaksoiko kukaan lukea kaikkia hehe ? :-D