perjantai 28. helmikuuta 2014

Esittelyssä: Ystäväni tyyli

Hellurei ja hyvää perjantaita vaan kaikille! Tänään mulla oli todellisen huono hius-,naama- ja vaatepäivä joten pysyttelin visusti kameran toisella puolella ja otin ihanasta ystävästäni Sarasta kauniita kuvia. Ajateltiin myös, että voisin kertoa täällä teille mistä hänen vaatteet on hankittu, eli näätte nyt kuinka kivasti yksi ystävistäni pukeutuu!

Itse ihastuin tähän asuun heti ensinäkemältä ja siitä alkoikin hirveät kehut kuinka kauniina neiti olikaan! Mulle kans raikkaita ja pirteitä värejä vaatekaappiin, kiitoos..
sara1 sara4 sara3 sara
Kengät Aleksi13/ farkut Bershka/ takki Pull And Bear/ neule Stradivarius/ huivi Zara/ laukku Tallinnasta

Käytiin Saran kanssa pyörähtämässä Jumbossa ja mukaan tarttui huomisiin juhliin pari lahjaa ja itsellekin raaskin ostaa uuden aurinkopuuterin ja kulmakynän! Mieleni olisi tehnyt ostaa vaikka mitä kivaa, mutta nyt yritän tosissani säästää rahat Lontoon reissulle. Oon miettinyt ostavani uuden meikkivoiteen (vaikka mun nykyinen on ihan uusi, se vaan on huonoa ja väärän väristä), niin olisko teillä ehdottaa jotain hyvää ja kohtuuhintaista meikkivoidetta? Tällä hetkellä mulla on käytössä Lorealin True Match.


Mitä piditte tämän tyylisestä postauksesta? Olisiko tämmöiset useamminkin tervetulleita? :-)

torstai 27. helmikuuta 2014

Peachful morning

puuro puuro1 puuro2
Huomenta tyypit! Mä olen tänään nauttinut rauhassa hyvää aamiaista, joka koostui itsetehdystä persikkasmoothiesta, isosta lautasellisesta puuroa sekä yhdestä raikkaasta appelsiinista. Täydellistä! Mä en muuten nykyään vietä päivääkään ilman puuron syöntiä, se on vaan niin parasta. Mä en ennen sietänyt puuroa kun meillä oli vain niitä Nalle pikahiutaleita ja niistä tulee sellasta liisteriä että huhhuh, mutta nyt oon ostanut kotiin erilaisia puuroja ja kyllä - niissä on ihan mielettömästi eroja! Kannattaa kokeilla, mun lempparit on neljän viljan puurot :-)

Jottei tää keskustelu meniks ihan puuroks (heh-heh), niin kerronpa teille, että sain tässä aamulla tehtyä vaatekaapin siivouksenkin! Mua on pitkään ahdistanut se, että tuolta kaapista pursusi vaatteita, mutta ei ollut mitään päällepantavaa (kyllä te tiedätte..)! Nyt heitin Ikean kassiin kaikki vähääkään nototamävoisinjoskusehkämahdollisestikäyttää-vaatteet ja surutta pistän ne myyntiin. En malta odottaa, että pääsen tekemään kevät- ja kesävaateostoksia Lontoosta, mä niin kaipaan vaatekaapin uudistusta!

tiistai 25. helmikuuta 2014

Our little road trip to England

Heippa! Nyt alkaa meidän Lontoon reissu häämöttää (nyt on virallisesti alle kuukausi, nyt onkin jo lupa hössöttää!) ja kuviot siellä päässä alkaa olla jo aika selvillä. Teitä on matkapostaukset aina kiinnostaneet, niin ajattelin nyt vähän valottaa teille meidän suunnitelmia. lontookollaasi
The first stop: London
Kun päästään Lontooseen, päästään yöpymään pariksi yöksi mun eräälle tuttavalle. Hän asuu Stratfordissa, joka on vähän keskustan ulkopuolella, mutta sieltä kuitenkin pääsee helposti metrolla joka paikkaan. Sieltä käsin sitten lähdetään tutustumaan ympäristöön ja huristellaan metroilla ympäriinsä. Kerrankin oon ollut fiksu ja säästin viime reissulta sen Oyster cardin (vähän samanlainen kuin meidän matkalippu), koska tiesin meneväni tuonne vielä takaisin. Nyt ei tarvitse ostaa uutta! Ei olla vielä tarkemmin suunniteltu ohjelmaa noille parille päivälle, mutta eipä sitä tarvitse niin tarkasti suunnitellakaan.
brigthonkollaasi copy
The second stop: Bighton
Parin päivän jälkeen hurautetaan bussilla brightoniin A:n tuttavalle kolmeksi yöksi. Vitsit meillä kävi hyvä tsägä näiden majoitusten kanssa, kun esimerkiksi Brighton oli ihan ykköstoive, mutta ei oltu yhtään vielä katsottu majoituksia. Sitten A keksi tämän vaihtoehdon ja nyt saadaan majoitus ja tour guide kolmeksi päiväksi, jee! Mä en ole tuolla ikipäivänä ollut, joten nyt jos sulla on yhtään tietoa Brightonista, mitä siellä kannattaa käydä katsomassa tai jotain muuta kerrottavaa niin kerro ihmeessä :-) Ollaan jo ostettu bussiliputkin valmiiksi (Ihanaa kun A on vielä enemmän organisoija kuin mä, niin saa asiat kunnolla hoidettua heh) ja miettikää, että saatiin liput 10 punnalla edestakaisin per henkilö, kun junalla liput olis varmaan huidellut muutamassa kympissä! Bussilla on muutenkin kivempi matkustaa, kun näkee samalla maisemia - musta se kuuluu reissaamiseen!

Back to London
Sitten tullaan takaisin Lontooseen ja loput matkasta majoitutaan sen nimiseen hostelliin kuin Astor Quest. Mielettömät kiitokset sille anonyymille, joka tästä mulle vinkkasi! Kävin heti katsomassa tän kyseisen mestan kotisivut ja vakuutuin heti, ja vaikka koitettiin katsoa muitakin vaihtoehtoja niin tää oli kyllä paras mahdollinen. Kiitos! Hostelli sijaitsee Hyde Parkin kupeessa ja sopii just meille tosi hyvin - hintaan sisältyy aamiainen (kuulemma surkea, mutta ruoka on ruokaa), yleinen keittiö ja oleskelutila, lakanat yms.. Tällä tavalla säästetään ruokakuluissa, kun voidaan laittaa ruokaa myös hostellilla, eikä tarvitse aina syödä ulkona. Onko muilla kokemuksia tästä hostellista? Mietittiin, että millaiset säilytyslokerot siellä oikeen on, että kai ne on tarpeeks isot...

Hostellissa ollessamme varmasti kolutaan Lontoo niin hyvin vain kuin mahdollista; vieraillaan Notting Hillissä, Camden Townin marketissa, Musikaalissa, shoppailemassa ja koitetaan tutustua vähän paikalliseen yöelämäänkin. Näitä kaikkia toteutetaan varmasti jo reissun alkupäässäkin, mutta viimeistään tällöin kun päästään pidemmäksi ajaksi majoittumaan kaupunkiin.

Sanomattakin selvää, olen erittäin innoissani. Tää on mun toinen reissu tähän ihanaan kaupunkiin, enkä malta odottaa näkeväni siitä vielä enemmän mitä viimeksi näin. Meillä oli ikimuistoinen reissu viimeksi poikaystävän kanssa ja nyt tulee varmasti yhtä ikimuistoinen hyvän ystävän seurassa. Jippii!

Nyt on siis oiva mahdollisuus kertoa kaikki vinkit Lontoosta, Brightonista, Statfordista ja kaikkialta sieltä väliltä! :-)

(kuvat weheartit.com)

maanantai 24. helmikuuta 2014

Mistä on minun maanantai tehty?

Kellon torkuttamisella ja myöhään nukkumisella..
xz2
...Kahden ihanan puurolautasellisen aamupalaksi nauttimisella..
xz4
...Kiireettömyydellä ja uusien vaatteiden testailulla..
xz
...Kuntosalilla hyvän treenin tekemisellä..
xz1
...Hyvän olon tunteella...
xz3
... Sekä töissä olemisella ja nyt kotona rentoutumisella. Oi että, kuinka voi maanantaikin hyvältä maistua!

Ihanaa viikon alkua kaikille siellä ruudun toisella puolen!

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Muutoskuvia hakusessa

Näissä kuvissa on esteettisyys kaukana, byääh. Ehkä mä kuitenkin kestän sen, kun koitan kerrankin laittaa tänne kuvia pikkuruisesta ulkonäöllisestä muutoksesta. Annattehan anteeksi?

Olen tainnut aiemminkin mainita, kuinka surkea mä olen ottamaan minkäänlaisia kunnollisia kuvia mun vartalosta, koska tiedättehän, omaa muutosta on helpompi seurata ennemmin kameran linssin kuin peilikuvan perusteella. Tämä siksi, koska silmä tottuu nopeasti kropan muutoksiin, eikä mahdollista tulosta ole usein edes silmämääräisesti havaittavissa.

Olen yrittänyt petrata kuvien ottamisen kanssa ja nyt illalla päätin ottaa uusia kuvia, kun edellisistä oli muistaakseni aikaa vain vajaa kuukausi... Hmm, jouduin kuitenkin aika pitkälle selaamaan, sillä edelliset olikin otettu marraskuun puolessa välissä! Good job Kata, mitä jos vähän kiristettäis tota tahtia?
IMG_4607 IMG_4626
Eli ylemmät kaksi kuvaa on marraskuulta ja noh, heikkolaatuisia niin laadun kuin asentojenkin suhteen. Itse on aika vaikea ottaa mitään tämmöisiä kuvia (tai sitten mä oon vaan tosi surkea, saa antaa hyviä vinkkejä), mutta onhan nääkin jotakin! En muista millainen boosti mulla oli urheilun suhteen tuohon aikaan, mutta veikkaan sen olevan aika hyvä. Nyt kun katson näitä kuvia, mietin vaan että byää. Byääääää.
IMG_6979IMG_6976
Nonniih, ehkä jotain muutosta on havaittavissa. Huomaa selkeesti, että mun lempparitreeni on vaihtunut jaloista hauiksen, olkapäiden ja ojentajien tekemiseen. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Selkätreenin kanssa mun täytyis olla vielä entistä kärsivällisempi, pitäs jaksaa tehdä vähän vielä monipuolisemmin liikkeitä sille alueelle, etenkin alaselälle. Huomaa kyllä mulla olevan selkeet inhokki- ja lempparialueet, heh!

Sitä kreatiinia oon käyttänyt nyt melkeinpä kuukauden päivät (tankkaus alkoi 1.2. ja sitä kesti viisi päivää, sen jälkeen olen tähän mennessä ottanut kerran päivässä) ja pientä vaikutusta on kyllä havaittavissa. Voimat tietyissä liikkeissä selkeesti lisääntyneet, esimerkiksi jalkaprässin painot sain vihdoin nostettua sataan kiloon, kun oon joskus aloittanut varovasti siitä 50 kilon paikkeilta. Pakko sanoa, että tuntuipa ihan pirun hyvältä! Samoin hauiksen kanssa, sen kanssa oon saanut lisättyä ihan mukavasti painoja. En kuitenkaan menis vannomaan ton krean suhteen, voihan tää kaikki olla ihan vaan lumevaikutustakin, ei tiedä. Monilla on turvonnut naama kreatiinin käytön aikana, mutta mä en ole huomannut mitään eroa naaman paksuudessa! Millaisia kokemuksia teiltä löytyy? 

Tää postaus on hyvä tasapainottaja mun viikonlopulle, joka on ollut aikamoinen herkkupepun paratiisi. Joka päivä on tullut syötyä jotain herkkua ja tiedättekö mitä - mulla ei oo yhtään huono omatunto! Yleensä kun tulee syötyä huonommin, niin saa vaan lisää potkua persuksiin seuraavaa viikkoa ajatellen. Huomenna aamusta taas heti salille yläkroppaa rääkkäämään, can't wait! Viikolla oon myös saanut syötyä tosi terveellisesti ja tasapainoisesti, niin ei nää viikonloppuretkahdukset pahaa tee. Päinvastoin!

Herättikö postaus ajatuksia? Kertokaa :-)

lauantai 22. helmikuuta 2014

Marc by Marc Jacobs

Oon jo pitkään kaivannut itselleni kunnollista kelloa. Mähän ostin sellaisen halpiskellon Hollannista ja ei oo jotenkin tullut käytettyä sitä, kaipaisin jotain vähän jämäkämpää. Itse en ole niinkään Michael Korsin kelloista hullaantunut, toisin kuin näistä Marc By Marc Jacobsin vastaavista. Nyt olenkin jo jonkun aikaa harkinnut tilaavani kellon Amazonista, sieltä kun saa aika edullisesti. Nyt mulla on vaan pari kysymystä, joihin pitäis itse keksiä vastaus - tarvitsenpahan vähän teidänkin apuanne!

a) Mua jotenkin vähän hirvittää tilata jotain noin 'suurta' nettikaupasta, josta en ole koskaan tilannut. Jotenkin myös mietityttää sivuston luotettavuus, onko teillä kokemuksia Amazonista? Oletteko tilanneet amerikkalaiselta vai brittiläiseltä sivustolta? Missä ajassa tuotteet on saapuneet ja vastasiko palvelu odotuksianne? Jos saisin vähän vastauksia näihin kysymyksiin, niin olisin ehkä vähän vakuuttuneempi!

b) En tiedä minkä värisen kellon haluaisin! Mua on aina kiehtonut ruusukultaiset kellot - ne on niin kauniita ja jotenkin miellyttää silmää enemmän kuin puhtaan kullan väriset, mutta en tiedä osaanko yhdistellä sen väristä (oikeanpuolimmainen kello). Voisin kuvitella hopean sopivan hyvin sen kanssa, mutta en kyllä enää tykkää hirveästi käyttää hopeaa... Toisaalta taas perus kullanvärinen kiehtois tosi paljon, se onkin jo paljon helpompi yhdisteltävä. Ääk! Onko teillä mielipiteitä? 

Tässä on kolme kelloa, joiden väliltä yritän kuumeisesti valita..
Untitled #7
Kertokaa ihmeessä kokemuksia ja ajatuksia aiheesta! :-)


perjantai 21. helmikuuta 2014

Deco Friday

Täältä pesee kuvamateriaalia mun uudesta valaisimesta, jonka nappasin mukaan siltä toissapäiväiseltä Ikea-reissulta. Tää oli rakkauttaa ensisilmäyksellä ja vaikka hinta huitelikin puolet korkeammalla mitä olin aiemmin ajatellut tähän panostaa, ei tarvinnut ostopäätöstä kauaa miettiä. Tää on kuitenkin sellainen, jonka haluan varmasti seuraavaankin asuntoon, joten samapa tuo milloin sen ostaa! Kuvio tuo kivasti särmää mun huoneeseen, joka on muuten aikalailla pelkistetty.

Iskeekö teihin?
lamppu2 lamppu lamppu1
Tänään onkin sitten pelit pelattu, Suomi hävisi ja mä voitin! Laitoin ensimmäistä kertaa elämässäni Tulosvedon tähän matsiin ja voitin euron panoksella melkein kaksi kymppiä, hehee! Olispa ollut isompi panos niin olis voitot tuplaantunu :-D No mutta, tää oli positiivista jo näinkin päin! Saa nähdä miten huomisessa matsissa käy..

Ihanaa viikonloppua kaikille, tänään mä aion rentoutua ihan vaan kotona herkkuja syöden ja Dexteriä katsoen<3

torstai 20. helmikuuta 2014

Outfit of the day

...Käsivaralla kuvattuna. Haluuko joku ilmoittautua mun henkilökohtaiseksi kuvaajaksi, heh?

 Tämmöisissä vetimissä tallustelin tänään töihin ja takaisin, sitten tulin kotiin suorittamaan beer challengea - kyllä, luitte oikein. Kaikki Facebookin jäsenet varmaan on kuullut tästä ihanasta haasteesta ja nyt se lankesi myös mun kohdalle (nooooo!). Hengissä kuitenkin selvittiin, vaikk en ihan ykkösellä sitä vetänytkään, hups.

Tässä kuitenkin muutamia kuvia aamulta ennen töihin lähtöä!
assu assu2 assu1 assu3
Mä kaipaan väriä mun pukeutumiseen. Nyt pitäis raakata koko vaatekaappi noista mustista ja harmaista vanhoista vaatteista ja hankkia uutta tilalle. Ahdistaa tää synkkyys! Olisko teillä mielenkiintoa pienimuotoiselle blogikirppikselle? 

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

IKEA

Lähdettiin mun töiden jälkeen serkusvoimalla pyörimään Ikeaan, kun kaikilla oli joku juttu mitä tarvitsi ostaa. Oltiin myös saatu auto käyttöön, niin mikäpä sen parempi ajankohta! Mä olen jo pitkään halunnut päästä eroon mun vanhasta jalkalampusta ja sisko puolestaan on kaivannut itselleen omaa. Mä löysin itselleni uuden lampun ja lahjotin siskolle sen vanhan. Win win! Ikeareissua ei myöskään luonnollisesti tehdä ilman lihapullien syömistä, joten nekin tuli samalla haukattua :-) Nyt on kyllä jalat muussina siitä kaikesta kävelemisestä, mutta onneksi meen kohta syömään iltapalaa ja sitten pääsen nukkumaan mun puhtaisiin lakanoihin uuden Ikeasta ostaman untuvatyynyn kanssa!
ike7 ike4 ike6 ike3 ike ike1
kengät Dinsko/ housut hm/ laukku MK/ peplum BikBok/ bleiseri Lindex/ koru Gina Tricot

Palaillaan taas! :-)

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

My playlist and a couple of random selfies

Naughty Boy-La La La (Ft. Sam Smith) (DEVolution Remix) 
Daniel Portman-Mantenido (Radio Mix)
Snoop Lion-No Guns Allowed
music1
Frank Ocean-Super Rich Kids
Boreta-Honey Heart
 Radical Face-Welcome Home, Son music Beyonce-XO Beyonce-Drunk In Love Snoop Lion-Get Away (ft.Major Lazer)

lauantai 15. helmikuuta 2014

Herkkuvinkki lauantai-illalle

Heissan! Äidille tulee illaksi vieraita ja yritettiin keksiä jotain mielenkiintoista tarjottavaa. Mulle tuli mieleen Rocky Road-herkku, josta olen lukenut lähiaikoina moneen otteeseen. Sitä sanotaan helpoksi, nopeaksi ja ennen kaikkea joka makuun sopivaksi herkuksi - kuinkas kävikään? rocky2 rocky8
Ainoa tarvittava raaka-aine on suklaa ja sen lisäksi voi keksiä ihan mitä maan ja taivaan väliltä keksii. Me haluttiin makeaa ja sen sekaan suolaista joten vaahtokarkit, ranskalaiset pastillit ja suolapähkinät sopi siihen tarkoitukseen hyvin.
rocky7
Ensimmäinen vaihe on suklaan sulatus. Muistakaa sekoittaa jatkuvasti, ettei suklaa pala pohjaan.
rocky6rocky5
Sen jälkeen vaan karkit sekaisin kattilaan..
rocky4
Sörsseli levitetään pellille ja pelti pakastimeen (onneksi muistin oikolukea tekstin, olin aluksi kirjoittanut "uuniin") noin puoleksi tunniksi..
rocky1
Ready!
rocky3 rocky
Ai että kun näistä tuli hyviä. Onneksi nää täytyy säästää illaksi vieraille, etten mä popsi kaikkia omaan suuhun. Onhan noi kylläkin ihan törkeen makeitakin, että ei edes pystyisi paljoa syömään. Todella helppo ja herkullinen resepti, suosittelen joskus kokeilemaan. Nami nami!

Oletteko te kokeilleet näitä, mitä ootte sotkeneet tonne sekaan? :-)

perjantai 14. helmikuuta 2014

Happy Valentine's day

Osan olen tuntenut hiekkalaatikolta saakka, osa on tupsahtanut elämääni vasta pari vuotta sitten. Osan kanssa koettu enemmän ja osan kanssa vähemmän, mutta kaikki yhtä rakkaita! Niin monet jutut koettu yhdessä ja nyt jo meillä on niin paljon yhteisiä kokemuksia joita voidaan muistella vuosien päästä vedet silmissä. Yhteiset toilailut ja vastapainoksi myös onnistumiset, niistä yhdessä rakentuu vahva ystävyys.

Muistakaa kertoa ystävillenne, että välitätte heistä. Ihanaa ystävänpäivää kaikille!valentine4 valentinevalentine1 valentine5 valentine3 valentine2
Meidän jääkaappimagneettia lainaten; "Tulet aina olemaan ystäväni, tiedät liikaa!"

torstai 13. helmikuuta 2014

reenipeppu

Treenikuulumisia pesee! Haluatteko tietää miten mun viikko lähti maanantaina käyntiin? Mulla oli koko päivän ollut hirveä suklaahimo, töissäkin vaan himoitsin koko ajan kaikkea suklaata mikä silmiin pisti.. Mietin että voinko oikeesti käydä ostamassa suklaata heti maanantaina ja viikko alkais ihan surkeesti. Arvatkaa mitä tein? Kävin ostamassa Daim suklaata ja ai perrrrrkula kun se maistui hyvältä! Makasin sängyssä ja mutustin suklaata, ei ollu mitään parempaa! Sen jälkeen päätin ryhdistäytyä ja tää koko loppuviikko onkin mennyt hyvissä merkeissä treenin ja ruokien suhteen.
IMG_9185
Ootteko kuulleet foamrollerista? Se on tollanen vaahtomuovinen rulla jonka päällä makoillaan ja se hieroo ihanasti sellaisia kohtia lihaksissa, mitä ei oikein muuten pysty venyttämään/kunnolla hieromaan. Kannattaa testata jos omalta salilta tällainen löytyy. Itselleni hyödyllisin etenkin reiden ulkosyrjille.
IMG_9163 IMG_9196
Nami nami salaattia, joka väsättiin siskon kanssa eilen leffaevääksi. Perus salaattipohja + halloumia ja kiiviä. Namii!
IMG_9198
Tässä näkymässä on kaksi eri puolta; toinen sanoo sen olevan maailman hirvein ja toinen maailman paras näky. Jalat ja peppu koetuksella jalkaprässissä.
IMG_9170
Lakritsinmakuinen protskupatukka testissä. Hyvää oli ja tepsi makeanhimoon! Olisin vaan toivonut ton olevan ehkä vähän kovempaa, se oli sellaista aika pehmeää mömmöä.
IMG_9197
Mun lemppari rahkasörsseli. Tässä on mandariinia ja banaania sekoitettu Valion rahkaan. Heti kun rahkan sekaan iskee jotain makeaa, se maistuu niin paljon paremmalle! Ennen en olisi kuvitellutkaan pystyväni syömään rahkaa pelkilteen, mutta nykyään menee kuin vettä vaan. Kyllä mä kuitenkin aina mielummin vedän sen lisukkeiden kanssa. Toinen lemppari on mustikat :)

Tällä viikolla olenkin treenannut seuraavanlaisesti:

ti: hauis, ojentaja, rinta
ke: jalat
to: aerobinen 25min ja vatsat + kyljet

Loppuviikoksi ohjelmassa vielä tietysti selän ja ojentajien rääkkäystä, sitä odottaen ;-)

Mitenkäs teidän treenit on sujuneet? Tuleeko teillekin yhtäkkisiä suklaa/karkkihimoja?