perjantai 31. tammikuuta 2014

Fitnesstukun tilaus

Jos mulla on pari kertaa vuodessa joulu, yksi niistä oli tänään. Mun on tosi pitkään pitänyt tehdä tilaus Fitnesstukkuun tai käydä paikan päällä ostamassa lisää tavaraa, mutta se on aina vaan venynyt ja venynyt. Vihdoin ja viimein sain sunnuntaina tilauksen vetämään ja jo keskiviikkona se oli lähipostista haettavissa. Alunperin pakettiin piti napsauttaa vaan lisää protskujauhetta, mutta ajattelin samalla tilata kaiken muunkin tarvittavan. Multa esimerkiksi hävisi mun toinen salihanska jonnekin teille tietämättömille - sellaiset tilasin. Olen myös halunnut kokeilla kreatiinia treenin lisänä - sitäkin pari pussia tarjouksen houkuttelemana. Pikkuisena plussana tilasin vielä pari Celcius - juomaa, joilla on varmasti todella kyseenalainen maine, mutta mun oli pakko testata miltä noi maistuu kun kaikki ruotsalaiset fitnessmimmit hehkuttaa noita maasta taivaisiin :-D
Monia varmaan kiinnostaa, että mitä nää kaikki tuotteet oikein on. Koitetaanpas selventää.

Whey 80 - proteiini: Lyhyesti sanottuna proteiini auttaa lihaksia kasvamaan ja etenkin treenin jälkeen nautittuna se auttaa niitä myös palautumaan huomattavasti paremmin. Noin 1dl jauhetta sekoitetaan veden kanssa, sekoitetaan shakerissa ja nautitaan mahdollisimman nopeasti treenin jälkeen.

Oma kokemukseni tuotteesta: Perustreenin jälkeen (keskiraskaasta raskaaseen) juon aina mahdollisimman nopeasti palautusjuoman. Nuutunut olo helpottuu kun kroppa saa heti jotain energiaa, eikä tarvitse sinnitellä esimerkiksi siihen asti, että saa kotona vasta jotain suuhunpantavaa. Tämä jauhe myös sekoittuu tosi hyvin veden kanssa, eikä paakkuunnu. Olen kokeillut muita jauheita ja jotkut saattaa jäädä oksettaville könteille, ellei sheikkaa ihan jumalattomasti ennen juomista. Oon huomannut säännöllisen käytön myötä, että lihakset eivät ole niin kipeät seuraavana päivänä kuin ne olisivat ilman juomaa. Kevyen treenin jälkeen ei ole niin välttämätön oman kokemuksen perusteella.

Mä tilaan aina vaniljan makuista jauhetta, koska en pysty juomaan niitä muita makeita juomia yllin kyllin. Esimerkiksi minttusuklaa ja mansikka oli mulle ihan överimakeita, mutta tää vanilja on sen verran neutraali, että se menee helposti kurkusta alas. Mulla oli pitkä tauko näiden kanssa, kun alkoi makeus tökkimään. Onneksi löysin itselleni sopivan miedon maun ja pystyn nauttimaan näitä päivittäin!

Kreatiini: Tämä on luonnollista ainetta kehon aineenvaihdunnassa, mutta sen lisääminen treenin ohella pitäisi lisätä kestävyyttä, palautumista ja lihasmassan kasvua. Mua on pitkään kiinnostanut tämä tuote ja monesta suunnasta olen kuullut eriäviä mielipiteitä. Nyt on kuitenkin aika ottaa ohjakset omiin käsiin ja luoda oma mielipide ja kokemus tästä tuotteesta! 

Tuotetta käytetään kuuriluontoisesti, jolloin ensimmäisen viiden päivän aikana juodaan teelusikallinen kreatiinia veteen sekoitettuna neljä kertaa päivässä. Tämän jälkeen neljästä kymmeneen viikkoon vähennetään määrä yhteen lusikalliseen päivässä. Kuurin lopuksi kuukauden tauko ja sitten voi taas aloittaa uudestaan. Kuurin aikana tulisi välttää kofeiinipitoisten tuotteiden nauttimista. Tietääkö joku, onko siis oikeasti päivittäisestä kahvinjuonnista esimerkiksi haittaa? Mua jännittää nähdä, mitä tästä tulee!
Nyt on taas treeniboostia kerrakseen! Onko teillä kokemuksia vastaavista tuotteista? Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä olette olleet. Kertokaa myös, jos suosittelisitte jotain muuta treenin ohella käytettävää tuotetta :-)

maanantai 27. tammikuuta 2014

Resepti ja pohdintaa ruuasta

Mä olen todella koukuttunut appelsiineihin. Saatan joskus unohtaa ne muutamaksi kuukaudeksi ja sitten kun kerran maistan niitä pitkästä aikaa, jään totaalisesti koukkuun. Nyt on jälleen tämä kyseinen koukuttumisvaihe, joka tarkoittaa sitä, että joka kauppareissulla on ostettava edes vähän näitä ihania hedelmiä. Voisin vetää vaikka monta kerralla, nam!
mon3mon1
Ajattelin jakaa teille hyvän reseptin, mitä kokeilin äsken kun tulin salilta. Perus smoothie-pohja, mutta kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa säilykehedelmiä sekaan. Persikat oli tosi hyvä keksintö siihen! Banaania ei tietenkään voi unohtaa yhdestäkään smoothiesta, se on niin mun lemppari :-) Mä tykkään tehdä kaikkia erilaisia smoothieita, vaikka sitä helposti saattaakin jumittua niihin vanhoihin ja helppoihin kaavoihin. Jos tulee mieleen hyviä reseptejä, pistäkää ihmeessä kommenttiboksiin jakoon! Nyt aion skarpata hedelmien syönnin ja muutenkin puhtaamman ruuan suhteen, who's with me?

Ilta jatkuu lämpimien voileipien nauttimisella, koirien lenkittämisellä sekä pelkällä rentoilulla. Ihanaa viikon alkua kaikille!

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

No guns are allowed in here tonight

ft5 ft3 ft1 ft6 ft ft7 ft2 ft4
Tänään tehtiin Jenniferin kanssa kirppiskierrosta keskustassa, ensin käytiin eräässä tapahtumassa ylioppilastalon kupeessa ja sen jälkeen hurautettiin vielä kaivarin Kanuunaan. Ja arvatkaa mitä löysin? No en mitään! Siis kerrankin kun pääsen/jaksan lähteä kirpparille, en tietenkään löydä mitään. Olin vielä kuullut tuosta Kanuunasta niin paljon, että mulla oli tosi suuret odotukset. Olihan siellä paljon hyvää kamaa, mutta ei vaan mulle juuri mitään :-( Ehkä joku toinen kerta löytyy jotain, kunhan vähän ahkerammin vaan jaksaisi käydä. Anyways oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa Jenniferin kanssa ja tehdä jotain muutakin kuin sitä perus työpaikka-sali-koti-akselilla olevaa hurjaa aktiviteettia!

Tämän illan pyhitän peruutetulle joogatunnille ja karkkipussille. Päätin ansaitsevani yhden illan siten, että en tee yhtään mitään. Mulla on nykyään vähän turhankin täysi kalenteri ja oon vähän huono vaan olemaan kotona. Nyt pitää rauhottua, muutenhan tässä jo ylirasittuu ihan liikaa :-D Onko kellään muulla samaa ongelmaa?

torstai 23. tammikuuta 2014

We are shining

fuu1 fuu2 fuu
Heyy, tässä vielä muutama kuva muutaman päivän takaiselta kuvausreissulta. Mä niin fiilaan näitä kuvia! Fiilaan myös tätä meidän ilmastoa, joka suo päivästä toiseen mielettömän kauniita maisemia meidän ihasteltavaksi. Mun iPhone on taas täynnä kaikenmaailman maisemakuvia, kun niitä pitää ottaa jokaisesta kauniista näystä. Mä niin toivon, että nää ilmat jatkuis mahdollisimman pitkään - mä en ainakaan halua takaisin niitä pimeitä ja ankeita kelejä!

Tänään oon ollut töissä ja äsken kävin kaupasta hakemassa ihan sikana vihanneksia ja hedelmiä. Seuraavaksi aion tehdä itselleni vihannesdippejä ja herkutella niillä masun täyteen. Rentouttavaa iltaa kaikille :-)

tiistai 21. tammikuuta 2014

housewarming party

tuppa1 tuppa4 tuppa tuppa5
Fell in love with this shirt. Ginatricot.
tuppa2
Tässä muutama ruutu niiltä lauantaisilta tupareilta! Niin kuin mainitsinkin jo, oli meillä tosi hauska ilta loppuun asti, mutta baarissa alkoi sitten väsyttääkin ihan kunnolla ja lähdin aikaisimpien joukossa kotiin päin. Oli niin kylmä yö, että en miettinyt sekuntiakaan otanko vai enkö ota taksia juna-asemalta kotiin - vaikka matkaa onkin vain pari kilometriä. Taksikuski sanoikin auton mittarin näyttävän -17,5c, herranjumala. Ja mulla ei ollut edes sukkahousuja farkkujen alla, piposta puhumattakaan. Mitähän mä oon taas ajatellut kotoa lähtiessäni, tää oli taas niiin tätä! Onneksi pääsin nopeasti lämpimään sänkyyn nukkumaan, enkä joutunut kävelemään tuulessa ja tuiskeessa vartalo syväjäässä.

Musta on tullut muuten kunnon viinin lipittäjä, ainakin jos vertaa edelliseen. Ennen ostin aina muutaman hyvän siiderin illanviettoja varten, mutta nykyään silloin harvoin kun jonnekin lähden, turvaudun lähes poikkeuksetta kuivahkoon valkkariin. Kertooks tää nyt siitä, että musta on pikkuhiljaa tulossa vanha? Sit täytyy huolestua, jos siirryn punaviiniin, sit ollaan lähellä keski-iän kriisiä :-D!

Tulipahan taas tarinoinnit semi turhista jutuista, mutta menkööt! Eikös tämmösiä saakin välilä höpötellä?

maanantai 20. tammikuuta 2014

Frosty

ulkona2 ulkona1 ulkona4 ulkona6 ukona3 ulkona5 ulkona
Kuvissa todiste siitä, miksi rakastan asua täällä kylmässä pohjolassa. Vaikka kuinka kaipaisin etelän lämpöä, ei mielestäni mikään korvaa tätä meidän kaunista talvea. Kuljen koko ajan tuolla ulkona kuin missäkin transsissa, kun siellä on vaan yksinkertaisesti niin kaunista! Niinpä vihdoin otin kameran mukaan kun käytiin koirien kanssa aamulenkillä ja sain muutaman kivan räpsyn talteen. Se on vaan pukeutumiskysymys, pärjääkö tuolla ulkona (nimimerkillä lasketteluasussa ja eskimon näköisenä jokaiselle lenkille) :-D

Nyt rentoilen kotona vielä pari tuntia Snoop Lionia kuunnellen, sitten suuntaan kohti salia ja iltavuoroa. Hyvää maanantaita kaikille!

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

19/01/14

winter winter2 winter3 winter4
Sunnuntaiaamuja kaikille! Ulkona oli taas niin nätti ilma, että olihan sitä pakko pari kuvaa napsaista tänne bloginkin puolelle. Eilen juhlittiin siskon tupareita vähän railakkaammissa merkeissä ja tänään sitten onkin luvassa vaan löhöilyä poikaystävän kainalossa. Aamusella tosin käytiin katsastamassa kirpputori Lanttilan tarjonta, mutta mulle ei sieltä mitään mukaan tarttunut (niin kuin ei yleensä milloinkaan..). Ei ole oikein kirjoittelufiilis niin sanon vaan laters ja palataan taas ensi viikolla!

perjantai 17. tammikuuta 2014

Toivepostaus: Mitä minä oikein suuhuni pistän?

Paljon olette toivoneet multa ruokavalioon liittyviä postauksia ja täältä nyt pesee! Olen joskus yrittänyt tehdä ruokapäiväkirjaa, mutta sekin tyssää aika nopeasti sen unohtamiseen. Sen tyylistä postaustakin on luultavasti luvassa, mutta aloitetaan näin yksinkertaisella tyylillä. Tässä tulee vähän sekalaista juttua mun ruokavaliosta - kauppareissusta hyvään smoothiereseptiin.
food
Käväisin kaupassa ja mietin pitkään, mitä kivaa laittaisin iltapalaksi. Halusin tehdä jotain erityistä viikonlopun kunniaksi, mutta sitten päädyin ainaisiin perus 'eväisiin'. Itsehän asun vielä kotona ja suurta osaa ruuista en joudu itse ostamaan, mutta kaikki ylimääräiset omat jutut raottaa tietysti omaa lompakkoa ihan mukavasti. Ylläolevassa kuvassa näkyy aikalailla normaalit arkimuonat, mistä miksailen vähän erilaisia eväitä. Perjantain kunniaksi ekstrana mukana myös herkkurahkoja ja vähän suklaata :-)

Banaaneja tungen milloin leivän päälle, smoothieen ynnä muihin, milloin heitän salireissulle kassiin mukaan ja haukkaan sen pelkiltään. Rahka menee nykyään välipalana myös ihan ilman lisukkeita, mutta käytän niitä tosi paljon smoothieiden tekoon. Syön myös paljon erilaisia hedelmiä, joista lemppareita on mandariinit - ylivoimaisesti! Ruisleipä on myös ykkönen.

Jos tässä kuvassa olisi ns. kunnon ruokia, ne olisi todennäköisesti jauhelihaa, kalaa tai kanaa. Niistä usein miksailen erilaisia aterioita. Jauheliha on kuitenkin lemppari hintansa ja makunsa puolesta. En syö hirveästi perunaa, mutta täysjyväriisiä tulee suhteellisen usein laitettua. Salaatteja teen myös silloin tällöin!
food2 food5
Sorruin tilaamaan Hyvä Terveys - lehden hyvän lehtimyyjän kehotuksesta (tosi fiksu veto, en ollut koskaan koskenutkaan kyseiseen lehteen ja uskoin myyjää, että lehti on monipuolinen. Joo, ehkä mua 10-20 vuotta vanhemmille...). Tilaajalahjaksi sain kuitenkin todella mielenkiintoisen Mieliruokaa - kirjan, jossa on paljon asiaa ruokavaliosta ja hyvinvoinnista, sekä sisältää useita mielenkiintoisia reseptejä. Pakko päästä kokeilemaan niitä piakkoin!
food3
Ja nyt sitten päästäänkin mun lempiosuuteen - reseptien jakoon!

Supersmoothieen tarvitset:

Banaanin
Rahkapurkin
Pari desiä maitoa, riippuu kuinka kiinteää/löysää juomasta haluaa
Teelusikallinen spirulinaa
Ruokalusikallinen macaa
Pari teelusikallista raakakaakaonibsejä
(Kursivoidut ainesosat vapaaehtoisia ja niitä voi vaihdella täysin oman mielen mukaan päivästä riippuen.)

Sitten vaan kaikki yhdessä blenderiin ja annetaan kuulua! Tämmöisen tekemisessä menee ehkä semmoinen vaivainen viisi minuuttia, joten ei paha ollenkaan. Itse olen ottanut tätä paljon töihin evääksi, kun saa helposti vaan shakeriin kaadettua ja napattua laukkuun mukaan. Meilläkin on usein töissä niin hektistä, että tämän kun heittää nopeasti huiviin, ei tarvitse lounastaukoa käyttää ruokien lämmittelemiseen yms. Helppoa, hyvää ja nopeaa!
food4

Miltäs tämänkaltainen postaus vaikutti? Oliko yhtään sellainen, kuin olitte toivoneet? :)

torstai 16. tammikuuta 2014

My life lately via iPhone

Nyt on ollut taas sen verran hektistä tää arki, että kameraa en ole hirveästi ehtinyt mukana kantaa. On ollut niin kauniit ilmat, että olis ollut tosi kiva ottaa monena päivänä kuvia ulkona! Toivotaan viikonlopuksi hyviä ilmoja, että saisin vähän parempaa kuvamatskua tänne. Tässä kuitenkin muutama kuva kuluneelta viikolta, vassoguud!
1.  Käytiin syömässä masut täyteen Forumin yläkerrassa sijaitsevassa Wok Up - ravintolassa. Hyvää oli, suosittelen nälkäisille shoppailijoille! 2. Kaunista talvimaisemaa matkalla töihin 3. Käytiin katsomassa tuo kohuttu leffa, ainakin mun monet kaverin oli kehuneet tota maasta taivaisiin - olihan se itsekin pakko käydä katsomassa. Tästä voisin kyllä sanoa, että yks parhaimmista leffoista jonka olen nähnyt. Kolmen tunnin aikana ei tullut hetkeäkään, jolloin olisi miettinyt "Milloin tää oikein loppuu..". Ihan törkeen hyvä! Haluisin nyt jo katsoa uudelleen:-DVoisin vaikka kirjoittaa kokonaisen postauksen tästä haha.. Oletteko te nähneet tota? Iskikö ollenkaan? 4. Honey
1. Lisää kaunista maisemaa eräältä aamulta 2. Leffaherkut haettiin Punnitse & Säästä - kaupasta. Oon niin fiilareissa kun näitä on avattu nyt tosi paljon eri paikkoihin. Tikkurilaankin avattiin vähän aikaa sitten, tänään bongasin myös Pasilan asemalta. Wohoo! 3. Yritin tänään salilla kuvata teille vähän treenijuttuja (huonolla menestyksellä tosin...), ehkä mun täytyy vähän harjoitella tota touhua (tai koittaa tehdä sitä silloin, kun sali ei ole täynnä muita ihmisiä :-D)! 4. Tänä aamuna pysähdyin varmaan neljä kertaa kuvaamaan maisemia samalla, kun kuuntelin ihanaa musiikkia ja kävelin bussipysäkille puolisen tuntia. I love that weather!

Tänään ajoissa nukkumaan ja huomenna aamuvuoron kautta viikonloppua viettämään. Yhteiskiitos kaikille edellispostaukseen kommentoineille, teidän Lontoovinkeistä on varmasti paljon apua! Löydettiinpäs meille hyvä hostellikin erään vinkin avulla. Tuhannet kiitokset :-)

tiistai 14. tammikuuta 2014

Bad hair day

ti1 ti3 ti2
Aamu starttasi todella mukavasti, eikä bad hair day haitannut ollenkaan. Käytiin nimittäin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa Fazerin aamupalalla ja vaihdettiin viimeisimmät kuulumiset. Voi kun tuntuu, että juteltavaa riittää aina niin paljon! Oli taas ihanaa syödä masunsa täyteen ja tutkiskella ihmisvilinää Helsingin keskustassa. Ja kuinka kaunis ilma onkaan! Tosin mua ei haittais, jos noita pakkasasteita olis vähän vähemmän..

Toinen ihana päivän piristys oli se, että varattiin hyvän ystävän kanssa lennot Lontooseen! WOHOO! Tällä kertaa reissusta tulee vähän erilainen, sillä lähdetään matkaan rinkkojen kanssa ja kierretään eri paikkoja Lontoossa ja sen ulkopuolella kymmenen päivän ajan. Jännittää! Viime vuoden reissu oli aikalailla glamourin täytteinen, niin tällä kertaa saan mahdollisuuden nähdä Lontoota vähän eri perspektiivistä :-) I'm so excited! Eli hostellit kutsuu, saa antaa hyviä vinkkejä jos on kokemuksia. Entä onko kellään kokemuksia Lontoon läheisistä kaupungeista, esimerkiksi Brightonista tai vastaavista? Haluttais nimittäin käväistä jossain muuallakin, missä vois olla mielenkiintoista nähtävää. Kaikki vinkit otetaan huomioon! :-)

Tällaista tänään, ihanaa päivää kaikille <3

maanantai 13. tammikuuta 2014

Treenimaanantai

Mikä olisikaan parempi tapa saada viikonlopun herkut ja maanantai liikkeelle, kuin tehokas salitreeni? Jos multa kysytään, ei mikään! Lähdettiin siskon ja serkun kanssa töiden jälkeen treenailemaan ja päätin näin perinteisesti maanantain kunniaksi tehdä kunnon rääkin jaloille. Sen lisäksi treenattiin leukoja - niin kuin tavaksi on jo tullutkin. Mä nimittäin aion vielä saada edes sen yhden leuan tehtyä ilman mitään apuvälineitä! Ennen mulla on ollut se ongelmana, että on ollut liian suuri kynnys lähteä treenaamaan leukoja - mä nimittäin masennun helposti kun joku juttu ei onnistu heti ensimmäisellä yrittämällä. Nyt ollaan kuitenkin saatu tavaksi tehdä noita leuanvetoharjoituksia, niin kyllä se itsevarmuuskin on hiukan lisääntynyt. Jippii!
Tässä päivän treeni:

Valakyykyt 4x15
Etureidet laitteessa 3x10
Taljapotkut 3x12
Jalkaprässi 3x10
Askelkyykyt 2x10
Päkiöille nousut 3x10
Avustettuja leuanvetoja 3x10
Hidastettua roikkumista tangolla 5x maksimi
Kyykkyhyppyjä 2x20

No huuhhuuh! Tän jälkeen hurautettiin kaverin kanssa vielä tunnin mittainen koiralenkki tuolla Siperian ilmastossa, reidet taitaa vieläkin huutaa punaista väriä kun olin ihan jäässä.. Nimimerkillä sukkahousut on yliarvostettuja :-D Pitäis oppia pukeutumaan tuonne kunnolla, ettei tarvitsisi aina jäätyä, hrr!

Mä oon itse kaipaillut treenipostausten kirjoittamista - en vaan ole jotenkin osannut tehdä niitä. Onko teillä ideoita näiden suhteen? Minkälaisia treenijuttuja olis kivaa lukea? Kaikki ehdotukset otetaan vastaan :-)

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ihmistyypit, jotka ärsyttävät minua kuntosalilla

Tämä postaus on sitten tehty pienellä pilkkeellä silmäkulmassa, joten en halua kenenkään ottavan tätä liian vakavasti. Kuvituksena toimii Photoboothin kaunistamat otokset, jotka kuvastavat ilmeitäni kuntosalilla myöhemmin mainittujen henkilöiden seurassa.

Eli, kaikki varmaan tietää - kuntosaleilla varsinkin törmää jos jonkinmoisiin ihmistallaajiin. Suurimpaan osaan ihmisistä en kiinnitä mitään huomiota, kunhan eivät tule häiritsemään mun treeniä. Tässä kuitenkin muutama tyyppi, joihin tulee väkisinkin kiinnitettyä huomiota.

1. Klassiset puhisijat. Kaikki tietää ne tyypit, ketkä ei pysty tekemään yhtäkään sarjaa ilman, että kuulostaa siltä kuin puhaltaisi koko keuhkonsa pilalle. Tottakai kaikki pitää jotain ääntä treenatessaan, itsekin aina puhkun ja puhisen, mutta mun mielestä ne karjaisut ja ylidramaattiset ääntelyt on vähän liikaa.. Toivottavasti se ääntely auttaa niitä jotenkin, ettei turhaan tarvitse sitä kuunnella :-D "RGHRHAAAAGGHH!"

2. Kersat mukaan - tyypit. Tähän en onneksi omalla salillani törmää, mutta tänään olin serkun kanssa eräällä toisella salilla ja siellä oli vanhempia eri-ikäisten lastensa kanssa. Osa treenasi kivasti yhdessä, mutta osa oli sillä tyylillä, että "Äiti tässä nyt treenaa ja tee sä lapsi nyt jotain kivaa sillä aikaa kun mä heilun täällä painojen kanssa". Ymmärrän, että vanhempi pääsee helposti treenaamaan siten, että ottaa lapsensa mukaan, mutta mun mielestä olisi kohteliasta pitää se lapsi kurissa siten, että se ei ryömi ja pompi muiden vieressä kun yrittää tehdä TRX- nauhoilla treeniä. Menipähän se lapsi sitten niihin roikkumaankin vielä ja kaatoi mun juomapullonkin siinä leikkiessä. Kuntosali ja laitteet on aikuisille, ei lapsille - ihan lastenkin turvallisuuden vuoksi.
3. Laitteiden varaajat. Ei ole kauaakaan, kun facebookissa valittelin tästä ilmiöstä. On kivaa olla salilla ruuhka-aikana, kun eräs ihana kanssatreenaaja päättää varata jalkaprässin itselleen aina siksi aikaa, kun menee tekemään muita juttuja. Tiedättekö - jättää painot aloilleen, ettei kukaan muu menisi laitteeseen sillä aikaa. Mun mielestä toi on äärimmäisen ärsyttävää, mutta ennen kaikkea todella itsekästä! Jos mulla olisi enemmän munaa, menisin pokkana laittamaan omat painot tilalle. Ehkä joku päivä vielä sen teen, jos näitä valopäitä liikkuu enemmänkin :-D Jos haluaa 'varailla' laitteita, se kannattais tehdä hiljaisina hetkinä, eikä silloin kun laitteeseen löytyy paljon muitakin halukkaita.

4. Tunneilla juoruilijat. Niin kuin kuntosalin säännöissäkin yleensä lukee, ryhmäliikuntatunneilla ei ole suotavaa keskustella treenin aikana, vaan jätettäisiin ne juoruilut muuhun hetkeen. Mä olen ehkä ärsyttävä nipottaja, mutta juuri kun viimeksi olin spinningissä ja tunti oli loppumaisillaan (loppuverryttelyt menossa ja ohjaaja puhuu vielä), takaata alkaa kuulua kovaäänistä keskustelua. Täten multa meni suurimmaksi osin ohi ohjaajan kertomat jutut. Muutamat tyypit kääntyikin vähän katselemaan, että mistä tuo puheensorina kuului, mutta eipä sitten siihen mitään kukaan sanonut. Säännöt on sääntöjä ja niitä olis ihan suotavaa ja kohteliasta noudattaa.
5. Överipeilailijat. Välillä niitäkin näkee, ketkä ei näkemän perusteella tullut salille treenaamaan, vaan näyttäytymään. Myönnettäköön, että tykkään itse välillä ottaa salilla niitä perinteisiä peiliposetuksia, mutta nekin teen yleensä treenin alussa/lopussa. Musta on vaan niin hassua, että jotkut jaksaa raahautua salille, eikä sitten tee siellä oikeastaan mitään. Mutta niin kuin sanottu, ei onneksi vaikuta muhun mitenkään!

6. Tunnille myöhässä tulevat. Koko sali on täynnä Bodypump-tuntiin valmistautuneita urheilijoita, joilla on kaikki tarvikkeet laudoista levytankoihin valmiina nenän edessä. Tunti on jo milliä vaille alkamassa ja sitten tää yksi matti myöhänen ryntää saliin, alkaa kiireessä kolistelemaan kamoja paikalle ja näin ollen välillä jopa tunnin aloittaminen viivästyy. Paras tilanne on vielä, kun se joku myöhästelijä alkaa kysellä vielä jotain neuvoja tuntiin liittyen (tämä yleisempää spinningissä). Oh lord antakaa mun kaikki kestää! :-D

Okei tästä tuli aika kiivassävytteinen avautuminen.. Mutta toivon että joku ymmärtää mua! Niin kuin sanottu - en tuomitse ketään heidän käyttäytymisensä perusteella, mutta välillä vaan tuntuu, että järjen käyttö voisi olla ihan aiheellista. Onneksi 90% salilla olosta menee mutkitta, mutta välillä törmää näihin sankareihin.

Onko teille tuttuja tyyppejä? Kertokaahan jos tulee vielä mieleen jotain muita! 

tiistai 7. tammikuuta 2014

Tuloksettoman shoppailulakon tulokset

Tosiaan joo päätin aloittaa pienimuotoisen shoppailulakon tässä vuoden alussa, ihan vaan rahan säästämisen kannalta. Nyt kuitenkin kävi niin, että se ei ihan onnistunutkaan.. Mulla on tosin jokaiseen näihin hyvä selitys, odottakaahan vaan!
sho
Statement-koru Cubuksesta - noh, koska, niitä ei voi olla koskaan liikaa. Ja olen pitkään halunnut just tän tyylistä! Oli vielä alennuksessakin! Se on niin kaunis.. (menikö läpi?)
sho2 sho1
Zarasta lompakko. Olen jo oikeasti pidemmän aikaa tiiraillut uusia lompakkoehdokkaita ja jotenkin ei ole vielä tullut vastaan sitä oikeaa. Tai no onhan niitä tullut, mutta en laske kahdensadan euron lompakoita vaihtoehdoiksi. Nyt bongattiin kaverin kanssa nämä ja päätettiin molemmat kiikuttaa ne kassan kautta kotiinviemisiksi. Tää on ihan törkeen hyvä, kun tuo sisäosa irtoaa ja siitä saa kortit mukaan pienempänä lompakkona (jouduin tosin karsimaan puolet korteistani, että sain ne mahtumaan tonne. Tai no en tiedä onko esimerkiksi Forexin kanta-asiakaskortti tai Tallinkin Club One niin tarpeellisia, että niitä täytyisi raahata joka paikkaan mukaan heh..). Ja tääkin oli hyvässä alessa!
sho4
Tittididii, alelöydöt huipentuu näihin maihareihin, jotka bongasin Biancosta. Noissa on sisällä jopa karvavuori ja olen kuolannut tän tyylisiä niin kauan kuin muistan. Hipoo täydellisyyttä! Nyt mulla on jopa muutamat kengät mistä valita :-D Noi ei tosin oo aitoa nahkaa, että saa nähdä miten kestävät. En ole ikinä ollut näin iloinen kenkäostoksesta, hypin kaupassa nää jalassa kun olin niin happy girl!

Noniin jos nyt sitten alkais se shoppailulakko.. Näitä ei lasketa koska olivat kaikki tarpeellisia :-) Aion oikeasti karsia kaiken turhanpäiväisen (ravintolakäynnit, "kivat pienet kosmetiikkajutut" yms.) rahan tuhlauksen. Sillä sitä säästöä tehdään I think!

Mitäs sanotte ostoksista?

maanantai 6. tammikuuta 2014

Mitä haluan saavuttaa vuonna 2014?

Joka paikka on tällä hetkellä pullollaan uudenvuoden lupauksiin liittyviä juttuja ja taitaapi vielä blogeissa pyöriä postauksia liittyen viime vuoden kohokohtiinkin. Itse päätin olla tekemättä sellaista, koska a) olen laiska ja b) en millään voi muistaa kaikkia hyviä juttuja mitä viime vuonna tapahtui, tai edes suurta osaa niistä :-D En ymmärrä miten porukka muistaa kaikki pienetkin kissanristiäiset, joissa käytiin esimerkiksi maaliskuussa! Haha anyways..

 Päätin nyt tehdä postauksen asioista, joita haluan tavoittaa/ tehdä tänä vuonna.
Ensimmäisenä etappina on matkakokemusten rikastuttaminen. Haluaisin päästä reissuun mahdollisimman pian, sillä mitä pidemmälle sitä lykkää, sen epätodennäköisemmäki mahdollisuudet menee. Jos esimerkiksi pääsen syksyllä kouluun ja muutan vaikkapa omaan kämppään, ei taida olla ulkomaanreissuja pitkään aikaan. Siksi haluaisin matkustaa nyt vielä kun rahaa ja aikaa riittää! Suunnitelmissa on jo yksi paikka, mutta jos sinne lähtö ei onnistu, mulla on jo backup plan valmiina! Mä oon kyllä matkustajasielu. Raha täällä kotimaassa ei korvaa mitään, mitä maailmalla kokee.
Aion kokea jotain ennennäkemätöntä!
Edelliseenkin kohtaan liittyen, haluan hakea kouluun ja toivon mukaan myös pääsen sisään jonnekin. Niin hullulta kuin se kuulostaakin - mulla alkaa olla ikävä kouluaamuja ja niiden päivien tuomia rutiineja! En edes enää muista, millaista on herätä seitsemältä kouluun ja päästä loppupäiväksi tekemään muita askareita :-D

Opiskelun vastapainoksi haluan myös muistaa hemmotella itseäni (jos joku ihmettelee, kuinka herkut ja meikkisiveltimet liittyy millään tavalla koulunkäyntiin hah). Välillä kiireen keskellä sitä unohtuu vaan pinkomaan eteenpäin ja jättää oman hyvinvoinnin taka-alalle. Aion ostaa itselleni lahjan kasvohoitoon!
Sitten päästäänkin siihen yleisempään, eli liikunnan ja hyvän olon ylläpitämiseen. Mulla alkoi tänään taas normirytmi ruokailujen suhteen - nyt on herkuteltu ja sairasteltu aivan tarpeeksi. Huomenna starttaa pitkän tauon jälkeen taas salilla käynti. Mä en vaan jaksa odottaa sitä fiillistä mikä tulee hyvän treenin jälkeen, enkä myöskään sitä ei-turvonnutta oloa (tullut lähiaikoina vähän liiankin tutuksi nääs).. Viime vuonna mulla oli tosi hyvä treenimotivaatio läpi vuoden - jopa kesällä treenasin erittäin tosissani, enkä lipsunut ruokavalioista juuri yhtään. Siitä saan kyllä olla ylpeä. Haluan ylittää itseni entistä paremmin kuntosalin puolella!

Mitä sä haluat saavuttaa tänä vuonna? Löytyykö samoja tavoitteita?