lauantai 30. marraskuuta 2013

Pikkujoulutunnelmaa

ch4
ch
toppi Bik Bok/ housut Carlings/ korut ulkomailta
ch3

Näillä mennään tänään pikkujouluilemaan! Itse ajattelin ottaa ihan rauhassa koko illan ja tulla ajoissa kotiin nukkumaan, koska takana on väsyttävä päivä ja itse asiassa koko viikko. Näin ollen haluan nukkua hyvät yöunet ennen arkeenpaluuta. Pitää nukkua pienet tirsat ennen lähtöä, niin eiköhän tästä mieli virkene ennen illan rientoja :-) Oon innoissani, että pääsen vihdoin käyttämään tuota uutta Bik Bokin hapsupaitaa, jonka ostin sieltä -40% päiviltä! Mitäs tuumaatte asusta muuten?

perjantai 29. marraskuuta 2013

Decorating

Tiedättekö sellaisen tunteen kuin materialismionnellisuus? Mä tiedän, ainakin tämän päivän jälkeen..ikea2 ikea1 ikea4 ikea3 ikea ikea5
...Mä sain nimittäin vihdoin ja viimein hankittua itselleni uuden työpöydän! Niin kuin pari postausta takaperin mainitsinkin teille, mun edellinen pöytä oli etenkin ruma ja mun muuhun sisustukseen sopimaton, myös todella huono ergonomisesti. Pitkänä ihmisenä en saanut siinä ikinä mukavaa asentoa, koska se oli liian matala ja siinä oli surkeita laatikostoja vaikka ja missä. (pitkä huokaus)

Nyt vaan on toisin! Muistatteko sellaisen blogin kuin Honey I stole Your Jumper? Luin sitä joskus teinivuosina ja blogin kirjoittajalla oli tämä samainen (ainakin täysin samantyylinen) pöytä ja jo silloin iskin silmäni tuohon yksinkertaiseen kauneuteen. Siitä asti olen pitänyt silmällä tämän kaltaisia pöytiä ja vihdoin ja viimein sain sen kotiin asti, mistäs muualtakaan kuin Ikeasta. Kotiin päästyäni alkoi hihat heilua ja loppujen lopuksi todella helposti koottava pöytä oli valmis alle tunnissa (luulisin). Tässä on siis vaan noi jalat ja erillinen pöytälevy, hintaa tuli yhteensä päälle kuusikymppiä! Käytiin myös jyskissä ja mukaan tarttui ihanat jouluvalopallerot alle viidellä eurolla<3

Ihana olla vihdoin huoneessa, joka oikeasti miellyttää. Oon tykäänyt tästä muuten tosi paljon, mutta pöytäosuus on aina kalvanut mua. Not anymore!

Mitä tykkäätte? Mä oon niiiiiin iloinen! :-)

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

So now we live beside the pool, where everything is good

Dodiih, keskiviikkoa taas mennään! Mitä sinne kuuluu? Tänne kuuluu hyvää, loppuviikoksi on nimittäin paljon kivaa ohjelmaa suunniteltuna. Ei niinkään mitään ihmeellistä, paitsi perjantaina käydään ikeassa shoppaamassa ja aion ostaa mulle uuden työpöydän (thank god, tää mun nykyinen on ergonomisesti niin huono kuin olla vaan voi, eikä oo kyllä kauneudellakaan pilattu). Lauantaina on luvassa muuttoapuna olemista ja illalla juhlitaan pikkuisia jouluja! Jihuu, can't wait:-) Tässä nyt vähän iiföönikuvia muutamalta viikolta, var så god!

 1. Posettelua, uutta neuletta ja kikkuroita 2. Vedenjuonti on avain mun hyvään oloon ja virkeyteen, amen! 3. Kaunis Arabianranta - ja tietysti ihana aurinko 4. Aloitin katsomaan O.C:n tuotantokausia nyt taas kuinkakohan monennetta kertaa. Se on vaan niin paras sarja! En ole nyt ehtinyt katsoa kuin muutaman jakson ja odotan viikonloppua, että voin aloittaa kunnon maratonit hyvien eväiden kera!
 1. Bikbokissa shoppailua, vähän oli pakko ostaa kun oli -40% koko putiikin valikoima.. 2. Treenin jälkeisisä tunnelmia. Toi vaniljan makuinen Skyr on muuten ainoa mitä tykkään syödä, mustikkakin menee. Ne muut on puolestaan mulle liian makeita 3. Minä ja Erika Blog Awardseissa 4. Hoppaa, jumppailua viime perjantaina
1. No siellä Bik Bokissa shoppailua.. 2. Yks söpöläinen mun sängyllä. Tää on kyllä niin perus näky nykyään, tälläkin hetkellä molemmat pallerot makoilee mun sängyllä ja kuuntelee mun kanssa musiikkia :-) 3. Ihanan tunnelmallinen Klaus K Livingroom 4. Lähdössä gaalaan (suht normaali kuva niihin mä-nyt-oon-ihan-paniikissa-ennen-juhlia- kuviin verrattuna..)

Sellasta tällä kertaa! Heippodei, mä häippäsen töihin :-)

tiistai 26. marraskuuta 2013

My daily Makeup Routine


Joo ei tietenkään tarkentuneet noi tuotteet tohon kameralle.. Mutta tuotteet joita käytin, oli:
MaxFactor Lastin Performance foundation
GlamBronze Bronzing powder
We Care Icon blush
Lumene Touch Of Radiance - valokynä
Goshin luomiväri
Reclon 3d Volume Mascara
H&M kulmakynä

Kertokaahan mielipide tästä videosta! :-)

maanantai 25. marraskuuta 2013

Hösöttäjä


Miks maanantait tuntuu aina niin vaikeilta? Vaikka ei muuten, niin mulla on aina vähän viikonloppudraivi jäänyt päälle ja tekis mieli vaan hölläillä ruokien suhteen ja ostaa herkkuja, mässäillä niitä hyvän tv-sarjan ääressä. Mun pitää aina hokea itselleni että "Ei, ei, ei!", koska tiedän kuinka huono mieli siitä mulle tulee. Fyysisesti sekä henkisesti. Tiedän että oloni on parempi, kun liikun ja syön terveellisesti. Mun pitää hokea sitä itselleni, että muistan sen tarpeeksi usein!

Tänään mun piti mennä salille, mutta se ei onnistunutkaan. Sitten päätin mennä sen sijasta juoksemaan, mutta totesin tuolla olevan liian kylmä ilma siihen (mun on pakko hankkia talviurheilukamat!) ja olin jo ihan luovuttamassa päivän treenien suhteen. Heiluin kotona kuin hyrrä, enkä osannut ollenkaan olla paikoillani. Sitten aloin hyppimään ja pomppimaan ja siinä sivussa vaihdoinkin treenikamat päälle. Hurautin päälle 10 minuutin kuntopiirin koko kropalle käyttäen Gymstickiä, millä saa kivasti vastusta oikeastaan kaikille kropan alueen treenauksille. Kyllä tuli kunnon hiki päälle.

Näin se suunnilleen meni;

30xaskelkyykky
20xkyykky
xmäärä haarahyppyjä
20xhauiskääntö
20xpystypunnerrus
8x burpee
50x erilaisia vatsoja

Nyt oon rauhottunut ja on parempi mieli kun aiemmin :-D

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Jump into the fog

kv1 kv3 kv kv2 kv6 kv7 kv5 kv8 kv10 kv9
Tässä nyt lisää niitä eilisiä kuvia! Aika karseen näkönen mesta, eikös? Tää vika kuva on pahin kaikista, tai siis näkyy toi romahtuneisuus parhaiten. Ärsytti vähän kun oli toi 50 millinen objektiivi mukana, niin en saanut monestakaan talosta sellaista kokonaiskuvaa. Näistä kuitenkin saa jonkun näköistä mielikuvaa! Hullukaan ei olis uskaltanut mennä noiden talojen sisälle (tai no mistä sitä tietää), mutta kaikki oli siinä kondiksessa, että jos jalallansa olis astunut niin lattiasta läpi olis pian mennyt.

Mitä tykkäätte näistä kuvista?

lauantai 23. marraskuuta 2013

Hylättyjä tarinoita etsimässä

Vapaapäivä aloitettiin tuntemattomassa suossa rämpimällä, kun lähdettiin Jenniferin kanssa suunnistamaan kohti Kruunuvuoren hylättyjä taloja. Olen kuullut sekä lukenut paljon tästä paikasta, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi lähteä tsekkaamaan paikkaa paikan päälle. En tiedä mikä tämän mestan tarina on, miksi talot seisovat tuolla hylättyinä, mutta suosittu nähtävyys, ulkoilu- ja lenkkeilykohde tuo vissiin kuitenkin on. Mietin vaan, että jos tuolla pääsis joskus kunnolla ulkoilemaan niin olis tosi kiva. Hyvää mäkistä ja vaihtelevaa maastoa silmänkantamattomiin, heh.  kruunuvuori kruunuvuori1
Herttoniemestä bussi numero 88 alle, päätepysäkille ja sen jälkeen kiipeämistä mäen päälle suomättäitä ja näiden lautakyhälmien ohiastumisia välttäen. Vähänkö oli pelle olo, kun olin laittanut korot jalkaan ja siistit vaatteet päälle. En yhtään tajunnut paikan olevan ihan keskellä metsää! Siellä sitten rämmittiin blondina Michael Kors olalla ja kamera kaulassa :-D Varmaan hyvä näky..
kruunuvuori5 kruunuvuori9 kruunuvuori3
Tää oli niin creepyä! Osassa taloista oli jätetty joitain huonekaluja huoneiden sisälle - sänkykin löytyi tuosta noiden vierestä. Sitä vaan alkaa miettiä mitä kaikkia tyyppejä tuollakin on joskus asustellut, ennen tai jälkeen autioitumisen. Monet seinät oli ihan täynnä graffiteja ja piirrustuksia, hienon näköisiä!
kruunuvuori6 kruunuvuori4
Vieraskirjakin löytyi! Meillä ei ollut kynää mukana, muuten olisin halunnut kirjottaa tuohon terveiset.
kruunuvuori8 kruunuvuori12
Tuolla oli maailman kaunein lampi keskellä metsää. Tyyni kuin unelma (=valokuvaajan riemuvoitto) ja niin kaunis, että sitä olisi voinut katsella ja kuvailla loppupäivän. Rakastan tätä kuvaa yli kaiken!
kruunuvuori10 kruunuvuori13 kruunuvuori11
Paikkana tuo oli todellakin kokemisen arvoinen. Ihmeellistä, että keskeltä Helsinkiä löytyykin noin erilainen ja kaikesta niin erillään oleva kaunis ja hyytävä paikka. Erään talon pihalla oli yli sata vuotta vanha hautakin - siihen oli haudattu joku alle kymmenen vuotta elänyt henkilö.. Voin laittaa kuvia romahtaneista taloista jos teitä kiinnostaa, niitä en nyt jaksanut enää alkaa muokkailemaan. Kiinnostaisiko?

Oletteko te käyneet tuolla? Mä en kyllä ikimaailmassa uskaltais mennä tonne pimeällä, hyi että!

We live in cities you'll never see on screen

la
Mun lempparikello tällä hetkellä, hankittu Amsterdamin reissulta New Yorkerista. Ainoa miinus vähän liian löysä ranneke, mutta se ei menoa haittaa!
la4
Oon aina vähän ihmetellyt Victoria's Secretin kosmetiikkatuotteiden hypetystä, koska ne ei oo mun mielestä mitenkään ihmeellisiä. Mun on kuitenkin pakko myöntää, että nää kaks (ja ainoaa) VS:n tuotetta jotka mun kaapista löytyy, on kyllä tosi kivoja. Kosteuttavia ja ennen kaikkea todella hyvän tuoksuisia!
la1
Mun kestosuosikki kaulakoru, jonka oon saanut poikaystävältä syntymäpäivälahjaksi. Välillä tää on ollut jossain todella hyvässä piilossa (ei heti silmien edessä) ja silloin pulssi on heti noussut ja tulee sellainen paniikki, että onko se nyt hävinnyt. Tuolla korulla on mulle tosi paljon tunnearvoa ja oikeastaan ainoa kaikista koruista, jonka voisin ripustaa kaulaani joka ikinen päivä. Onko teillä koruja joilla on paljon tunnearvoa?
la2
Kaksi muuta lempparikelloa, jotka innokkaana odottavat patterien vaihtoa. Se on kyllä ihmeellisen vaikeaa saada raahauduttua kelloliikkeeseen ja odottaa muutama minuutti pattereiden vaihtoa. Niin pieni, mutta niin iso vaiva - älkää sanoko että oon ainoa laiskis!

Tämmöstä pientä höpöttelyä kuvien kera perjantai-yön ratoksi. Oltiin iltasella kaverin uudella kämpällä rentoutumassa, herkuttelemassa, vaihtamassa kuulumisia ja katsomassa leffoja. Ensimmäisen leffan aikana nukuin parikymmentä minuuttia - taitaa siis kertoa jotain teille leffan laadusta :-D Se oli joku surkea ja hidastempoinen trilleri, jolta olisin odottanut pikkuisen enemmän.

Huomenna luvassa kivaa kuvailureissua, tuun varmasti laittamaan kuvia tänne mahdollisimman pian! Laters alligators x

torstai 21. marraskuuta 2013

thursday's fitspiration

Pullistelukuvia pukkaa... Joku toivoi ennen ja jälkeen kuvia, mutta mulla ei valitettavasti ennen - materiaalia juurikaan löydy. Tässä nyt kuitenkin jotain havaintoa tän hetkisestä kondiksesta. Treenit on kulkeneet tosi hyvin lähiaikoina, eikä ruokavaliossakaan ole juuri valittamista. Herkuteltu on, mutta niin sitä välillä kuuluukin! Viikolla oon pysynyt tosi hyvin kaukana herkuista (tai no mites toi viime maanantai..) ja antanut viikonloppusin luvan höllätä. On niin hyvä fiilis! Matkaa tavoitteisiin vielä löytyy ja paljon, mutta hyvän fiiliksen pohjalla mennään - ei se oo niin vakavaa.

Mites ruudun toisella puolella, löytyykö treenailuintoa? :-)

Everybody dies but not everybody lives

sade sade6 sade2 sade5 sade4 sade1 sade7

Tässä piisaa vähän sekalaisia kuvia niin sunnuntaiselta Fazerin brunssilta kuin myös eiliseltäkin. Esittelyssä mun uudet (rakkauspakkaus!!) nilkkurit DinSkosta hintaan 29,90. Edullisen hinnan lisäksi ihastuin näissä tohon sopivan pieneen korkoon, joka antaa just sopivasti lisäboostia säärien pituudelle ja vähän myös itsevarmuudelle. Kuvissa näkyy myös mun eilisiä Ikean ostoksia, joilla vähän koristin mun huonetta (purkit 2,95e ja 1,95e). Miten voikaan noin pienet sisustuselementit tuoda lisäiloa sisustukseen? Vielä pitäis saada jouluvalot ripustettua tuonne niin voila, täydellisyys alkais olla jo paketissa!

Nyt olen kotona haukkaamassa välipalaa töiden ja salin jälkeen, mutta en ehdi tässä kauaa jaaritella - mennään nimittäin katsomaan siskon uutta kämppää jihaa! Huomennako on taas perjantai, mihin nää päivät (ja viikot) koko ajan vierähtää?..

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Knitwear

knit3 knit1 knit knit2 Kylmempien ilmojen saapuessa alan vaistomaisesti kerätä katseellani kaikkia kauppojen ihania neuleita sekä villapaitoja ja lopulta raaskin jopa kotiuttaakin osan niistä. Muutamia neuleita olen tämänkin syksyn aikana ostanut ja viimeisimpänä hankintana tämä Gina Tricotin äärimmäisen mukava kaulurineule. Katsoin näitä jo niiden tullessa kauppoihin, mutta en vielä raaskinut ostaa. Viime viikolla kuitenkin kiikutin tämän ihanuuden kassalle, enkä ole kyllä katunut ostosta sekuntiakaan. Parin kympin hinta ei ole paha siitä että neule on lämmin, mukava ja siistin näköinen! Toivon, että keinokuidusta huolimatta neule pysyisi suhteellisen hyvänä. Pohdin pitkään tämän ja tummansinisen välillä ja nyt kun tarkemmin ajattelen, olisin ihan hyvin voinut raahata molemmat mukanani. Toiseen kertaan siis, ehkä saan kaappiini myös sen ihanan sinisenkin!

Löytyykö sieltä muita neulehamstraajia?