torstai 31. lokakuuta 2013

new sports clothes

Moikka! Pientä blogihiljaisuutta on ollut, kun oon ollut nyt vaan tosi paljon töissä. Ja nyt kun oon tervehtynytkin, aikaa on vietetty paljon myös salilla. Ja mikä onkaan (tällaiselle välineurheilijalle) motivoivampaa, kuin uudet treenikamat? No, ei lähes mikään! Tässä nyt kuvia mun lähiaikaisista ostoksista.. panz
Adidaksen m-a-a-i-l-m-a-n mukavimmat treenihousut Zalandolta (49,90e). Kokeilin näitä jo kesällä Stadiumissa (myös instagramin puolella nähty), enkä oo saanu pois mielestäni. Nyt kun ne oli kaikista kaupoista loppu, mun oli pakko tilata ne netistä. Kuosi on tosi epätyypillinen mulle, mutta ehkä just siks myös tosi kivat kun on mukavaa vaihtelua normipöksyille. Iskeekö teihin?
IMG_1810
T-paita hennesiltä (14,95e). Tosi kiva peruspaita, joka vaikuttaa hyvältä ja hengittävältä materiaalilta, huomenna lähteekin ekaa kertaa testaukseen salin puolelle!
IMG_1821
Mulla on ollut pitkään liian iso treenikassi, joka on ollut lähes poikkeuksetta aina korkeintaan puolillaan. Halusin vähän pienemmän yksilön ja tää Adidaksen on tosi hyvä mun tarpeille. Stadiumista 27,90e.
IMG_1807

Mitä tykkäätte ostoksista?

Oisko muuten jotain treenipostaustoiveita? Edellisiä postaustoiveita oon jo pitkään pikkuhiljaa toteutellut, niitä julkaisuun heti vaan kun on aikaa siihen :-)

tiistai 29. lokakuuta 2013

Tuesday brunch

IMG_1783 IMG_1784 brunch IMG_1787

Lähdetiin Minjan kanssa aamukävelyllä kauppaan, kun oltiin sovittu tälle aamulle brunssitreffit! Ostettiin hyviä hedelmiä, croissantit, tuoremehua ja kaikkea muuta hyvää, tultiin meille ja koottiin pöytään ihana aamiainen. Istuskeltiin rauhassa, juteltiin ja tietysti syötiin - ja paljon. Nyt koomaillaan meillä ja kohta puolin pitäis lähteä salia kohti. Kävin eilen shoppailemassa uusia treenikamoja ja oon ihan fiilareissa kun pääsen niitä testailemaan. Esittelen niitä täällä sitten vähän myöhemmin ja nyt lähdenkin tästä koneen äärestä hellurrrrreeei!

maanantai 28. lokakuuta 2013

Viimeinen päivä Amsterdamissa

pö fb8 pöm1 IMG_1464 IMG_1502 pöm3 IMG_1459 IMG_1481 IMG_1482 IMG_1484 IMG_1504 IMG_1511 IMG_1518 IMG_1529

Tässä nyt kuvia viimeiseltä reissupäivältä! Lähdettiin heti aamusta Anne Frankin museolle ja jouduttiin pettymään tosi pahasti, sillä sinne olis ollut ihan kevyesti monen tunnin jonotus. Oltiin tietysti varauduttu jonottamiseen, mutta se, että jono kiersi kadun toiselta puolelta toiselle puolelle ja kulmien taakse, oli meille vähän liikaa. (Minä) pää painuneina sitten jatkettiin matkaa takaisin kaupungin ytimeen. Kierreltiin vielä viimeisiä kauppoja ja muun muassa etsittiin se macarons -mesta ja ostettiin matkaevästä (kuolaan noita kuvan leivoksia!!!!). Istahdettiin myös tollaseen ihanaan pikkukahvilaan, jossa mä sitten rustailin vielä viimeisiä postikortteja tänne kotisuomeen lähetettäväksi. Lentokentälle mentiin ajoissa, koska haluttiin olla ajoissa (onneksi, tää Shiphcolin kenttä oli ihan törrrrkeen iso ja ruuhkainen, kannattaa siis varata aikaa sinne) ja tietysti senkin takia, että haluttiin kierrellä siellä vielä kaupat läpi hehe. Käytiin kentällä syömässä ja loppuaika hengattiin KLM:n loungessa, jossa oli ihanat sohvat ja niin pois päin.

Kaiken kaikkiaan reissu oli tosi onnistunut. En päässyt näkemään kaikkia paikkoja/nähtävyyksiä joita olisin halunnut, mutta jääpähän jotain seuraavallekin kerralle! Ei matkassa kuitenkaan tärkeintä ollut nähtävyydet tai shoppailut, vaan ihan vaan yhdessäolo ja irtiotto arjessa. Siinä onnistuttiin ainakin tosi hyvin :-)

perjantai 25. lokakuuta 2013

The Great Gatsby and Italian dinner

illallinen1 illallinen illallinen2 illallinen3 illallinen4

Hellurei ja ihanaa perjantaista iltaa kaikille! Meillä oli tänään italialainen illallinen perheen kesken - kunnollista pasta bolognesea, patonkia, mozzarellaa, kokista, hyvää seuraa - ihanan rauhallinen koti-ilta. Masut turvonneina linnottauduttiin olkkariin kattomaan The Great Gatsbya, joka mun on pitänyt jo pitkän aikaa katsoa. Todella erikoinen elokuva, mutta niin hyvä! Pidin tossa erityisesti siitä, että uutta ja vanhaa yhdisteltiin huoletta ja musiikkina soi tunnetut nykyajan kappaleet todella onnistuneina covereina. Tässä taas yks elokuva, jonka suosittelen katsastamaan! Mä oon nyt yrittänyt laajentaa mun elokuvien katsomista siten, että poistuisin siltä ainaiselta draama-komedia-akselilta. Hiljaa hyvää tulee, eikö vain?

Mikä on just sun lempparileffa? Sanokaa hyviä, mitkä olis katsomisen arvoisia :)


torstai 24. lokakuuta 2013

R.E.D.D

Moikka! Hain tänään postista tosi kivan paketin, jonka on lähettänyt mulle AIG ja Reddville. Olen mukana Reddvillen Shesocial -kampanjassa ja myös te blogini lukijat voitte hyötyä tästä. Ihan ensiksi kurkatkaapa tänne, niin voitte täyttää itsellenne täysin ilmaisen käsilaukkuvakuutuksen!

Mulla on tietty kanta blogissa mainostamiseen/yhteistyökumppaneihin. En halua haalia kumppaneita vaan 'mammonan' ja ilmasen tavaran takia. Tähän yhteistyöhön halusin kuitenkin lähteä mukaan, sillä kukapa nainen ei tietäisi, kuinka paljon rahaa meillä menee pelkästään siihen, että voidaan pitää kuukautiset aisoissa? Damn you miehet, te ette varmaan osaa kuvitellakkaan!

IMG_1769 IMG_1770 IMG_1771
"R.E.D.D. Free voi tarjota tamponeita ilmaiseksi tilaajilleen upeiden yhteistyökumppaniyritystensä ansiosta. Tamponipakkauksiin painetut mainokset mahdollistavat sen, että me voimme tarjota sinulle laadukkaita ja kauniisti pakattuja tamponeita aivan ilmaiseksi! Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän voimme saada yhteistyökumppaneita. Meille ja yhteistyökumppaneillemme on ensiarvoisen tärkeää, että näkemäsi mainokset kiinnostavat sinua. Siksi haluamme oppia tuntemaan sinut ja kuulla mielipiteesi mainoksista ja tarjouksista. Tamponit ovat siis ilmaisia niin kauan kuin vastaat ko. tamponipakkaukeen liittyvään kampanjakyselyyn. Jokaisella kampanjalla on oma kampanjakyselynsä."

En edes yrittänyt itse visertää mitään epämääräisiä esittelytekstejä, vaan kopioin esittelyn suoraan Reddvillen sivustolta. Tiivistettynä - jos haluaa säästää kuukausittaisissa tampoonikuluissa, suosittelen sivustolle rekisteröitymistä. Paketti tulee suoraan omaan postilaatikkoon, mikäli sikäli (minulla ainakin!) se sieltä sisään mahtuu. Rekisteröityminen onnistuu täällä!

Miltä kuulostaa?

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

You light the spark in my bonfire heart

leffo1 leffo2 leffo leffo3
Muutamia kuvia eiliseltä, kun oltiin siskon kanssa leffassa katsomassa uusi suomalainen leffa Leijonasydän. Aika rankka aihe ja mun mielestä tosi hyvä leffa, yleensä kun suomalaisista muutenkin tykkään. Sisko ei puolestaan diggaillut, niinkuin ei suomalaisista yleensäkään. Mä tykkään siitä, että vähän rajummankin kautta tehdään suomalaisista elokuvia, vähän aina vaihtelua jenkkiläisten vaaleanpunaisille hattaraleffoille (ainakin niille, mitä tulee useimmin katseltua). Mutta joo, suosittelen kaikille, ketkä ei hätkähdä kovemman luokan kiroilua tai väkivaltaa!

Leffan jälkeen mentiin isolla tyttöporukalla juhlistamaan erään tytsyn synttäreitä ja istuskeltiin Iguanassa vähän pidemmän kaavan mukaan kynttilänvalossa juoruten ja hyviä ruokia syöden. Oli ihanaa vaan istua alas ja vaihtaa kaikkien kanssa kuulumisia, kun ei ollut mihinkään kiire.

Se niistä löpinöistä, nyt kuuntelen hyvää musiikkia ja pläräilen uudet blogipäivitykset muutamalta päivältä läpi. Ah, parhautta!

tiistai 22. lokakuuta 2013

Amsterdamin ostoksia

Mä en shoppaillut tolla matkalla mitenkään kauheasti. Noudatin samaa kaavaa kuin Suomessakin, että ostin vaan oikeasti tarpeellisia ja harkittuja juttuja, enkä 'seonnut' kauppojen valikoimasta huolimatta. En ihan aina ymmärrä sitä kun monet tuntuu shoppailevan niin paljon, ettei siinä ole enää mitään järkeä. Mulle tulee paljon parempi mieli, kun löydän muutamia kestosuosikkeja, joita tulee sitten käytettyä pidemmän aikaa!

IMG_1385
Alla on ihan basic umpinainen neule Clockhousesta, siitä ei valitettavasti parempaa kuvaa. Välissä ihan pelkkä valkoinen teeppari samaisesta paikasta. Printti t-paita River Islandista, saippua Ritualsista.
IMG_1390
Mun olis tehnyt hirveesti mieli hamstrata kaikkia meikkejä tuolta kotiin, vaikka täällä Suomessa oon tosi varovainen meikkien ostaja. Voi johtua siitäkin, että tuolla oli sellainen kauppa kuin Hema, jossa oli tosi kivoja meikkejä super edullisesti. Tämän kuvan huulipunat, eyeliner, peili ja kynsiviila on sieltä. Hintaa noilla kaikilla oli 2-4 euroa. Vähän harmittaa, etten ostanut enempää noita huulipunia, oli tosi edullisia ja ne on osoittautuneet myös ihan hyvälaatuisiksikin. Koru ja korvikset on paikallisista kaupoista (en valitettavasti muista nimiä).
IMG_1397
Rituals oli kauppa, jossa myytiin paljon erilaisia saippuoita, ihonhoitotuotteita ja osassa liikkeistä oli myös vaatteita ja esimerkiksi huonetuoksuja yms. Me ostettiin noita saippuoita, koska täällä ei olla törmätty vastaavanlaisiin. Kun suuttimesta painaa, tulee kämmenelle geelimäistä ainetta. Kun käsiä hankaa yhteen, tulee saippuasta ihan kunnolla vaahtoavaa, ihan kuin telkkarimainoksissa! Eikä sitä edes tarvitse laittaa paljoa, että saa kunnon vaahdon aikaiseksi. Vähän arjen luksusta:-)
IMG_1543
Mulla oli jo pitkään ollut ongelmana liian pieni meikkipussi, aina jouduin asettelemaan kamat sisälle, ennen kuin pussi meni hilkulla kiinni. Nyt onneksi löysin River Islandista uuden ja tähän tosiaankin mahtuu kaikki tarvittava ja vähän lisääkin, jee! Kuvassa myös Revlonin uusi ripsiväri (joka on tosi hyvää!), jo edellisessä kuvassa näkynyt huulipuna + Hemasta ostettu luomivärihäivyttäjä.
IMG_1661 IMG_1664
Ja sitten tähän mun beibiin.. Oon ollut tähän laukkuun tosi tyytyväinen, ihana heittää vaan kaikki kamat mukaan ilman sen kummempia järjestelyitä ja lähteä kaupungille/töihin/minne vaan. Tykkään tästä myös siksi, että sisällä ei tarvitse olla mitenkään mielettömästi kamaa, että muoto näyttäisi hyvältä. Välillä mulla on tuolla sisällä vaan ihan perusjutut (avaimet, lompakko, puhelin, kalenteri..), eikä sen kummempaa täytettä. Tämä on siis ostettu paluumatkalla lentokentältä.
IMG_1667
Olin pidemmän aikaa halunnut uutta kelloa ja olinkin katsellut hintavampia ja laadukkaampia kelloja. Hinnat hujahteli parinsadan euron paremmalla puolella ja aina vaan mietin, että raaskinko maksaa niin paljon kellosta. Sitten tajusin, että mulla kello on kädessä lähinnä vaan ulkonäöllisistä syistä, enkä vaadi sen tekniikalta juuri mitään. Onhan se kiva, että siitä näkyy kellonaika, mutta muuta en siltä vaadi :-D Päätin siis ostaa vaan tällaisen 'halpiskellon' New Yorkerista alle parilla kympillä. Ja tykkään tosi paljon! IMG_1672 Pitkään olin etsiskellyt takkia ja tämmöinen sitten onneksi löytyi ja kaiken lisäksi vielä edulliseen 50 euron hintaan! Tämä myös Clockhousesta, jonka vaatteita myytiin De Bijenkorfia vastapäätä olevassa kauppakeskuksessa (en nyt kuollaksenikaan muista nimeä...). Yllätyin kyseisen merkin vaatetarjonnasta, sillä löysin sieltä tosi paljon kivoja vaatteita ja asusteita:)

Siinäpä mun ostokset, mitäs tykkäätte? Millaisia shoppailijoita te ootte yleensä ulkomailla?

maanantai 21. lokakuuta 2013

Madame Tussaud Amsterdam

Neljäntenä päivänä Amsterdamissa vierailtiin maailmankuulussa vahakabinetissa, Madame Tussaudissa. Olisin jo Lontoossa halunnut käydä samaisessa paikassa, mutta se jäi siellä kokematta. Oon tosi iloinen, että käytiin tsekkaamassa tää tällä reissulla, koska tykkäsin kovasti! Sisäänpääsymaksu oli n. 20 euroa, mun mielestä ei paha ollenkaan. Mä olin ihan innoissani noista nukeista ja räpsin koko ajan kuvia, ne oli niin aidon näköisiä! Suosittelen vierailemaan tuolla, jos kiinnostaa vähääkään nähdä tommosia juttuja. Mutta pidemmät löpinät sikseen, tässä nyt vähän kuvamateriaalia paikan päältä.
IMG_1341 IMG_1340 madame IMG_1344 IMG_1359 IMG_1364 Valittiin sunnuntai museossa kiertelylle, koska ilma oli jotain ihan järkyttävää. Kadun varret oli täynnä hylättyjä, rikkimenneitä, sateenvarjoja, tuuli oli niin kova ettei sontsista pahemmin mitään hyötyä ollut (mullakin oma lensi kädestä niin, että pelkkä nuppi jäi jäljelle :-D) ja siis noh, ulkona nyt oli vaan sellanen myrsky ettei siellä huvittanut kauheasti hengailla. Jossain vaiheessa meitä oikein alkoi huvittaa näky, kun ketään ei enää oikeen jaksanut kiinnostaa toi ilma, vaan porukka käveli ihan tyynenä ilman mitään sateensuojia :-DIMG_1356 IMG_1346 IMG_1370 IMG_1367 IMG_1337
Kiertelyn jälkeen bongattiin jostain pieneltä kadulta tosi suloinen pastaravintola nimeltä Hasta La Pasta ja päätettiin mennä sinne syömään nälkämme pois. Paikkaa pyöritti yksi mies, joka otti tiskiltä tilaukset, tarjoili ruuat pöytiin ja siinä välissä valmisti yksin kaikki ateriat. Pöytiä ravintolassa oli neljä kappaletta. Ihana pieni ja tunnelmallinen syrjäkadun ravintola! Tämmöisissä suosittelen Amsterdamissa vierailemaan, edullisempien hintojen lisäksi näissä on ihan erilainen tunnelma kuin isoissa rafloissa.
IMG_1376 IMG_1377 IMG_1382
Loppupäivä taidettiin vaan istuskella kahviloissa ja erinäisiä putiikkeja kierrellen. Illalla mentiin syömään Hard Rock Cafeen ja se oli myös tosi hieno paikka! Jo se, että jonotettiin pöytää yli puoli tuntia, taitaa antaa kuvaa siitä, kuinka täynnä koko paikka oli - tunnelma oli ihan sen mukainenkin! Mä söin maailman parasta (ja isointa) kanafajitasta, se oli niiiin hyvää. Sieltä mulla ei ole valitettavasti mitään kuvia, tuntui hyvältä idealta jättää kamera hotelille ja vaan nauttia viimeisestä illasta ulkomailla.

Ootteko te käyneet vahakabineteissa, mitä ootte tykänneet? Ja mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Mua vähän harmittaa näin pieni kuvasaldo, mutta menkööt..