maanantai 30. syyskuuta 2013

WHY AM I HAPPY?

Tänään bussissa istuskellessani aloin miettimään vähän vakavempia asioita. Mietin, että oon ihan tajuttoman kiitollinen kaikesta mitä mulla on. Mulla on työpaikka, rakastava perhe, ihanat ystävät ja ennen kaikkea mulla on terveys. Kuinka moni tulee joskus ajatelleeksi, kuinka onnekkaita me terveet saadaan olla? Ruudun toisellakin puolella voi olla monia, jotka kärsivät jostain pitkäaikaissairaudesta, ovat voineet kärsiä ja tulevat kärsimään siitä koko elämänsä ajan. Enkä sano nyt, että sairaat olisivat yhtään huonompia kuin terveetkään, mutta näin hyvässä asemassa tällaista asiaa tulee paljon harvemmin mietittyä.

Tämmöiset ajatukset varmaan kumpuaa mulle siitä, että nyt lähiaikoina on ilmennyt yhtä enemmän tapauksia mun lähellä, joissa mun ikäiset tai nuoremmat henkilöt sairastuu vähemmän tai enemmän vakavasti. Nämäkin tapaukset ovat yllättäneet puun takaa, eikä mitään hälyttäviä merkkejä ole aiemmin ilmennyt. Ainahan sitä tulee ajateltua vaan että "Eihän mikään sairaus varmasti voi omalle kohdalleen osua", mutta kun ympärillään tapahtuu, tajuaa yhtäkkiä - miten voin olla varma omasta terveydestäni? Välillä mietin, että jonain kauniina päivänä myös minä voin kuulla huonoja uutisia omasta tilastani. Mitä silloin tekisin? En todellakaan tiedä.

Välillä tuntuu siltä, että ihmiset murehtivat liikaa turhanpäivisiä (esimerkiksi ulkonäköllisiä ja materialistisia) asioita. Nehän ovat arkipäivää meille kaikille, mutta välillä sitä oikein tajuaa, kuinka tyhmältä voi kuulostaakaan. Enkä edes jaksa puhua tässä kirjoituksessa blogien tuomasta mielikuvasta. Tiedän, että meillä täällä Suomessa asiat ovat todella hyvin ja on periaatteessa turhaa murehtia toisella puolella maapalloa elävien ihmisten olosuhteita. Asioiden keskenäinen suhteellistaminen kuitenkin saa ainakin mut ymmärtämään, että loppujen lopuksi kaikki keräämämme materia ja 'pinnallinen' aines on loppujen lopuksi turhaa onnellisen elämän saavuttamisessa. Vaikka olen itsekin täällä blogin puolella paljon puhunut ulkonäöstä ja esimerkiksi treenaan osittain hyvän ulkomuodon vuoksi, ei sillä pitäisi oikeastaan olla juuri mitään väliä. Se tuo mielihyvää, mutta ei onnea.

Pyydän kaikkia hetken miettimään omaa elämää - miksi se on epäonnista/onnellista? Uskonpa, että suurimmat vaikuttajat tulevat aivan jostain muualta kuin pinnallisista asioista. Olenko oikeassa?

Itse olen onnellinen niin kauan kun minä ja läheiseni pysytään terveinä. Tilannekatsausta voidaan tehdä sitten taas sen jälkeen, jos jotain tapahtuu.


torstai 26. syyskuuta 2013

REAL PROTEIN PANCAKES

Iltaa ihanaiset! Mun täytyy tunnustaa teille yks juttu.. Oon vähän nyt sortunut herkuttelemaan ja oon pahamaineisesti myös ylensyönyt tämän illan aikana. Oon syönyt vatsan niin täyteen kun se olla vaan voi - kokeilin nimittäin ihanan Kaisan loihtimaa reseptiä proteiinipannareista ja omm... Rakastuin niihin päätäpahkaa.

Oon jo pitkään lukenut kyseistä ruokablogia ja kuolannut herkullisen näköisiä reseptejä ja miettinyt, että pitäis joskus jaksaa itsekin toteuttaa niitä. Hyvä ajatus Kata, pisteet siitä! Toi toteutus vaan nyt ei oikeen oo ihan toiminut, laiska kun oon noiden leivontajuttujen suhteen. Tänään päätin duunin jälkeen, että aion loihtia itselleni jotain ihanaa iltapalaa - herkullista mutta terveellistä. Suklaata? Ei. Karkkia? Ei. Protskupannareita? JOO!

Tällä reseptillä pyöräytin nopeasti suurehkon taininan ja sormet ristissä toivoin taidonnäytteen onnistuvan (mä oon nimittäin yleensä huomannu, että meidän uunissa on ollut aina jotain vikaa kun oon jotain leiponut, krhm...) ja kuinkas ollakaan, tää kyseinen lätty onnistuikin ihan täydellisesti! Jeah baby, tuleekohan tästä mun uusi bravuuri niiden ainaisten banaanimunakkaiden rinnalle?

Tässä on siis suoraan The Good Morning -blogista kopioitu resepti:
"4 munaa
2 keskikokoista todella kypsää banaania
1dl maitoa
2dl vaniljan makuista heraproteiinijauhetta
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 tl kardemummaa
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Muussaa banaanit tai soseuta ne sauvasekoittimella. Lisää munat ja maito ja vatkaa yhtenäiseksi seokseksi. Sekoita kuivat aineet erillisessä kulhossa ja yhdistä ne märkiin. Vatkaa vielä sekaisin ja kaada leivinpaperilla vuoratulle puolikkaalle uunipellille tai vuokaan. Paista 20 minuuttia, tai vähän alle jos haluat pannukakusta kosteampaa."

Kivaa löytää ihania ja helppoja reseptejä, tästä kiitos kuuluu Kaisalle! :-)

Oletteko te kokeilleet samantyylisiä tai jopa samoja pannareita? Vinkkejä saa (ja pitää!) jakaa, oon innostunut näistä nyt ihan sikana.

tiistai 24. syyskuuta 2013

PIPOPÄÄ

fall4 fall5 fall7 fall IMG_0355 fall3 fall6 fall1

Tänään vedin ensimmäistä kertaa pipon päähän (tai ainakin ensimmäistä kertaa niin, että sitä oikeasti tarvitsin). Että ulkona onkin jo viileä, täytyy toppautua ihan kunnolla! Uudet saappaatkin pääsivät käyttöön, mitä tykkäätte? Löysin ne Dinskosta ja tekonahkaiset nyt kuitenkin ovat. Ehkä mä löydän vielä sopivat aidotkin nahkaiset joskus jostain..

Tänään luvassa rentoilua ja kuntoilua vapaapäivän merkeissä. Outoa, että keskellä viikkoa on vapaapäivä! En tosiaankaan valita, näillä mennään :-) Hauskaa viikon alkua kaikille!

maanantai 23. syyskuuta 2013

WORKOUT MUSIC

Niin kuin olen jo aiemminkin täällä kertonut teille, mulle musiikki pelaa äärimmäisen suurta osaa treenatessa. Treeni ei ole mitään mulle ilman kuulokkeita ja Soundcloudin soittolistaa (josta mut löytää nimimerkillä katabass). Siellä aina tykkäilen biiseistä, jotka sopii niin vähän aggressiivisempaan treenaamiseen kuin myös rauhallisiin hölkkälenkkeihinkin. Tässä nyt tulee taas listattuna mun lemppareita ja lähinnä just siihen salilla tehtävään voimaharjoitteluun tai nopeatempoisempiin juoksulenkkeihin.

Aitiopaikan saa Kanye Westin kappale Stronger. Tää-on-maailman-paras. Miettikää tilanne, kun jalkaprässissä menee viimeiset toistot ja naama irvessä yrittää saada toistot loppuun. Sitten joku sanoo sulle nää sanat;

"Now that don't kill me
Can only make me stronger."



Iskeekkö tämmöinen treenimusiikki teihin? Mielellään saisin myös teiltä hyviä vinkkejä, näitä hyviä biisejä kun ei voi koskaan kuunnella liikaa! :)

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

SUNDAY

IMG_6516 IMG_9857 IMG_6564 IMG_9851 IMG_6506

Sunnuntai-illan ratoksi jotain kuvia kuluneilta kuukausilta takaperin. Tai no, osa on Espanjasta ja loput on viime viikolta. Ikävöin niin tonne Espanjaan, paikka oli tosi kiva ja kaikki oli muuten vaan ihanaa. Eniten ehkä kaipaan lämpöä ja mun siellä keräämääni rusketusta (joka on jo näinä päivinä kadonnut teille tietämättömille..). Vaikka tykkään syksystä tosi paljon, niin kyllähän tämmöiset kuvat vähän kääntää aina veistä haavassa.. Maisemanvaihdokseen ei onneksi ole kuitenkaan kauaa aikaa, kun Amsterdamin matka koittaa jo reilusti alle kuukauden päästä :-)

Mulla on nyt niin al natural fiilis, kun iho on kalmankalpea ja ärsytyksissäni revin just ripset pois silmistä. Jäljelle jäi vaan nysät omat ripset, please grow fast! Jotenin vaan alko taas ahdistaa ne pidennykset ja on se vaan ihana tunne, kun saa pitkästä aikaa hieroa silmiä niin paljon kuin sielu sietää.

perjantai 20. syyskuuta 2013

SNAP BACK TO REALITY, OH THERE GOES GRAVITY

IMG_0003 IMG_0001 IMG_0055 IMG_0004
Housut Tallinnasta/ neule Lindex/ takki Vila/ kengät Lontoosta/ huivi Forever21/ kello kirpputorilta

Käväistiin isovanhempien luona kirkkonummella ja otettiin siinä matkan varrella vähän syksyisiä asukuvia. Musta on ihanaa pukeutua neuleisiin ja isoihin kaulahuiveihin! Viileet ilmat on raikkaita, kunhan nyt tota vettä ei tulis enää ihan hirveesti.. Noh, isovanhemmilla käytiin vähän herkuttelemassa (tää mun perjantai on kyllä muutenkin ollut yhtä karkkipäivää, santsaan taas viikon edestä lol..) ja nyt vaan istun kotona ja alan kohta katsomaan Itse ilkimystä (musta on tullut ihan toivoton minion- fani! Ne on niiiiin söpöjä <3 Mistä niitä sais lemmikiksi?).

Lopuksi vielä video, joka saa mut aina niin iloseks ja hyvälle tuulelle! Oonks mä ihan nolis, kai joku muukin fanittaa minioneja?.. :-D

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

JALKA- JA PEPPUTREENIÄ

Moikka, monet on kyselleet jalka- ja pepputreenien perään ja nyt sain vihdoin aikaiseksi sellaisen teille tehdä. Mä aina vähän vaihtelen mun maanantaitreeniä (jolloin siis lähes poikkeuksetta treenaan alakropan), mutta täältä pesee mun tämänviikkoinen rutistus!

Etsin kaikki liikkeet googlesta ja linkkasin ne teille, että saatte havainnollistettua treenin paremmin.


Lämmittelynä 5-10 min juoksua crosstrainerilla
Askelkyykyt Smith-laitteessa 3x10
Smith-laitteessa korokelauta tangon alla, laudan reunalla päkiöille nousua 3x15 (pohkeet)
Jalkaprässi 45° 3x10 (tässä niin kovat painot, että just ja just menee sarjat läpi, aiai kun tuntuu hyvältä)
Lattialla jalannostoja sivuille 3x10
Lantionnostoja (kuvan vasemman puoleinen tyyli) tanko lantion päällä 3x12

Tärinästä ja voimien määrästä riippuen teen vielä välillä sumokyykkyjä tangon kanssa 3x10

Näihin mulla menee aikaa about 45 minuuttia. Mä teen aina tosi lyhyitä ja ytimekkäitä treenejä, en edes muista olleeni salilla tuntia kauempaa (ellei jossain poikkeustapauksissa).  Sarjojen välissä ei pitkiä taukoja, niin pysyy hyvä syke koko ajan päällä. Näitä lihasryhmiä kun tekee, mulla ainakin, on parempi kun tekee kovilla painoilla ja saa treenin tuntumaan jo muutamalla perusliikkeelläkin. Liikkeetkin vois olla tietysti paljon monipuolisempiakin, mutta oon toistaiseksi ollut tosi tyytyväinen jo pelkästään näihin.

Mites siellä, olisko hyviä vinkkejä alakropan treeniin? Oliko tästä jotain hyötyä?

tiistai 17. syyskuuta 2013

IKUISUUSPROJEKTI

IMG_9954 IMG_9981
housut Only (jep, ne on juurtuneet mun jalkaan)/ paita Seppälä/ takki Vila/ koru Cubus/ kengät Lontoosta

Tänään alkoi sitten virallisesti se kuuluisa syyssaappaiden metsästys - tuloksetta tietysti. Pyörittiin kaikissa mahdollisissa kenkäkaupoissa mitkä äkkiseltään tuli mieleen, mutta ei. Kertakaikkiaan ei. Löysin kyllä yhden ihanat, mutta niistä sitten oli koot loppu koko pääkaupunkiseudulta. Hurraa! Myös eräät parinsadan euron hujakoilla kieppuvat täydelliset saappaat olin jo valmis ostamaan, jos ne vaan olis olleet sopivat. Nekin näytti jaloissa lähinnä kiristetyiltä makkarankuorilta. Siis ei kertakaikkiaan mitkään istu, mulla ottaa suurin osa saappaista pohkeesta kiinni.. Kamppaileeko joku saman ongelman kanssa? Haluaisin ostaa aidot nahkaiset, mutta saa nähdä miten tässä käy. Kohta alkaa jo oleen viileät ilmat ja mun pukeutuminenkin kaipailisi jo jotain siistejä saappaita ainaisten Conversejen tai noiden kuluneiden buutsien rinnalle.


Ä-R-S-Y-T-T-Ä-Ä.

Dear Santa, I want new shoes.

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

METSÄN SIIMEKSESSÄ

metsä9 metsä3_Fotor_Collage metsä6metsä11 metsä1 metsä8

Tässä kuvia eiliseltä, kun käytiin Ninnun kanssa eilen metsikössä kuvailemassa. Otin pitkästä aikaa mukaan mun salaman ja vaikka ulkona hämärsi jo, saatiin aikaiseksi aika kivoja kuvia. Vai mitä sanotte?

Tänään saatiin varattua lennot Amsterdamiin, jee! Matka starttaa 10. lokakuuta ja ollaan paikan päällä neljä yötä. Aika hyvä aika mun mielestä! Otettiin yksi ylimääräinen yö alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, eli ajan täytyisi riittää aika hyvin. Nyt vaan miettimään matkakohteita ja googlettelemaan shoppailumahdollisuuksia heh :-D Sain tosi kivoja vinkkejä edelliseen Amsterdam- aiheiseen postaukseen, mutta vinkkejä ei voi koskaan tulla liikaa. Eli tänne vaan kommentteja, mitä kaikkea kivaa voisi tuolla kaupungissa puuhastella. Ainakin nyt oon päättänyt, että haluaisin ainakin nähdä Red Light Districtin (onhan se pakko nähdä..), Madame Tussaudsin (mulla jäi se Lontoossa näkemättä ja mietin, että onko se tuolla yhtälailla näkemisen arvoinen?) sekä Anne Frankin museon. Tohon sitten vielä lisää jotain pientä kivaa puuhastelua jos löytäis, niin olis tosi kiva!

Ihanaa uuden viikon alkua kaikille <3

lauantai 14. syyskuuta 2013

DON'T WORRY, BE HAPPY

blazer1_Fotor blazer
bleiseri Forever21, paita Zara, koru Ebay

Ootteko te ikinä miettineet, että miksi tuntuu aina siltä, että kaikkien bloggaajien elämät on vaan pelkkää täydellisyyttä? Tulee välillä sellanen olo, että miksi omassa elämässä ei tapahdu niin paljoa kivoja tai jännittäviä juttuja. Mä ainakin välillä eksyn miettimään tällaisia asioita ja lopulta tajuan vaan, että kaikki täällä ruudun takana ollaankin vaan ihan tavallisia ihmisiä - kaikilla on varmasti omat ongelmansa ja selväähän on, ettei niitä tänne nettiin halua kaikkien nähtäväksi niitä kirjoitella. Eri ilot ja surut meillä kaikilla kuitenkin on!

Mun elämässä on ainakin kaikki peruspilarit todella kondiksessa ja oon tällä hetkellä tosi onnellinen. Tällä hetkellä en kaipaa mitään erikoisuuksia, vaan osaan nauttia elämän pienistä iloista. Mielestäni kaikkien pitäis muistaa ajatella aina välillä näinkin päin! Mistä tämäkin teksti kumpusi, en tiedä, mutta nytpähän tiedätte mitä ajattelen tällä hetkellä :-)

perjantai 13. syyskuuta 2013

FRIDAY THE 13TH

IMG_9681 IMG_9721 IMG_9690 IMG_9696 Tässäpä nyt esillä niitä keskiviikkoisia ostoksia! Elikäs mukaan tarttui Cubuksesta ihana muhkea huivi (19,95e), farkut Hennesiltä (19,95e), ponnaripidike (1,95e) sekä pari muuta tarpeellista juttua, esimerkiksi sukkia. Kuvissa esillä myös huolletut räpsyttimet! Oon jo pitkään hamuillut tollasta ponnarijuttua (mikä sen oikea nimitys on?!) ja vasta nyt sain aikaiseksi hankkia semmoisen. Farkut istuu hyvin, mutta toivon niiden ajan kuluessa mukautuvan vielä nykyistä mukavammin vyötärön alueelta - noi on nimittäin hitusen liian matalat mun makuun ja täytyypi kyllä totutella pikkusen. Miltä näyttää teidän silmään - iskeekö noin vaalea väri farkuissa? Itse oon ollut tosi arka vaaleiden farkkujen suhteen, mutta näille taitaa tulla aika paljon käyttöä.

Onko teillä kokemuksia hennesin farkuista - kannattaako ollenkaan pestä koneessa (löystyykö, haalistuuko väri yms.) ja onko yleisesti kestävät?

torstai 12. syyskuuta 2013

FITNESSTUKKU

Sanon äkkiä tähän aluksi, että olis kiva jos taas saisin heräteltyä teitä kommentoimaan vähän ahkerammin! Saan niin paljon lisäboostia postailuun kun muutama tyyppi edes jaksaisi tulla kommentoimaan. Tiedän että teitä riittää siellä yllin kyllin, älkää yrittäkö piiloutua ;-) Olen itsekin yrittänyt lähiaikoina kommentoida blogeihin enemmän, koska tiedän kuinka kivaa on saada mielipiteitä ja näkökulmia myös muilta kuin itseltään.
IMG_9702 IMG_9705

No mutta asiaan! Tässä nyt on mun fitnesstukun paketin sisältöä, jonka sain vihdoin ja viimein hakea eilen postista. Odotin lähetystä kuin kuuta nousevaa, hehe.. Aarreaitasta löytyi kilo vaniljanmakuista Whey-80 protskujauhetta (n.16e) sekä gojimarjoista ja pähkinöistä tehtyjä välipala/treeninjälkeisiä patukoita (n. 10e/paketti). Tilaajalahjana tuli vielä yksi ylimääräinen patukka ja mitta protskujauheelle. Oon jo noita kaikkia kerennyt maistamaan ja tykkään kyllä kovasti! Mullahan on ollut pitkään jo silleen, ettei oo noi prodet mennet nestemäisessä muodossa ollenkaan alas. Nyt oon taas pikkuhiljaa totuttautunut niihin ja nyt varsinkin toi vanilja on miellyttävän makuista, niin tekee mieli vielä enemmän hörppiä niitä. Femmesnackin haukkasin tänään duunissa välipalana ja täyttävyys on sellaista 4/5 luokkaa. Ihan okei pahimpaan nälkään, mutta ainakin tosi hyvän makuisia!

Fitnesstukusta mun tekis mieli tilata vaikka mitä kivaa. Se on mulle kuin joku karkkikauppa! Pitää taas varmaan lähiaikoina tehdä sinne uusi tilaus, tiiraimessa on jo muutama siisti juttu hehe :-D

Mikä on teidän lempparituote treenin jälkeen/yhteydessä?

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

HE SAID TO BE COOL, BUT I'M ALREADY COOLEST

IMG_9671 tiger IMG_9666
neule kirpputorilta/ liivi Zara/ koru Ebay/ laukku isoäidiltä/ housut Only/ kengät Lontoosta/ huivi Forever 21

Vietettiin tänään Loden kanssa rentouttava shoppailupäivä Helsingissä! Käytiin aluksi aamupalalla Fazerilla (oh god miten se on aina niin ihanaa..) ja sen jälkeen kierreltiin kauppoja, mulla oli nimittäin muutama juttu mitä kuumeisesti halusin löytää. Muistatteko kun puhuin etsiväni vaaleita farkkuja? Nyt löysin sellaiset ja vieläpä kaupasta josta en ikinä uskonut niitä löytyvän - nimittäin hennesiltä! Ostin myös ihanan huivin syksyksi ja talveksi, sekä muutamia pieniä juttuja. Ostosten esittely myöhemmin! Mulle saapui myös tänään se mun Fitnesstukun paketti, oi voi kun mulla oikein sormet syyhyää näiden postausaiheiden kanssa ;-)

Nyt kun on housut saatu kondikseen, on luvassa syyssaappaiden hankinta. Kaupoissa on paljon ihania saappaita, jotka voisin itselleni kelpuuttaa. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan löytynyt itselleni sopivaa paria, mutta sovittiinkin lähtevämme kenkäjahtiin joku toinen päivä. Miten tää aina tuntuu samalta, että joka syksy täytyy aina hirveästi ostaa uutta kamaa? Ei mua muuten haittais, mutta rahaahan siinä tietysti menee ihan törkeesti.. Yritän nyt varsinkin sijoittaa kestäviin yksilöihin, jotka kestäis jatkossa vuodesta toiseen.

Rakastan syksyä!

maanantai 9. syyskuuta 2013

MAANANTAIMASISTELUA JA VANHOJA KUVIA

Mulla on ollut tänään (jälleen kerran) tosi pitkäveteinen maanantai. Miks nää aina tuntuu olevan tällaisia? Aamulla heräsin aamuvuoroon ihan pirteänä, mutta mitä pidemmälle päivää ollaan menty, sitä enemmän mua on alkanut kaikki jutut pänniä ja näin pois päin. Piti mennä salillekin, mutta hirveen hedarin ja kaatosateen innoittamana en jaksanut väkisin lähteä, niin meen sitten huomenna. Kävin sentään ripsihuollossa ja se oli ihanaa ja rentouttavaa! Arjen pieniä luksushetkiä.

old5 old11 old15 old14 oldd2 old1 old13 Teki mieli postata, mutta ei ollut sinänsä mitään asiaa. Päädyin siis mun vanhaan blogiin selailemaan kuvia ja muokkasin niitä uudestaan tänne näytille. Näissäkin on niin paljon kivoja ideoita, kaipaan tota yläasteaikojen inspiraatiota! Kertokaa mitä tykkäsitte :)

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

TÄÄLTÄ TULLAAN!

Vietettiin eilen tyttöporukalla kesän pättäjäisbileitä meidän mökillä. Oli ihan törkeen hauskaa! Meillä oli tosi hyvä porukka, kaikki viihtyi hyvin ja lämmin ilma hemmotteli meitä koko ajan. Syötiin hyvin ja juotiin vielä paremmin! Meidän karaokevehkeet oli kovassa huudossa ja (anteeksi mökkinaapurit) laulettiin ikisuosikkeja yömyöhään asti. Tänään lähdettiin sitten vielä käymään Tammisaaressa tutkailemassa maisemia ja syömässä dagen efter safkat. Nyt makaan koomassa omassa sängyssä, sinnittelen pari tuntia ja sit saan mennä nukkumaan. Eiköhän anneta kuvien puhua puolestaan!

IMG_9424 IMG_9429 IMG_9322mökki2IMG_9403 IMG_9407 IMG_9464 Meidän mielestä tää kuva oli tosi huvittava, kun tässä on just samanlainen fiilis kuin ala-asteella otetuissa itselaukaisin-kuvissa! Käsimerkit ja asennot kruunaa luonnollisesti kaiken :-D Oi muistoja, muistoja..IMG_9421 IMG_9527 IMG_9476 IMG_9521 IMG_9514 IMG_9538 mökki1
IMG_9607mökki
Just planking around.. Mä en ollut ikinä plankannut ja tällä reissulla halusin toteuttaa sen - ja sain muut mukaan! En oo ikinä ymmärtänyt ton jutun ideaa, mutta sen idea taitaakin olla just sen ideattomuus?IMG_9623 IMG_9628 Kesän ensimmäinen ja viimeinen pallojäätelö!

Jatketaan myöhemmin muilla aiheilla, nyt jatkan sunnuntairentoilua!