keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

TAKANA SATA METRIÄ, EDESSÄ MILJOONA

Täältä ne tulee, blogin ensimmäiset 'muutoskuvat'. Oon ollut aika arka laittamaan tänne tän tyylisiä postauksia, mutta olette niin kiltisti aina näitä pyytäneet, että nyt sain itseäni niskasta kiinni.

 Mulla on ollut jo pidemmän aikaa tavoitteena kiinteytyä ja tuntea itseni timmiksi ja terveeksi. Syksyllä treenatessani saatoin mennä liiallisuuksiin ja karsin ruokavaliosta kokonaan alkoholin, herkut, ravintolahampparit yms. muut jutut mistä oikeasti nautin. Niitä olisi pitänyt saada nauttia kohtuudella. Sitten se menikin siihen, että treenasin ihan hulluna, enkä enää osannut kunnolla nauttia arkipäivän pienistä iloista. Joulun aikaan asiat muuttuivat ja jouluherkuttelut tuli hyvään saumaan - opin taas itseni hemmottelun taidon. Siitä lähtien oon herkutellut harvemmin tai useammin, kokematta siitä huonoa omaatuntoa. Oon myös treenaillut fiiliksen mukaan, pyrkinyt syömään mahdollisimman kevyesti, mutta täyttävästi. Välillä tekee mieli vetää leipää enemmän kuin laki sallisi (esimerkiksi tänään!) ja toisina päivinä vedetään enemmän kasvis- ja proteiinipainoitteista ruokaa. Mulla löytyy tältä saralta vielä miljoonasti opittavaa, mutta suunta on jatkuvasti ylöspäin!
Ylempi kuva on otettu joskus Lokakuussa, jolloin mulla oli treenittömiä kuukausia takana muutama hassu + kesän herkuttelut. Ruokailut oli menneet vähän miten sattuu ja alkoholiakin tuli nautittua suhteellisen usein. En muista tunteneeni itseäni mitenkään 'huonokroppaisemmaksi' kuin nykyäänkään, enkä siis ainakaan ollut tyytymätön itseeni. Pikkuhiljaa mieleen vaan hiipui ajatus kiinteytyksestä ja terveellisemmistä elämäntavoista.

Alempi kuva on otettu viime viikolla. Eli yli puoli vuotta myöhemmin. Puoli vuotta! (Mä en siis edusta niitä heppuja, jotka vetää sikspäkit esiin kahdessa kuukaudessa. Pysyvät muutokset vie aikaa. Tämänkin ajatuksen omaksumiseen mulla kului monta kuukautta). Mulla on tässä välillä ollut monia kausia, jolloin oon syönyt ja liikkunut huonommin ja 'muutosprosessi' on kärsinyt. En ole edes kauheasti enää tarkkaillut ulkonäköä, vaan mennyt ihan fiiliksen mukaan ja välillä havainnut vähän muutosta esimerkiksi just vatsalihaksissa (ne onkin oikeestaan ainoot mitä oon suhteellisen säännöllisesti jaksanut kuvailla).

On mieletön fiilis tuntea itsensä sopusuhtaiseksi. Tuntea treeneissä ja mielialassa kehitystä. Tuossa yksi päivä pullistelin lihaksia treenin jälkeen (mustavalkoinen kuva) ja oikeasti yllätyin, että löytyyhän sieltä yläkropastakin jotain lihasta! Paras fiilis on, kun huomaa kehittyneensä ja pääsee jatkuvasti enemmän ja enemmän kohti omia tavoitteita. Aina se ei ole helppoa, ei todellakaan, mutta yrittämisen arvoista!

Jos sieltä ruudun takaa löytyy muitakin kärsimättömyydestä kärsiviä (krhm..), muistakaa, että kaikki hyvä vie oman aikansa. En itse kannata pikadiettejä, lakkoja, totaalisia muutoksia ynnä muita, koska loppujen lopuksi ne yleensä vaan johtaa kahta kauheampaan mässäilyyn ja morkkisteluun. Pysyvät elämäntapamuutokset ovat kaiken A ja O, näin sanon minä :)

Mielipiteitä?

tiistai 30. heinäkuuta 2013

NEW IN MY CLOSET

Koukussa tähän biisiin! Musta on ihanaa löytää biisejä, joita on vaan pakko kuunnella koko ajan ja sillon kun ei sitä tee, melodia ja sanat pyörii koko ajan päässä. Kertokaa jotain teidän favorite biisejä, haluaisin saada lisää hyvää kuunneltavaa :)!
IMG_7754 asu IMG_7744'
neule Gina Tricot, laukku UFF, farkut Bikbok, kengät Converse

Tänään pukeuduttiin sitten vähän syksyisemmin. Aamulla oli satanut ja ilma oli kosten viileähkö. Onko parempaa tilaisuutta vetää päälle eilen Gina Tricotista ostettu ihanan värinen ja pehmeä neule? Ei taida olla. Kävin siis napaamassa ton eilen töiden jälkeen hintaan 19,90e. Oon yleensä tosi huono ostamaan vaatteita 'varastoon', esimekriksi näin kesällä syksyä varten, mutta nyt päätin olla fiksu ja ostaa tuon ennen kuin ne loppuvat kokonaan. Toi on vielä sellainen väri, jonka vois kuvitella loppuvan alta aikayksikön! Oon jo pidemmän aikaa metsästellyt viininpunaista yläosaa ja vihdoin myös sellaisen löysin. Miltä näyttää teidän silmään? 

Mun pitäis vielä ostaa syksyksi joku ihana nahkatakki, kun toi gina tricotin parin vuoden takainen alkaa jo vetelee viimeisiään.. Osaatteko te ostaa vaatteenne varastoon, vai joudutteko vaan myöhemmin levittelemän käsiä ja tyytyä vanhoihin (syys)kuteisiin?

maanantai 29. heinäkuuta 2013

MY BREAKFAST STEP BY STEP

Olette pyydelleet konkreettisia ruuanlaitto-ohjeita ja sain nyt vihdoin aikaiseksi kuvata teille aivan kädestä pitäen mun eilisen aamupalan. Tässä aamupalassa on paljon elementtejä, joita syön yleensä aamuisin. Jos en näitä syö yhdessä, aamupalani koostuu yleensä joko rahkasta, marjoista, hedelmistä, kananmunasta.. Ja tässä tapauksessa kaikista niistä!
IMG_7656   IMG_7658 Ensin tein hyvän ja simppelin smoothien. Siihen tarvitsee vain rahkapurkin, mansikoita ja banaania oman maun mukaan (mulla noin desi pakasteesta otettua, sulatettua mansikkaa ja kokonainen banaani), sekä noin desi maitoa. Tässä ei sitten olekaan muuta tekemistä, kuin heittää noi kaikki yhdessä tehosekoittimeen ja antaa roiskua! Tuollaisen tekemisessä ei kyllä kauaa nokka tuhise, suosittelen kokeilemaan.
IMG_7659 Voilá! Valmista tuli ja tuosta ohjeesta tulee aika reilu annos. Tuon mukillisen lisäksi tuli vielä melkein toinen samanlainen, eli voi riittää jopa kahdelle (riippuen kuinka kova himo tähän tulee;)). IMG_7665 Seuraavana oli vuorossa kalkkunamunakkaan paisto. Pilkoin muutamia siivuja kalkkunaleikettä lautaselle, sekoitin ne kahden kananmunan kanssa ja paistoin pannulla öljyssä noin viisitisen minuuttia. IMG_7669 IMG_7671 Päälle heitin vielä vähän ruususuolaa ja mustapippuria, antoi kivasti potkua makuun.
IMG_7675
My breakfast is ready!....Aaaand it's gone :-D Hyvää oli ja piti nälän pitkälle päivään saakka. Ateria on täynnä nälkää loitolla pitävää proteiinia, joten ei ihmekään! Ei näytä miltään ihmeelliseltä, eikä tarkoitus olekaan näyttää. Halusin nimittäin jakaa teille sellaisen ruokaohjeen, joka kaikkien olisi helppo toteuttaa. Itsellä ainakin käy usein niin, että mielenkiintoinen ruokaohje jää toteuttamatta sen monimutkaisuuden takia. Tämä on simppeliä ja hyvää :-)

Mitäs tykkäsitte tämäntyylisestä postauksesta? Itsestä tuntuu vähän hassulta kertoa näin yksityiskohtaisesti mulle niin arkipäiväistä juttua, mutta kaipa tästä joku saa inspiraatiota omaan ruuanlaittoonkin? Toiveita saa esittää postausten suhteen :)

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

MONEY IS A REASON WE EXIST, EVERYBODY KNOWS IT IS A FACT. KISS KISS.

RUOKA IMG_7724 ruokaa IMG_7737 ruokaaa IMG_7679

Hejsan, hauska päivä takana! Aamu siis alkoi treenailulla ja oli toosi aggressiivinen treeni, Musea kuunnellen ja hampaat irvessä. Huhhuh, sainpahan onneks tehtyä treenin loppuun asti, vaikka vähän alkoi yhdessä vaiheessa sarjojen teko ärsyttää - omat tavotteet ei aina nimittäin oo niin helppoja saavuttaa.. Treenailujen jälkeen menin moikkailemaan serkkuja ja tätiä, syötiin hyvin ja jubailtiin, rentoiltiin ihan vaan keskenään. Siellä aikamme oltuamme lähettiin ajelemaan ja lopulta sain kyydin kotiin. Sieltä lähdettiin porukoiden ja pikkusten kanssa katsomaan kesäteatteriin Vaahteranmäen Eemeliä ja oli tosi hauska näytelmä! Hyväntuulinen ja hauska, sekä näyttelijät oli tosi hyviä. Siitä onkin vierähtänyt muutamia vuosia kun viimeksi oon ollut tollasta katsomassa ja pitäis kyllä käydä paljon useammin :-)

YAY OR NAY

Tilasin tässä jonkun aikaa sitten Ebaysta paidan ja se saapui mulle tällä viikolla. Mulla kävi sen tilaamisessa pieni kämmi, tilasin nimittäin valkoisen värin sijasta vahingossa mustan. Aluksi se harmitti, mutta sitä miettineenä ymmärsin, että toi on mustana mulle paljon käytännöllisempi väri. Yksi miinus tossa mallissa tosin on, nimittäin noiden hihojen leveys. Ne on tosi leveät hihansuusta ja ainoa vaihtoehto on pitää niitä noin käärittyinä. Mutta ei se haittaa, mä tykkään tosta joka tapauksessa tosi paljon. Hintaa tuli postituskuluineen noin 15 euroa, ei paha.

Miltä näyttää teidän silmään?

Mitä te ootte tilanneet Ebaysta, mitä sieltä kannattais tilata?

IMG_7647 IMG_7653 Nyt salille rinta- ja selkätreeniä puskemaan ja loppupäivän nautinkin mun ihanasta luksus vapaapäivästä

perjantai 26. heinäkuuta 2013

MY OWN FITSPIRATION

Oon lukenut aika paljon erilaisia urheilu- ja treeniblogeja ja kaikissa on aina ollut jotain hyvää. Ne on olleet sisällöiltään hyvin erilaisia keskenään ja siksi kaikki onkin ollut jollain tapaa mielenkiintoisia. Ajan kuluessa suuren osan seuraaminen on jäänyt vähemmälle, mutta yhtä luen yhä säännöllisesti.

Steffit on blogi, joka on inspiroinut mua todella paljon liikunnan suhteen. Kirjoittaja Steffi on personal trainer ja on hurahtanut Crossfitin ihmeelliseen maailmaan. Vaikka se ei lajina itseäni hirveästi kiinnosta, oon saanut blogista hurjasti muita hyviä vinkkejä ja ohjeita kohti parempia treenejä ja elämäntapoja. Suosittelen kurkkaamaan blogin, sinne pääsette täältä!

Mikä parasta, suosiostaan huolimatta kirjoittajalla ei ole näin ruudun välityksen perusteella noussut menestys hattuun. Valitettavasti monella käy tällä tavalla ja mielenkiinto laantuu nopeasti blogia kohtaan.
Teen tämän postauksen siksi, että saisitte käydä kurkkaamassa laadukasta treeniblogia. Toinen syy on se, että mua itseäni motivoi ihan törkeän paljon se kun porukkaa tulee sanomaan, että olen toiminut inspiraationa treenailun suhteen. Tässä on siis mun kiitos Steffille ja toivon toimivani motivaattorina myös näin toiseenkin suuntaan! :-)

Mikä on sun oma lemppari treeniblogi? Haluaisin löytää uutta ja laadukasta luettavaa, vinkkejä kommenttiboksiin!

torstai 25. heinäkuuta 2013

KREISEILYÄ

torrrri torikll torikka Hapokas päivä ollut takana! Kelataan ekana pikkusen eiliseen, joka siis meni näin; meen suoraan töistä poikaystävän luo alottelemaan - juodaan viiniä, katellaan Sami Hedbegiä, nauretaan, puhutaan tärkeitä ja ei niin tärkeitä juttuja.. Lopulta on aika lähteä Helsingin ydintä kohti ja hienosti siis missattiin meidän ainoa bussi, seuraava tulis vasta tunnin päästä. Mietittiin siinä hetki taksia espoon keskustaan ja sieltä junalla stadiin mutta njaa, aika meni rattosasti viimeisiä juomia juoden ja rupatellen. Nooh lopulta päästiin keskustaan ja päädyttiin kuin päädyttiinkin sinne Amarilloon, vähän niin kuin pelkäsinkin :-D... Amarillossahan on keskiviikkoisin todella halpaa, siiderit on parin euron luokkaa tai jotain.  Näin ollen meidän neljän hengen porukan kesken jaettiin kaksi tarjottimellista (tarjotillesta, tellista..?!!) päärynäsiideriä.. Eihän siinä hullukaan sellaisesta kieltäydy! Tanssimaan en päässyt kertaakaan (koska miehet) ja voin sanoa ettei nyt pitkään aikaan tee mieli alkoholia juoda.

Paras osuus tässä tarinassa on se, että heräsin tänään ajoissa ja lähdin töihin.....jep... Aamupäivä meni hassun hauskoilla fiiliksillä ja iltapäivästä alkoi jo olotila vähän painaa. Kunnialla selvisin läpi kuitenkin ja vedinpähän työpäivän päätteeksi pelikoneista kevyet 70 euron voitot!! Siis minä joka en koskaan mitään voita, hahah in your face! :-D Ja ainiin, kuvat on tältä illalta kun pääsin vihdoin kotiin ja mua odotti täällä ihanat tortillatarjoilut, namskis.

Ja juttua tulee... Varmaan meen vaan nukkumaan, menee kohta ihan järjettömiks nää kirjottelut. Moikkelikoooikkeli!

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

AAMU KUVINA

Eilen ajattelin tehdä päivä kuvina-postauksen ihan vaan vanhojen blogiaikojen kunniaksi, mutta kuvien ottaminen tyssäsikin pelkästään aamuun, koska tajusin ettei mulla ole loppupäivänä mitään kuvattavaa. Menin nimittäin vaan kaverin työpaikan kautta töihin ja illalla kotiin. No mutta, tässä kuvia kuitenkin osalta päivää :-)
IMG_7594 IMG_7597 IMG_7601
Pitkästä aikaa kunnollinen aamupala, nam!
IMG_7602
Mulla on hiljattain ilmennyt lievää iho-ongelmaa ja yritän nyt päivittäin juoda tällaisia Fitline- vitamiinijuomia. Esimerkiksi äidillä ne on auttaneet ihoon, toivotaan että mulla myös!
IMG_7605
Pitäähän sitä aamulla käydä aina tsekkaamassa tuoreimmat uutiset ja postaukset..
IMG_7608 IMG_7613
Kauneudenhoitoa ja liian monta kivaa kynsilakkaa, mistä valita
IMG_7609 IMG_7615
Siskon puhelimessa on Pou-niminen peli, josta oon niiiiin katkera. Iphoneen se maksaa, mutta androidille ei. Kaikki ketkä tietää tän pelin, ymmärtänee mua varsin hyvin, miks haluisin sen myös omaan puhelimeen :-D
IMG_7624
Ja sitten olikin jo aika lähteä töihin!

Tänään taas samalla kaavalla mennään, paitsi illalla lähdetään juhlimaan poikaystävän kakskymppisiä. Toivon sydämeni pohjasta, ettei päädyttäis Amarillon karkkipäiville mut sen porukan tuntien me ollaan siellä alta aikayksikön.. Saapi nähdä, palaillaan!

tiistai 23. heinäkuuta 2013

HOW TO FEEL GOOD - TIPS


Päivää päivää! Ymmärtääkseni olette kovia terveys/urheilupostausten faneja, joten ajattelin koota teille tällaisen my beautu tips - tyylisen postauksen, mutta sillä idealla, että nyt jaan teille mun omat hyvän olon vinkit. Kuinka siis pitää kevyt ja raikas olo päivästä toiseen?

1. Vettä. Juo vettä. Mun aamut alkaa vähintään litralla kylmää vettä ja en tiedä mistä se johtuu, mutta siitä tulee ihan älyttömän raikas fiilis. Suosittelen myös vesipullon kantamista mukana joka paikkaan, sillä tavoin tulee juotua vettä pitkin päivää.

2. Edelliseen kohtaan liittyen, vältä limppareita. Mä en ole koskaan ollut limujen ystävä ja juon niitä joskus vaan ravintolassa, enkä aina silloinkaan. Viikonloppuna tein poikkeuksen ja ostin pienen limupullon ja se oli outoa :-D En siis tiedä, onko tällä oikeasti mitään vaikutusta, mutta jos ei muuta niin hampaat ainakin kiittää.

3. Hedelmät, kasvikset yms. kuuluu mun päivittäiseen ravinnonsaantiin. On päiviä, jolloin tulee syötyä vähän vähemmän terveellisesti, mutta yritän parhaani mukaan aina haukata omenan, banaanin, salaatin tai muun vastaavan jossain vaiheessa päivää. Vaikka mulla jo tilanne on suhteellisen kondiksessa, parannettavaa yhä silti löytyy! Haluaisin kokeilla ja löytää enemmän kasvispainotteisia pääruokia, olisko teillä jakaa hyviä vinkkejä?

4. Hyötyliikunta. Vaikka aika liikunnalle jää väliin, kannattaa muistaa hyötyliikunnan ilo. Ennen kuljin juna-asemalle joka ikinen kerta bussilla, vaikka matkaa sinne on vaan parisen kilometriä. Yhdessä vaiheessa vaan päätin alkaa kävellä sinne ja niin olen joka ikinen kerta tehnyt sen päätöksen jälkeen (lukuunottamatta paria kiireellistä kertaa). Aikaa menee oikeasti ehkä yhtä vähän/paljon, eikä tarvitse stressailla bussiaikatauluista. Ja vaikka en muuten urheilisi kyseisenä päivänä, tuleepahan käveltyä ainakin se 2x2km!

5. Ei-totaalinen kieltäytyminen. En tiennyt miten muotoilla kyseinen asia. Pointtina kuitenkin se, ettei kannata totaalisesti kieltäytyä mistään. Pari postausta takaperin puhuinkin siitä, kuinka annan itselleni luvan herkutella silloin tällöin. Oon joskus yrittänyt karkki/herkkulakkoja ja se menee aina lopulta siihen, että tietty aika kärvistellään ilman mitään herkkuja ja ne pyörii mielessä koko ajan. "En saa syödä mitään hyvää, pakko olla ilman". Tämän jälkeen sitten tulee jossain vaiheessa romahdus ja mätetään herkkuja enemmän, mitä normaalisti.

Siinä nyt muutama mikä tulee näin arkipäivän toiminnoissa mieleen.
Mikä on sun oma salainen ase hyvään oloon?

maanantai 22. heinäkuuta 2013

I MISS SPAIN

KOIRAAAa KOIRAaa

Moikkelis koikkelis! Mitäpäs teiän maanantaihin kuuluu, löytyykö sieltä paljon yökukkujia? Päivä on mennyt töitä tehdessä ja mukaan mahtui pari jännittävääkin tilannetta! Olin ihan poikki illalla ja tarkoitus oli lähteä juoksemaan kotiin päästyä, mutta tiesin lösähtäväni suoraan sänkyyn jos sinne asti pääsisin. Päätin siis mennä suoraan töistä salille ja juoksin juoksumatolla 20 min. Siis 20 min!!! En ole ikinä siis juossut juoksumatolla kymmentä minuuttia kauempaa, koska se on mun mielestä yksinkertaisesti todella tylsää (joku tylsempi synonyymi asialle? masentavaa). Paljon kivempaa on lähteä metsän ja luonnon keskelle juoksentelemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. No mutta, kerrankos sitä (a bad workout is better than no workout at all) ja jatkossa valitsen todellakin mielummin läheisen pururadan, kuin tuon harmaan hökötyksen.

Me kateltiin tossa porukalla Ted- leffaa ja vaikka toista kertaa jo näinkin sen, oli se yhtä hauska kuin ekallakin kertaa :-D Ahmin ruisnappeja ja tacotuorejuustoa ja nyt on hyvä alkaa suunnittelemaan nukkumaanmenoa. Ruokapäiväkirjoja koitan keräillä teille ja jossain vaiheessa julkaista niitä täällä :-)

Muistakaa, että jopa kiireen keskellä päivitän ahkerasti instagramia, josta mut löytää nimellä katarinaruusu. Blogille ei ole aina aikaa, mutta sinne on helppoa ja nopeaa päivittää kuulumisia. Hyvää yötä!

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

WHEN EVERYTHING'S WRONG YOU MAKE IT RIGHT

Hyvää sunnuntaista aamupäivää kaikille! Blogin puolella onkin ollut tässä muutaman päivän ajan suhteellisen hiljaista ja johtuu yksinkertaisesti vaan siitä, että oon ollut joka päivä vaan töissä, eikä aikaa koneella istumiseen ole ollut. Tässä on kuitenkin muutamia kuvia eiliseltä illalta, kun tehtiin murun kanssa hyvää (ja taas hieman tulista, oli taas salaa laittanut sinne jotain super tulista soossia sekaan) spaghetti bolognesea ja vedettiin (minä vedin) karkkiöverit. Tarkoituksena oli katsoa telkkarista elokuva, mutta mä nukahdin jo siinä ensimmäisen mainoskatkon aikana. Väsynyt(kö)? Perjantaina oltiin juhlimassa ja meni taas sinne aamun pikkutunneille asti, eli univelkaa oli jo itse kullekin jo pikkuisen ehtinyt kertyä. Tänään pitäisi sitten taas jaksaa mennä illaksi töihin, onneksi on yli 12 tunnin yöunet takana. leffa2 leffa4 leffa1 leffa3 Mua harmittaa, että meillä meni taas vapaapäivät ihan ristiin. Se on jo tässä pitkään mennyt niin, että kun mulla on töitä, poikaystävä viettää vapaapäivää ja niin edes päin. Tänään mulla alkaa työt vasta illalla ja meillä olis päivällä ollut aikaa tehdä yhdessä jotain. Aamulla kuitenkin tää yks hälytettiin töihin ja täällä mä taas oon yksin... Tuttu juttu muille? Onneksi mulla on salikamat mukana, niin lähden treenailemaan eiliset karkit hevonkuuseen ;-D

Kiinnostaisko teitä lukea mun ruokapäiväkirjaa? Oon parilta päivältä jo tehnyt ja jos kiinnostaa niin voisin koota muutamalta päivältä mun syömiset tänne. Say your word!

tiistai 16. heinäkuuta 2013

JUST LOVE YOURSELF

Iltaa tytsyt ja varmaan sieltä jokunen miespuolinenkin ruudun takaa löytyy! Olette paljon kyselleet mun treenaubiisien perään ja otin nyt tuumasta toimeen ja tempaisin niistä postauksen oikein kuvienkin kera! Mukana myös vähän muutakin asiaa treeneistä, koskaan kun en osaa pysyä aiheessa heh. fit6_Fotor_Collage
Ylläoleva kuva=totta kuin kivi ja kallio. Osa saattaa vedota kuntosalin aukioloaikoihin, mutta tie ja luonto on kaikille avoin vuorokauden ajoista riippumatta :)

Tässä on sellaisia biisejä, joita tykkään kuunnella lihaskuntoa tai kovasykkeistä lenkkiä tehdessä. Näissä on tempoa ja fiilistä!


fit6_Fotor_Collage1
Mulla on lähiaikoina ollut tosi hyvä fiilis. Stressitaso on hiponut nollaa ruokavalioiden/treenien suhteen. Tällä tarkotan sitä, että oon mennyt täysin fiiliksen mukaan. En ole ottanut stressiä mistään niihin liittyvästä ja jättänyt treenaamatta jos siltä tuntuu. Välillä tekee myös mieli vetää suklaata tai jäätelöä mahan täydeltä. Mitä sitten tehdään? No tietysti vedetään niitä! Seuraavana päivänä voi tasoittaa meininkiä esimerkiksi juoksulenkin avulla.

Mitä yritän sanoa on se, että ei kannata ottaa turhaa stressiä mistään. Kun tekee oman fiiliksen mukaan, eikä aseta itselleen liian korkeita tavoitteita, voi pötkiä jo tosi pitkälle. Ite oon nyt vähentänyt alkoholin käyttöä ja vaikka sille ei olekaan mitään erityistä syytä, olo on jo paljon parempi. Seuraavana viikonloppuna olis tarkotus juoda muutama ja käydä juhlimassa ja sitä onkin kivempi odottaa, kun sitä ei tee enää niin usein.
fit12_Fotor_Collage2
Eli muistakaa mun hyväksi todettu ohje - elämä on liian lyhyt olla nauttimatta mistään itselleen tärkeästä. Itseäni hemmottelen suklaalla ja jäätelöllä, eikä siitä pidä potea huonoa omaatuntoa :)

IPHONE COVERS

kuoretkuoret2'

Pakko esitellä teille mun uudet puhelinkuoret, jotka tilasin Ebaysta. Molemmat on niin kivoja, etten tiedä kumpaa haluaisin käyttää tällä hetkellä. PItänee vaihdella päivittäin ;-) Hintaa näille tuli postituskuluineen suunnitteen 15 euroa, eli ei todellakaan paha. Ebaysta löytyy niin kivoja ja hienoja, että lyö Suomesta löytyvät kuoret ihan kuus nolla.

Iskeekö omaan silmään siellä ruudun toisella puolella?