sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

300613

IMG_7373
kesäisissä väreissä mentiin.. paita Bikbok, koru Cubus, housut Only, ballerinat Andiamo
IMG_7376 IMG_7379 IMG_7403 IMG_7414

Tässä vähän eilisiä synttäritunnelmia! Oli tosi hauskaa nähdä pitkästä aikaa kavereita isommalla köörillä ja vaihdella kuulumisia. Lukion loppumisen jälkeen kun on aina ollut vähän haaste pitää porukka kasassa ja nähdä säännöllisin väliajoin. Tanssit, naurut ja jutustelut jatkuikin hurjimpien kanssa aamun pikkutunneille saakka ja siinä kuuden paikkeilla mäkin luovutin ja oli iaka kömpiä omaan sänkyyn. Ja nyt väsyttää, mutta ei se mitään! Tulin juuri poikaystävän luo ja toin tänne nyt vähän omia kamojakin. Tarkoitus olis liikkua täältä töihin ja niin edelleen. Eiköhän maisemanvaihdos tee ihan hyvää!

Sitten yksi asia on vielä sanottavana; musta olis kiva jos jaksaisitte vähän aktiivisemmin kommentoida postauksiin. Tiedän kokemuksesta, että kommentointi jää unholaan todella helposti, mutta uskokaa pois - mikä tahansa kommentti piristää mieltä enemmän kuin uskookaan ja antaa lisää tsemppiä uusien postausten kirjoitteluun. Kommentit eivät ole todellakaan kaikki kaikessa, mutta ne ilahduttaa aina tosi paljon :-)

lauantai 29. kesäkuuta 2013

PÄIVÄN ASUA JA PRIDE 2013

Pikaiset moikkaukset täälläkin puolella, ennen kuin lähten juhlimaan synttäreitä! Päivä kului Helsingissä siskon kanssa hietsun kirpparilla, syömässä ja leffassa. Päästiinpähän siinä lomassa ihastelemaan ja fiilistelemään myös Helsinki Pride- kulkuetta. Ai että, mikä fiilis siellä oli! Oikein kylmät väreet meni, kun ihmiset oli niin iloisia ja kaikki bailasivat musiikin mukana. Mieletön meininki. Aikamme ihasteltuamme käytiin syömässä Bravuria- ravintolassa, jossa oli mielestäni täysin ylihinnoiteltua ruokaa. Maksoin caesar-salaatistani (vieläpä sellaisesta, jossa ei ollut kanaa mukana) yli kymmenen euroa, sillä en raaskinut ostaa kanaversiota. Ymmärsin, että paikka on Luomua (?), mutta siitä huolimatta liian raskas mun lompakolle.  Leffakaan (The Bling Ring) ei vastannut odotuksia - mielestäni liian tasapaksu juoni, olin odottanut siltä paljon enemmän. Ihan hauska idea, joka olisi voitu toteuttaa paljon paremmin.  Näistä huolimatta hauska päivä takana ja toivotaan, että vielä hauskempi ilta edessä!
IMG_7298
päälle eksyi mukava ja mielestäni myös tosi kiva asu:

neule Atmosphere, laukku Liu Jo, koru Primark, housut Topshop, kengät Converse
IMG_7345 IMG_7353 IMG_7311 IMG_7349 IMG_7360

Mitä mieltä olette lisääntyneistä asukuvista? Hot or not?

MY WONDERFUL DAY OFF

Se on vaan aina yhtä kummallinen asia - miksi vapaapäivät osuvat aina viikon ainoille huonoille ilmoille? Mulla oli tän päivän lisäks myös torstaina vapaapäivä, mutta 80% päivästä oli surkea ilma. Sama juttu varmaan myös tänään, olin innolla venannut hietaniemen kirpparille menemistä. Kappas vaan, sataa sataa ropisee, kaatamalla. Onneksi tehtiin siskon kanssa plan B ja lähdetään päivemmällä leffaan katsomaan vasta teattereihin tullutta The Bling Ringiä. Nyt kun tapani mukaan optimistisena ajattelen - onko tämmöisille päiville parempaa tekemistä? Illalla olisi tarkoitus juhlia hyvän ystävän synttäreitä, pidetään peukkuja auringon puolesta! Tai noh, mun tuuri kun tiedetään..IMG_6873 IMG_6415 IMG_6480 IMG_6581 IMG_6327 IMG_6743IMG_6294 Ja lopuksi vielä lyhyt ja ei-niin-tosissaan kuvattu video matkalta. En kauheesti panostanut tohon kuvaamiseen, niin löytyy heilumista ja sähläystä, mutta ei kai se mitään :-D Vähän varmaan välittyy fiilikset!

perjantai 28. kesäkuuta 2013

SPAIN SHOPPING

Espanjan reissulla ei tullut hirveästi shoppailtua, vaikka mahdollisuuksia sieltä löytyikin. Jotenkin en enää vaan halua haalia turhaa tavaraa kaappien täydeltä ja yritän panostaa yksilöihin, joita tulee oikeasti sitten myös käytettyä. Suurin osa jutuista on ostettu Malagasta ostoskeskuksista ja pienemmät jutut sitten paikallisista kaupoista Almunecarista. Mukana vilahtaa myös pari eilistä Itäkeskuksen ostosta!

IMG_7166 Täydellisen rikotut farkkushortsit Bershkasta n.20e (parempaa kuvaa jatkossa) ja t-paita Zarasta 7,95e. IMG_7175 Ylhäältä katsottuna espanjalainen vaatekauppa 6,9e., Cubus 14,95, katukauppiaalta 5e, Primark 5e. Mun olis tehnyt mieli hamstrata sieltä vaikka kuinka ja paljon koruja, mutta yritin hillitä itseäni.. IMG_6746 kynsilakka ja ristikorut kiinalaisista kaupoista. Olis tehny mieli ostaa noita ristikoruja vaikka millä mitalla, ne maksoi kaikkialla vaan euron! Ja toi kynsilakka on ihan täydellisen näköistä. Keskimmäinen koru on jo Virosta ostettu, ei ole uusi. Viimeisimpänä suhteellisen simppeli pienillä risteillä varusteltu nilkkakoru katukauppiaalta, se kulki mukana koko loman ajan<3 IMG_7177IMG_7186 laukku Torremolinoksesta katukauppiaalta 25e ja pikkulaukku Primarkista n.7e IMG_7189 lasit katukauppiaalta ja rasvat paikallisista supermarketeista. Toinen on kosteuttavaa aurinkorasvaa ja tosi tehokasta, toinen ihanan viilentävää oliivirasvaa. Tota kun laittoi aina auringonoton jälkeen, niin viilensi ihanasti. Glissin hiuksiin jätettävä hoitoaine Suomesta, mun ykköstuote suihkun jälkeen, eikä hintaakaan löydy kuin 3e!

Miltäs ostokset näyttää? Mukaan tarttui vielä yksi t-paita, joka onkin vilahdellut Espanjapostauksissa (musta Queen Bee Primarkista), mutta se on just tällä hetkellä pesussa. Mä tykkään ostoksista tosi paljon ja varsinkin siks, kun niitä ei tullut tehtyä liikaa :-)

torstai 27. kesäkuuta 2013

SUMMERNIGHTS

Iltaa! Sain vihdoin laitettua nämä vaivaiset neljä kuvaa tänne bloggeriin, kauhean vaikeaa oli kaiken kanssa taas. Välillä vielä menee hermo tän uuden koneen kanssa, jos joku ei toimi odotetulla tavalla. No mutta.. Oltiin tosiaan eilen tyttöjen kanssa Helsingin Kaivohuoneella viettämässä pikkulauantaita ja hauskaa oli! Siitä on tosi kauan kun oon viimeksi ylipäätään Kaivopuistossa käynyt ja voi että, kun on ihanaa aluetta. Siellä kyllä kelpaisi vetää pitkiä lenkkejä muuten vain hengailla. Mutta siis, hauska ilta oli ja vaikka epätoivo iskikin alkuillasta ilman suhteen, loppuilta oli just täydellinen lämmin kesäilta!
Hengailtiin paljon terassilla ja nähtiin tuttuja. Ilta kuitenkin loppui suhteellisen lyhyeen, kun terassi meni kiinni ja miljoona ihmistä ahtautui sisätiloihin. Sitten oli sopiva aika lähteä kohti omaa sänkyä!
1016083_10200295728661161_1916762056_n 968968_10200295735381329_2008388504_n
Musta oli kivaa pitkästä aikaa laittautua vähän erilailla, kaikki Kaivohuoneella käyneet tietävät tyylin mitä siellä näkee. Ihmiset ovat yllättävän hienostikin pukeutuneita (mutta eivät siis kaikki) ja jos olisin mennyt normaalilla baarilookillani, olisin todennäköisesti tuntenut itseni alipukeutuneeksi. Pitkästä aikaa bleiseri niskaan, punat huuliin ja menoksi!

Bleiseri Forever21, paita Pull&Bear, housut Only, kengät Converse, laukku Primark ja koru espanjan katukaupasta
1005143_10200295750181699_930423816_n 1002238_10200295737861391_2127333783_n
Ihania tyttöjä<3

Tänään oltiin kiertelemässä kauppoja serkun kanssa ja löysin pari kivaa juttua. Espanjan ostoksetkin on vielä esittelemättä, haluaisitteko niistä yhteisen esittelyn?

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

TODAY'S

äyyy
paita Stradivarius, shortsit Gina Tricot, kengät Andiamo, laukku ja koru Espanjasta katukaupoistaIMG_7132
mun uusi rakkauskoru <3
IMG_7138IMG_7141 Hellurei kamelit! Tänään oon juoksennellut siellä sun täällä, enimmäkseen siellä. Aamu startattiin muutaman tunnin shoppailukierroksella ja voi että kun petyttiin alennusmyynteihin. Kierrettiin koko kaupunki ja koluttiin rättejä (nimenomaan rättejä) läpi, eikä mitään kivaa tarttunut mukaan. Onneksi päästiin edes kiinalaiseen syömään ja sieltä jälkkärille Vanhan ylioppilastalon Magnum kahvilaan. Kannattaa käydä seillä lauantaihin mennessä, siellä saa koristella oman jäätelönsä (ja maistaa miltä synti maistuu..)!

Loppuilta menikin sitten töissä ja jalat on kirjaimellisesti paskana. Onko joku kenties koskaan kertonut mulle, että töihin kannattais hankkia jotkut muut kengät, kuin perus ballerinat tai tennarit? Voi kyllä, enkä ikinä ota opikseni. Nimimerkillä säärtä särkee ja nilkat superisti turvoksissa.

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

KESKIKESÄN JUHLINTAA

IMG_7074 Ribbet collagemökkiIMG_7096IMG_7098IMG_7100Ribbet collagemökki2IMG_7108 Morjens, täällä ollaan selvitty juhannuksen juhlinnasta oikein kunnialla! Syöty ja juotu on hyvin - muttei liikaa ja olo on mitä mahtavin. Juhannusaatto meni hengatessa mökillä kavereiden, vieraiden, perheen ja poikaystävän kanssa. Istuskeltiin ulkona isolla porukalla ja kuunneltiin keski-ikäisten huonoa läppää (ikuinen kirous). Käytiin myös esimerkiksi rantasaunassa rentoutumassa ja juostiin sieltä suoraan mereen uimaan, ihanaa! Muuten aika on kulunut esimerkiksi veneillessä ja muuten vain rentoillessa. Lenkilläkin tuli käytyä ja letut on paistettu. Nyt makoilen täällä meidän uuden mökin olohuoneessa isolla ja ihanalla sohvalla - mitä muuta voikaan just nyt toivoa?

Miten siellä on juhannus sujunut? Oletteko tottuneet olemaan maalla vai kaupungissa?

torstai 20. kesäkuuta 2013

THIS DAY IS A HAPPY DAY

Ribbet chollage
juoksushortsit Under Armour, Stadium 27e ja toppi Ginatricot alennuksesta 7,50e (tähänastinen paras treenitoppini?!)
IMG_6996IMG_6999IMG_7003
sykemittari Suunto M2 100e

Moi kaikille! Oon täällä taas pitkästä aikaa treeneihin liittyvän postauksen kanssa. Ennen lomamatkaa liikuin hieman normaalia enemmän, jotta sain hyvällä omalla tunnolla höllätä koko viikon ajan. Se tuntui ihanalta. Nyt kuitenkin alkoi tönkkö olo kaiken maailman suklaiden, sipsien ja drinkkien jälkeen ahdistaa ja oli pakko päästä taas juoksentelemaan raikkaassa ulkoilmassa! Juoksin 20 minuuttia mäkisessä maastossa ja tein kahteen otteeseen 2x20sec spurtin. Lopuksi tein askelkyykkyjä kävellen sekä vinoja ja suoria vatsoja. Ahh! Kun tähän fiilikseen on pästy, seuraavana onkin sitten taas juhannus ja sen sisältämät herkkuruuat :-D Ajattelin kyllä käydä vielä mökillä juoksemassa ennen juhannuksen juhlintaa, tää fiilis kun on vaan niin ihana!

Oletteko te jaksaneet pitää treenausrytmin kunnossa kesästä huolimatta? Ja miltäs värikkäät treenivaatteet teidän silmään näyttää?

Hauskaa juhannusta ihmiset ja suuri halaus kaikille TJ0 tyttöystäville, tätä päivää ollaan odotettu!!<3

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

LOVE THE LIFE YOU LIVE, LIVE THE LIFE YOU LOVE

Espanjan kuvat part. 2 tulee nyt! Tykkään ite tosi paljon kuvista, mikä on sun lemppari?IMG_6678IMG_6958IMG_6930IMG_6897 IMG_6465kollaazIMG_6689IMG_6551 IMG_6277IMG_6633IMG_6469IMG_6375IMG_6345IMG_6738IMG_6713