torstai 30. toukokuuta 2013

SEX ON THE BEACH & TEQUILA SUNRISE

Tänään oltiin ihanan henskun kanssa Helsingissä terassilla pyörähtämässä ja nautiskelemassa ansaittuja drinkkejä. Kesä on täällä ja kaikki tuntuu olevan nyt super hyvin :-) Huomenna jatkuu vielä siivoukset ja muut sähläykset ja sitten onkin aika kokea yksi elämän (toivottavasti) parhaimmista ja onnellisimmista päivistä. Sitä mä olen nimittäin odottanut enemmän kuin mitään koulun juhlia (esimerkiksi Wanhat ja penkkarit). Kaiken olen sunnitellut mahdollisimman hyvin ja toivon, että suunnitelmat onnistuvat (suunnitteilla esimerkiksi helteinen ja aurinkoinen päivä...). Nyt kuvia!
 Bleiseri Zara (viime viikonlopun kirppislöytö), paita HM, housut Tallinnasta, laukku Liu Jo, koru Gina Tricot ja kengät Converse

tiistai 28. toukokuuta 2013

PURSUIT OF HAPPINESS

 Oltiin juhlistamassa rakkaan siskon kakskymppisiä Kampin Memphiksessä. Oli tosi hauskaa vähän erilaisella kokoonpanolla mihin olen yleensä tottunut. Ruoka maistui ihanalle työpäivän jälkeen ja vedin ylläriylläri taas tosi hyvän kanahampparin. Ainoa huono juttu oli äärimmäisen hidas ja tökerö palvelu kyseisessä ravintolassa. Ennen ei ole ollut moittimista, mutta meitä ei huomioitu juuri lainkaan siellä ja palvelu oli muutenkin omituista. Samoja kokemuksia? No, onneksi seura ja ruoka oli kuitenkin hyvää!
 Aluksi jaksettiin olla serkun kanssa ihan normaalisti..
 Mutta pelleilykshän se sitten lopulta meni :-)
Omistaako kukaan Sonyn VAIO -läppäriä? Olisi kiva kuulla kommentteja, sillä olen harkinnut sellaisen ostamista tässä lähiakoina. En tiedä läppäreistä tai koneista juuri mitään, joten olisi kiva kuulla jotain muutakin tietoa koneesta, kuin tekniikkakaupan myyjän höpötystä megatavuista ja prosessoreista.. :-D

Nyt, häippäsen, moi moi!

maanantai 27. toukokuuta 2013

12345

 Hellurei kaikille! Tänään näin Kaisaa pitkästä aikaa ja mentiin Johtoon vetäisemään jättimäiset salaatit naamariin. Hyvää oli, vaikka omat täytteeni ei ihan keskenään sopineetkaan. Oli kiva rupatella niitä näitä ja vaihdella pitkästä aikaa kuulumisia. Sen jälkeen lähdettiin kiertelemään kaupoilla, koitettiin etsiä mulle ylppärijatkoille mekkoa. Ei löytynyt, ei sitten millään. Lopulta päädyin vaan siihen, että laitan päälle viime vuonna ostetun mekon, on sekin kyllä kiva! Ainakin säästyy rahaa, vaikka olisin kyllä halunnut jonkun uuden mekon jatkoille! Mites teillä, meettekö juhlimaan ihan juhlamekolla vai miten?
 Ihana Kaisa:)
Farkkutakki Zara, paita Gina Tricot, huivi kirpputorilta, housut Only, kaiken mahdollisen kokeneet kengät Vagabond

Jännittää juhlat, KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK.

perjantai 24. toukokuuta 2013

LAUGHING MAKES YOU LIVE LONGER

Heippa ihanat! Tulin pikaisesti moikkaamaan tänne, ennen kuin lähden taas tukka putkella kohti uusia seikkailuja. Mulla on täksi viikonlopuksi paljon kivaa puuhaa ja pitkästä aikaa (lähes) koko viikonloppu vapaana, lukuunottamatta siis sunnuntain iltavuoroa. Siitä en siis pistä ollenkaan pahakseni, hyvät lisät tulee hah! Kuvasin teille eilen vähän vaihe vaiheelta mun hiustenvärjäysprosessia, laitan kuvia blogin puolelle varmaan sunnuntaina. Ihanaa viikonloppua kaikille :-)

torstai 23. toukokuuta 2013

SITÄ SUN TÄTÄ, ENIMMÄKSEEN SITÄ

Tultiin juuri Ikeasta ja käytiin sieltä hakemassa muutamia pikkujuttuja ensi viikon juhlia varten. Alkaa pikkuhiljaa paniikki jo iskeä järjestelyjen suhteen, esimerkiksi kodin suursiivous on vielä lähes kokonaan tekemättä.. Haluaisin vaan skipata sen tylsän osuuden ja nähdä lauantai-aamuna kodin juhlakunnossa ja nauttia juhlista hah :-D Ikeasta mukaan tarttui myös pieniä juttuja kotiin ja ai että kun teki mieli ostaa poikaystävän kämppään kaikkea mahdollista pientä kivaa oman silmän iloksi..
Käytiin Ikean jälkeen vielä kirpputori Lanttilassa, joka sijaitsee siinä ihan vieressä (Vantaalla). En ole sieltä pahemmin mitään ikinä löytänyt ja vinguinkin jo lähtöä kunnes törmäsin tähän ihanuuteen! Kustansi vain kolme euroa ja tulipas hyvä mieli kun sain vihdoin kaappiini kunnon kesähepeneen. Löysin iseltä myös ihanan Zaran bleiserin, mutta se oli liian pieni :-(
Eilen ostin mekkoon sopivan sormuksen Accessorizesta hintaan 7,90e. En näytä teille mekkoani ennen juhlapäivää, mutta voin sanoa, ettei siihen pahemmin koruja sovi. Halusin kuitenkin jotain siihen ostaa, niin sormus on passeli valinta.
Tänään voisi koittaa hiusten värjääminen (jota olen jo tässä parisen viikkoa panttaillut), jotta saisin mahdollisimman tuoreen värin juhliin. Värjäsin myös viimeksi tällä kyseisellä värillä ja olin enemmän kuin tyytyväinen! Ennen kävin värjäämässä vain kampaajalla, koska luulin että sieltä tulee paras tulos (=ei keltainen). Kerrankin uskalsin pari kuukautta takaperin kokeilla kotiväriä ja olin oikeasti hämmästynyt, kuinka tuhkan vaalea ja ei-lähellekään-keltainen väristä tuli! Oletteko havainneet samaa? Pääsee todella paljon halvemmalla, kun jaksaa itse vaivautua!
Sneak peekiä kengistä (pitäkää peukkuja noiden kanssa kävelemiseen) ja etualalla söpö kakkukoriste mikälie, jonka äiti kiikutti mulle yksi päivä.

Mites siellä ruudun toisella puolella sujuu juhlavalmistelut? Onko homma hanskassa? Me ollaan onneksi saatu hankittua tarpeeksi tilpehööriä esimerkiksi kattausta ja sisustusta varten, mutta tosiaan toi siivouspuoli uupuu.. Ja vielä pitäis (minun homma...) petsata ulkokalusteita ja leikkailla nurmikkoa, how fun!

tiistai 21. toukokuuta 2013

ONE OF THOSE LOVELY SUMMER DAYS

 Vapaapäiväni alkoi toista tuntia kestäneellä lenkillä ja sen jälkeen pääsin vihdoin testailemaan yo-juhlameikkiä. Olen päättänyt kokeilla vähän erilaisia versioita ja valita niistä parhaimman, ettei tule sitten juhlapäivänä yhtäkkiä paniikki minkälaisen meikin oikein haluaa tehdä. Tänään tein suht luonnollisen ja mielestäni kivan meikin, joka voisi olla varteenotettava vaihtoehto juhlameikiksi. Mitä te tykkäätte?
 Näissä vaatteissa (paita gina tricot ja housut hm) lähdin sitten Annan kanssa meiltä Tikkurilaa kohti, jossa nähtiin Vaasasta vierailulle saapunutta ihanaa Annaa <3 Oltiin pitkästä aikaa isolla tyttöporukalla ja oli ihanaa vaihtaa kaikkien kanssa kuulumisia parin kuukauden jälkeen. Juotiin parit huurteiset ja ai että kun teki hyvää näin kuumana kesäpäivänä.
 Ihania tyttöjä!!
Tässä illemmasta käväisin vielä moikkaamassa iskän porukoita ja kyhäiltiin siskon kanssa ihanat kukkaseppeleet. Housut meni likaisiksi, mutta ei se mitään :-) Ihana päivä kokonaisuudessaan!

Nyt lähden tekemään iltapalaa ja nautin rauhallisesta koti-illasta!

torstai 16. toukokuuta 2013

MUUTAMALTA PÄIVÄLTÄ

Ciao! Tämä viikko onkin ollut työntäyteinen ja en ole mitään ihmeellistä ehtinyt oikein puuhailemaan. Aloitin työt uudella ärrällä ja tosi hyvin meni, mitä nyt on pientä totuttelua uuden kioskin järjestelyissä. Oon kyllä iloinen, että päivät menee rutiinilla töissä ja jää kuitenkin aikaa muuhunkin, esimerkiksi ulkoiluun ja kavereiden näkemiseen :-) Onko siellä päin totuttu kenties lukemisen tai pelkästään rentoilun täyteisiin arkipäiviin kirjoitusten jälkeen?

 Tässä tulee muutamia kuvia kuluneilta päiviltä, olkaapas hyvä!
 Äitienpäivälettujen paistelua.. Mami oli kyllä yhtä hymyä, kun tehtiin sille lettuateria iltapalaksi :-)
 Kahvikapseleiden järkkäilyä. Rakastan tuota kuutiota, kun kapselit saa nätisti esille! Löytyykö sieltä muita kapselikahvien ystäviä?
 Eilen kävin ennen töitä pyörällä kaupassa hakemassa jätskiä ja mansikoita. Nam! Kesäisin oon jäätelöiden suursyömäri, ne voittaa talviset herkut (sipsit,suklaa yms) ihan kuus nolla. Veikkaan, että noihin mansikoihinkin tulee törsättyä suhteelliset summat rahaa tänä vuonna, viime vuonna kun en puolestani ostanut niitä juuri yhtään kun niitä tuli napsittua päivittäin töissä vähän liiaksikin..
Aloin vihdoin lukemaan tätä kehuttua kirjaa. Monet ovat sanoneet tämän olevan tosi hyvä ja nyt, kun alan päästä juoneen kiinni, uskallan sanoa samaa. Hyvin erilainen ja pysäyttävä tarina! Onko siellä tämän lukeneita?

Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

tiistai 14. toukokuuta 2013

HASSULI VESSULI

Hollaaaa! Piristystä kaikille tähän pimeään iltaan (vaikkakin oli pitkään vielä valoisaa!). Näin eilen ihanaa Kristaa pitkästä aikaa ja päästiin taas kuvailemaan ihan kunnon ajan kanssa. Voi kun kuvausreissut on nykyään jääneet niin vähäiselle. Jos joku haluaa ilmoittautua kuvausseuraksi, mulle kelpaa kyllä! Toi lahden misukka ei nimittäin oo kauheen usein tavoitettavissa ;-) Mulla on tulevillekin päiville muuta kuvamatskua, joten pysykäähän tarkkana.

Hassua muuten tää elämä, aika ihanaa. Eikös?

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

KUN MIKÄÄN EI RIITÄ

En tiedä miten aloittaisin tämän tekstin. Nyt on taas pakko kirjoittaa päiväkirjamaisesti, mutta en oikein osaa jäsennellä ajatuksia sanoiksi. Välillä on vaan sellanen fiilis, että joku asia alkaa vaivata oikein toden teolla ja ei välttämättä halua kuitenkaan puhua siitä ääneen. Silloin voin kirjoittaa siitä tänne :)

Mun asia liittyy ulkonäköön. Siihen, kuinka nykyään todellakin jokaisesta tuutista pursuaa ihmisten lihaksikkaita kuvia, ulkonäkömuutoksia ja sun muuta. Se on ihanaa, että inspiroivia asioita näkee mihin tahansa silmänsä kääntää, mutta oon kyllä huomannut sen olevan myös tosi huono juttu.

Niin kuin varmasti tiedätte, urheilu on lähellä sydäntäni ja postailen itsekin tänne suhteellisen paljon treenaamiseen liittyviä juttuja. Minä itse pidän itseni motivoituneena ja teidän kommentit auttavat siinä vielä entisestään! Olen kuitenkin huomannut, että vaikka kuinka olen elintapojani parantanut, kiinteytynyt, voinut paremmin ja tiedostanut ulkoisia muutoksia - en silti ole koskaan tyytyväinen. Sitä ilmeisesti sokaistuu itselleen ja vaatimuksilleen. Täydellisyyden tavoittelusta on tullut liian iso juttu. Tiedän tosin, että voisin elää paljon terveellisemminkin - käyn ulkona kavereiden kanssa, herkuttelen ja nautin elämästä, mutta tiedostan myös eläväni paljon terveellisemmin kuin suuri osa ikäisistäni nuorista. En tiedä, olenko tulossa liian kriittiseksi itseäni kohtaan. Monta asiaa on mielestäni pielessä. Musta on kai alkanut tuntua, että vaikka kuinka yrittää olla parempi, mikään ei koskaan riitä. Blogimaailmakaan ei ole tämän asian saralla mikään paras paikka kylpeä päivittäin.

Sporttinen buumi siis luo ainakin mulle salakavalasti suuret painot harteille. Kun sitä näkee joka puolella, sitä ajattelee, että oman itsen pitäisi mahtua tiettyyn muottiin. Olen tosin onnellinen, että nykyään ulkonäköihanne alkaa kallistua langanlaihasta lihaksikkaaseen vartaloon. Sitten kun tarkemmin ajattelee, että ei ne kyllä toisistaan hirveästi poikkeakaan. Ihanne mikä ihanne, molempia on äärimmäisen vaikea tavoittaa. Iso peppu yhdistyy harvemmin solakoiden reisien kanssa ja ikuinen kysymys näyttää nykyään kuuluvan: kuuluuko reisien välissä olla rako vai ei?

Vaikka elämässä on suurempiakin asioita murehdittavana, tämä on ainakin omalla kohdallani yksi suurimmista. Please please, sanokaa etten ole ainoa.

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ

Paita Adidas, korut Mojito ja Hm, housut Only, kengät Nike
Moi, on taas vähän aikaa ehtinyt vierähtää viimeisestä kirjoituksesta. Nyt ehdinkin ensimmäistä kertaa istumaan koneelle sitten tiiistain! Olen hengannut poikaystävän luona, ollut töissä ja nähnyt kavereita. Yllä olevat kuvat on keskiviikolta, kun oltiin ihanaiseni kanssa piknikillä (kurkatkaa Henskun blogi täältä) ja nautittiin täysin siemauksin kesäisestä ilmasta. Taisin saada vähän väriäkin kasvoille ja lisää väriä tulee,kun alan käymään solariumissa ensi viikolla :-D! Olen aina ollut solkkua vastaan, mutta pitää pikkuhiljaa saada pientä päivetystä pintaan ennen ylioppilasjuhlia. En halua olla kalman kalpea tärkeänä päivänä!

Elämä hymyilee mulla tällä hetkellä. Aloitan ensi viikolla työt myös toisella R-kioskilla Helsingin keskustassa (muahah, en edelleenkään kerro missä), eli rahan tuloa en voi estää! Kaikki menee muutenkin nyt aika mainiosti (koputa puuta) ja odotan innolla kesää. Enää alle kuukausi espanjan reissuun!

Mitä te odotatte tällä hetkellä?

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

9AM

Hai hou! Olen täällä nyt eilisen asukuvan ja ostosteni kanssa!
 kengät Converse, housut Bik Bok, neule kirpputorilta, takki Gina Tricot, laukku Longchamp,koru kirpparilta
 Lähempää kuvaa kirpparilöydöistä; kello löytyi Patinasta viiden euron hintaan (love!) ja kultainen kaulakoru samaan hintaan Kontista (lovelove!)
NewYorkerista puolestaan tarttui mukaan ainoastaan alusvaatteita - Rintaliivit alennuksesta 9,95e ja sukkapaketti ihanan räikeillä väreillä 6,95e.

Miltäs ostokset näyttää? Eniten iloinen olen tosta kultaisesta kaulakorusta, se on ollut jo pitkään must have- listalla! Nyt alan hipsimään töihin, heippa muruset :-)

tiistai 7. toukokuuta 2013

070513

 Heipparallaa kaikki! Tänään on ollut huisin kiva päivä ja oonkin tehnyt vähän kaikenlaista. Aamu starttasi pyörälenkillä Tikkurilaan, jossa käytiin siskon kanssa kirppistelemässä Kontissa ja Patinassa. (Oon tosi iloinen, kun oon saanut taas mun pyörän käyttöön parin vuoden jälkeen. Mainitsin siitä ja sen räsäisyydestä iskälle sunnuntaina ja tapansa mukaan hanskat heiluen korjasi sen samana päivänä!) Molemmat kirppikset sellasia, joista en ole kamalasti mitään ennen löytänyt. Nyt kuitenkin löysin kivoja juttuja, niistä kuvaa myöhemmin.

Sieltä menin kotiin vaihtamaan vaatteita ja lähdettiin Jossun kanssa tarkastamaan jo kuukausi takaperin auennut itiksen New Yorker. Odotukset olivat korkealla ja olin varautunut ankaraan visan vingutteluun, mutta en löytänytkään kuin pari pientä juttua - ehkä ihan hyväkin niin. Kuvasin jo ostoksetkin valmiiksi, mutta niistä erikseen, eivät sopineet tähän postaukseen :-)

Onko siellä muita innokkaita pyöräilijöitä? Bussit on mulle out, kun on tsygä millä ajaa ;-)