tiistai 30. huhtikuuta 2013

VAPPUTERVEHDYS

Ei tässä muuta kuin, että hyvää vappua kaikille!! Oon tosi hyvissä fiilareissa just nyt ja aletaan kohta syömään vappulounasta ja juodaan parit! Jeee, pitäkää hauskaa kaikki :-D

maanantai 29. huhtikuuta 2013

MY DAYS OFF

Ciao ja ihanaa maanantaita sinne ruutujen toisellekin puolelle! Tulin laittamaan tänne muutamia kuvia viikonlopulta ja tältä päivältä. Eilen sunnuntaina suunnattiin murun kanssa nokat kohti Fazerin brunssia, olihan mun pakko näyttää sillekin se ihana ruokataivas, haha. Mentiin sinne joskus 11 aikoihin ja saatiin jonottaa yli puoli tuntia. Kahdentoista paikkeilla jonot olivat selkeästä laantuneet, eikä kahvila ollut enää niin täynnä (ihan vinkiksi vaan, jos menette ilman pöytävarausta!). Ruoka oli taas tietenkin taivaallista ja oli ihanaa syödä ja istua ihan rauhassa. Sitä vaan ajattelee, että kun on sairaasti ruokaa tarjolla ja voisi syödä kuinka paljon tahansa, mun ei ainakaan tule loppujen lopuksi syötyä ihan hirveästi. Tai sitten kun valikoimaa on niin paljon ja syö vähän kaikenlaista, loppumäärä ei tunnukaan niin hirveän suurelta :-D

Brunssin jälkeen mentiin poikaystävän luo lepuuttelemaan ja illalla käytiin juoksemassa yhdessä vitosen lenkki. Suuri hetki mulle, joka on iät ja ajat yrittänyt saada toista yhdessä lenkille ja sovittiinkin, että alettais käydä useemminkin. Menee viikonloput sitten välillä muuhunkin kuin makoiluun! Lenkin jälkeen sauna ja valaisevan dokumentin katselua, works for us!
 Bleiseri Monteau, paita kirpparilta (En tiedä alkuperää), farkut BikBok, kengät Lontoo, koru Gina Tricot
Tänään käytiin Jossun kanssa katsomassa Scary Movie 5, joka oli oikeati täysi floppi!! Oltiin jo heti leffan alussa että 'ou fak, miten jaksaa kattoa loppuun asti'.. Välillä siinä oli oikeasti niin surkeaa läppää, ettei jaksanut edes nauraa. Olihan siinä hauskojakin juttuja, mutta voin kyllä väittää, että surkein Scary Movie ikinä :-D Oletteko te käyneet katsastamassa sitä? Me ollaan iät ja ajat katsottu yhdessä niitä elokuvia ja olihan tää uusin versiokin pakko nähdä, vaikkei siitä oltu juurikaan hyvää kuultu :-D

Kohta lähdetään vielä yhdessä juoksemaan jo kauan odotetuille kuiville (?) pururadoille ja huomenna saankin höllätä vappuaaton ja bileristeilyn merkeissä! Selvää ja hauskaa vappua sinne itse kullekin! :-D

lauantai 27. huhtikuuta 2013

SPORTY SPORTY

Hejsan alla! Monet teistä olette kyselleet urheiluvaatepostauksen perään ja sain kuin sainkin vihdoin sellaisen toteutettua! Tässä nyt siis esittelen suurimman osan vaatteista, joita tulee aina urheillessa käytettyä. Arvaakohan kukaan, mikä on mun ykkösbrändi näissä vaatteissa?
Tässä tylsän ankea salikassini, jonka olen ostanut joskus vuosi sitten halvalla Anttilasta. Tänne isken milloin mitäkin ja välillä -vaikka tilava onkin- onnistun sullomaan tuon täyteen ääriään myöten. Ajaa asian ja on kyllä siisti, mutta olen haaveillut värikkäästä Peak Performancen treenikassista. Ehkä joskus vielä saan aikaiseksi sen ostamisen? Who knows.
1.Tässä näkyy uusimpia hankintojani Hulluilta Päiviltä. Käyn siellä yleensä vain treenivaatteiden perässä. Stay In Placen (?) urheilurintsikat ja Adidaksen treeni/vapaa-ajan paita. Molemmat ihan nappiostoksia, me likeyy! Etenkin urheilurintsikoiden tulee mun mielestä olla lähes täydelliset ja nämä kyllä hipovat todella läheltä.
2.Salilla on myös kätevä omistaa tuollainen kotelo, johon voi laittaa puhelimen ja kuunnella musiikkia. Näin ei tarvitse pitää puhelinta kädessä/rintsikoissa/housujen taskussa yms.
3.Ja mukana kulkee tietysti sitten vielä yksinkertainen ja kaunis Röhnischin juomapullo
4. Kengät Stadiumista. Eivät kovin esteettiset, mutta sitäkin mukavammat.
5. Stadiumin 'pussihousut', joissa siis nilkoissa kiristysnauhat. Näistä tykkään kovasti ja korostaa peppua ;-)
6. Just Do it! Nike.
7.Nike
8.Nike.
9. On hyvä omistaa myös ihan basic toppeja ja tässä on mun sellaiset. Vasemman puoleinen Stadiumista, oikean puoleinen Gina Tricotista. Huomatkaa kiva yksityiskohta, jossa urheilurintsikat saavat näkyvyyttä selässä olevan aukon kautta!
10. Niken pettämättömät juoksutrikoot. Mielestäni sain nämä lukion ykkösellä, eli monta vuotta ovat jo palvelleet ja yhä ovat täysin ehjät!

Tajusin, että mullahan on ihan mielettömän hyvä tilanne urheilukuteiden kanssa, niitähän löytyikin yllättävän paljon. Tykkään vaihdella asuja usein ja myönnän kyllä olevani pahemman luokan välineurheilija. Niin kuin olen aiemminkin kertonut, mun motivaatio nousee ihan uusiin sfääreihin hyvännäköisten vaatteiden kautta. Kun ostin vähän aikaa sitten ne uudet Niken kengät (jotka siis unohdin tähän kuvata), motivoivat ne mua ihan erilailla hyötyliikkumaan. En ole sen jälkeen enää kertaakaan mennyt bussilla esimerkiksi junalle tai muualle 'lähelle kauas', vaan nauttinut hyötyliikunnasta niiden avulla. Amazing, is it?

Tästä vielä teille muutama tykki treenibiisi, joita on kulutettu puhki muutaman viikon aikana:

Viimeisimpänä, muttei vähäiseimpänä biisi, jossa on asennetta vaikka muille jakaa! Favourite at the moment.

Kiinnostaisko kuunnella vielä lisää mun treeni/muita biisejä?

torstai 25. huhtikuuta 2013

SUNLIGHT HURTS MY EYES

Hellurei, aurinkoista iltapäivää kaikille! Päivittelen tänne pikaisesti, ennen kuin lähden iskän porukoiden luo yökylään. Tänään olin töissä ja olikin kunnon hulinapäivä, kun myymälässä vaihdettiin kaikki hyllyjärjestykset ynnämuut, sekä saatiin meille uusi ja tyylikäs kahvipiste! Nyt kyllä kelpaa kahvia hakea :) Musta on kyllä kiva kun tekemistä riittää, eikä tarvi vaan seisoskella tyhjänpanttina (tästä on liiaksikin kokemusta aiemmista työpaikoista..). Töistä suoraan menin salille ja tein sekalaista treeniä kahvakuulalla sekä hyppynarulla (220 naruhyppyä saa tuntumaan jo ihan kiitettävästi pohkeissa ja sykkeessä!). Nyt pikaisesti kotona käymässä ja kohta lähden käppäilemään tuonne ihanaan auringonpaisteeseen.

Kuulitteko, että vapuksi on povailtu pk-seudulle pariakymmentä lämpöastetta? Mä lähden sillon laivalle, olisi ihanaa pystyä ottamaan aurinkoa laivan kannella.. Mitä suunnitelmia teillä on vapuksi? Oletteko hulluja ja lähdettekö pääkaupungin/suurten kaupunkien hulluun ihmisvilskeeseen :-D?
 paita H&M, liivi Zara, koru Gina Tricot
 Pöydältä löytyi taas muutama pinkki juttu.. Aina vahingossa hamstraan noita :-D
Aamulla herätessään voi katsoa päivän mantran suoraan puhelimen näytöltä ;-)

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

AMAZING FEELING

Moi kaikille:) Mulla on nyt tosi hyvä fiilis. Lähdin salille sellaisilla suunnitelmilla, että kävelisin Tikkurilaan (n.4-5km) ja sen jälkeen vetäisin pumppitreenin. Lopulta jaksoin kävellä vain meidän kotitien ja hölkkäsin koko loppumatkan ns. alkulämmittelyksi. Oli ihanaa hölkkäillä ihan rauhassa lämpimässä auringonpaisteessa! Kiinnitin myös paljon huomiota siihen, etten juoksisi liian lujaa (mulla kun yleensä tuppaa se vauhti kiihtymään liian kovaksi enkä sitten jaksa juosta loppumatkaa mieluisasti) ja perille päästyäni mulla oli päällä vaan pieni hengästyminen ja just sopiva fiilis. Ja matkakin taittui puolet nopeammin, kuin se olisi mennyt kävellen!

Salille päästyäni mulla oli siinä vapaata aikaa ennen tunnin alkua ja käytin sen hyväksi ja venyttelin hieman. Tuntui, että tein treenin vähän väärässä järkässä, mutta kerrankos sitä:-D Sitten tunti tiukkaa pumppausta (olin koko ajan vähän o-ou, kun hikoilin tosi paljon ja yritin varjella näitä mun uusia ripsiä, jotka pitäis olla ilman vettä/hikeä 48h. Toivotaan, ettei suurta vahinkoa syntynyt haha..) ja sen jälkeen kotiin syömään ja rentoutumaan.

Toivon pystyväni postailemaan useammin, mutta kun lähes päivittäin töissä olen, ei mulla kauheesti mitään kerrottavaa/kuvattavaa ole:-( Mielipiteitä postauksesta? Ei oo teistäkään kuulunut täällä vähään aikaan! See you soon :-)










tiistai 23. huhtikuuta 2013

RÄPSYTTIMET CHECK

Hellurei kaikille! Täällä kurkkii taas yksi hiljaiseläjä, joka on vaan käynyt töissä tai rentoutunut kavereiden ja poikaystävän kanssa. En ole siis tehnyt kamalasti ihmeellisiä juttuja, tai ainakaan pitänyt kameraa holleilla kuvamateriaalin saamiseksi. Viikonloppuna tosin oli paritkin synttärit, mutta kuvamatsku on vielä mun tavoittamattomissa.. Nyt tulee ihan pikaisesti tän päivän kuulumisia!
 Tadaa, täällä sitä taas ollaan räpsyttimet silmissä! Pitkän pohdinnan jälkeen päätin taas viime kesän jäljiltä ottaa ripset uudelleen ja oon kyllä tosi tyytyväinen päätökseen. Katse näyttää heti paljon kirkkaammalta ja pirteämmältä. Parempia kuvia tulee lähipäivinä, tämä on nyt vaan tällainen pikaotos! Malli on Babydoll, jossa pisimmät ripset on keskellä silmää, eikä ulkoreunoissa. Näin tulos näyttääkin paljon luonnollisemmalta ja huomasin heti, ettei silmissä näy "tummaa varjoa", koska ripset eivät painu alaspäin niin paljoa. Pituus on 9-13mm. Miltä näyttää?
Eksyin myös Sellon Ginaan, jossa oli paljon kivoja koruja alennuksessa ja mä ostin näiden lisäksi vielä yhden pikkukorupaketin(ei asettuneet kivasti kuvaan) ja kaikki maksoi yhteensä 3,50e. Olivat siis lähes ilmaisia! Yllätyin ihan, kun näin halvalla lähti. Kiertelin ja kaartelin sitä koruhyllyä useaan otteeseen ja olisin kyllä varmasti löytänyt vielä enemmänkin koruja, mutta en halunnut ostaa 'ihan ookoo'- yksilöitä. Kipin kapin kaikki gina tricotiin!

Nyt kutsuu Netflix, morppa!

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

PINK PLEASE

Aloin kirjoittamaan tätä tekstiä englanniksi, en tiedä miksi. Jotenkin luonnistui englanti paremmin kuin Suomi. Päätin nyt kuitenkin kirjoitella ihan näin omalla äidinkielellä, jotta tulis mahdollisimman ymmärrettävää tekstiä, hah!

Tänään olen taas pörräillyt vähän millon missäkin - niin sukulaisilla kyläilemässä, salilla ja myös Ninnun kanssa kahvilassa italian soodaa juomassa ja juoruilemassa sekä Espanjan matkaa suunitellessa. Olen siis heti ylppäreiden jälkeen lähdössä Malagaan Ninnun kanssa heidän Espanjan asunnolle. Olenkin nyt lähiakoina yrittänyt kuumeisesti etsiskellä sinne itselleni halpoja lentoja ja tänään löysin yhden tosi kivan paketin (!!). Jos saan apua tänä iltana, voisin laittaa jo lennot varaukseen. Ihanaa! En malta odottaa kyseistä reissua, mutta siitä sitten lisää myöhemmin :-)
Sattumalta tuli aika pinkkipainotteinen postaus..

HUOM! Blogikirppiksellä huutaneet, tarkkailkaahan sähköpostejanne. Laitan tänään viestiä tulemaan ja toivon, että jos joku ei haluakaan ostaa tuotetta, viitsisi edes sitten vastata sähköpostiin. Näin en joudu arvailemaan, ostaako joku vai ei. Mutta toivotaan, että saan tuotteet myytyä niinkuin sovittiin :-)

tiistai 16. huhtikuuta 2013

JUST CHILLING

Moikka! Tänään olen käynyt kaverin kanssa Jumbossa pyörimässä, syönyt Cittarin ihanaa patonkia (ja se jäi ainoaksi ostokseksi, jei!), huhkinut Bodypumpissa, leiponut mustikkapiirakkaa ja tapittanut muumeja pikkuväen kanssa. Ihana päivä! Sen kruunaa rauhassa sängyllä makoilu, halpojen lentojen katseleminen, blogien lukeminen ja huominen vapaapäivä, jeij!
Rentoiluasun toimi converset, Bikbokin farkut, h&m paita ja Primarkin neule

Muistakaa, että blogikirppiksen kohteet sulkeutuvat tänään! :-)

PROBLEM NOT SOLVED

..Nimittäin se ongelma, mitä aion pukea valmistujaisissani päälleni. Olen jo jonkin aikaa yrittänyt selailla kaikenlaisia nettikauppoja läpi ja toivonut, että löytäisin valmistujaisiini unelmien mekon. Toisin kuin esimerkiksi wanhojen mekkoa etsiessä, haluan valmistujaismekkoni olevan täydellinen. Mulle wanhat ei ollut niin suuri juttu, kun taas ylppärit merkitsee mulle tuhannesti enemmän ja haluan viihtyä mekossani!
Untitled #1

River Island, Michael Kors, Wallis, Debenhams

Unelmista parhain olisi löytää täydellinen, kesäisen värinen ja kuosinen maximekko. Olen aina ollut huono pukeutumaan mekkoihin ja kaikista vähiten tunnen oloni mukavaksi ihoa nuolevassa ja lyhyessä mekossa. Siksi olen tykästynyt maximekkoihin ja toivon löytäväni sellaisen myös omiin juhliini. Tässä kollaasissa River Islandin mekko hipoo täydellisyyttä, mutta esteenä on sitten taas tietysti pikkuisen suolainen hinta, nimittäin yli 200e. 
Untitled #2

Topshop, Desire Clothing, River Island, Ricketyrack

Tässä kollaasissa on mekkoja, jotka ovat mielestäni todella kauniita, mutta en itse osaisi pukeutua niihin. Lähinnä ajattelin inspiraatioksi teille. Rakastan vaaleanpunaisen ja persikan sävyjä, enkä pistäisi ollenkaan pahakseni, jos mekostani löytysi näitä sävyjä. Kaipaan mekkoon myös yksilölllisyyttä, enkä halua pukea päälleni samaa mekkoa kolmen tuhannen muun henkilön kanssa. Erityisen siitä voi tehdä vaikka ihan pienikin yksityiskohta, esimerkiksi rusetti tai timantti!


Untitled #3

Nelly, Nelly, Ricketyrack

Ja viimeisenä, muttei vähimpänä suhteellisen neutraaleja mekkoja. Kaksi löytyi yllättäen nellyltä (Polyvoren kautta), mutta harmikseni niitä ei enää sitten nettikaupasta löytynyt.. Pidän varsinkin tuosta keskimmäisestä, se on ihana! Tuohon kun vielä saisi vyötärölle jotain koristetta, niin avót! Tykkään kyllä kovasti rimpsuista, pitsistä ja sen sellaisesta, mutta uskon niiden jäävän taka-alalle tämän kesän juhlissa.

Miten teillä etenee mekon etsintä? Vai onko siellä jo kenties onnekkaita, jotka ovat oman mekkonsa jo löytäneet? Olisi ihanaa, jos voisitte vinkkailla mulle hyviä nettikauppoja, joista voisi kahlata mekkoja läpi. Mun aivokapasiteetti ei nimittäin sisällä muuta kuin Nellyn, Zalandon, Bootztin ja Bubbleroomin. Minkälaisia kriteerejä teiltä löytyy?

maanantai 15. huhtikuuta 2013

PICMANIA

Teetettiin vähän aikaa sitten Ifolorin kuvakirja meidän Lontoon reissusta (postituskuluineen n.30e). Oon aina tykännyt teettää kuvia ja katsella niitä muualtakin kuin koneelta - mun mielestä kuvat pääsee omiin oikeuksiinsa vasta silloin, kun ne on aseteltu kauniisti kovien kansien väliin/muualle näkyville. Oon jo pitkään halunnut tehdä kuvakirjan, mutta ei ole ollut hirveästi aiheita mistä tekisi, mutta just ulkomaan reissuista on ihana tehdä muistoksi kunnon kirja, koska ainakaan mä en hirveän usein vain katsele vanhoja kuvia koneen syövereistä. Ei laitettu tohon hirveästi sivuja, vaan valittiin (minä valitsin) sivuille vaan parhaat yksilöt. Mun käsittääkseni noihin kyllä voi laittaa jopa monia kymmeniä sivuja ja aikaa tekemiseen voi vierähtää jopa monia viikkoja, jos kunnolla haluaa panostaa. Itse halusin vain yksinkertaisen ja kauniin. Tässä kuvia muutamilta aukeamilta!
Oletteko te tehneet kuvakirjoja ja jos olette, niin onko niissä ollut jotain tiettyä aihetta?

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

DREAM BIG

 Ajattelin nyt tehdä tämän haasteen, jonka oon jo monesta blogista bongannut. Omani pölläsin Jannilta.

                                                         Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin:
                                                                     1. Naamarasvaa
                                                           2. Ruokaa ja jääkylmää vettä
                                                                     3. Omaa aikaa

                                                                     4. Unelmointia
                                                                  5. toimivan iPhonen
Viisi kirjaa, jota suosittelen:
1. Kaikki Himoshoppaaja-kirjat, ne on chicklittiä ja hömppää parhaimmillaan! Oon monta kertaa niitä lukiessa nauranut vedet silmissä :-D
2. Paahde
3. Torey Haydenin Tiikerilapsi
4.3096 päivää
5.  Twilightin ykkösosa oli ihan hyvä kirja :-D
Viisi materialistista joululahjatoivetta:
1.Joku laadukas kello, kultaisen värinen
2.Oma, iso matkalaukku
3. Laukku, joka kestää koko loppuelämän
4. Uusi työpöytä
5. Suunnon sykemittari
Viisi paikkaa jossa haluaisin käydä:
1. Pariisi
2. New York
3. Bali
4. Intia
5.Amsterdam
Viisi adjektiivia jotka kuvaavat minua:
1. Määrätietoinen
2. Kunnianhimoinen
3. Ystävällinen
4. Ymmärtäväinen
5. Haaveilija
Viisi lempiruokaani:
1. Lasagne
2. Wienerleike
3.Perinteinen pasta bolognese
4. Pinaattiletut
5.Erilaiset salaatit
Viisi elämänohjetta jotka haluan jakaa:
1. Just be yourself - everyone else is taken
2. Jos et luota itseesi, ei kukaan muukaan tee niin
3. Tee asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi
4. Opi arvostamaan elämäsi pieniä asioita, myöhemmin ne asiat voivat tuntua suurilta
5.Et voi koskaan huijata itseäsi

ps. Kuvista voi katsella pientä sneek peakia mihin olen kesän aikana matkailemassa ;-)

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

NUMBER UNO BREAKIE

 Hola kaikille tasapuolisesti! Ajattelin jakaa teille tällä kertaa mun lemppariaamiaisen: Iso kupillinen vihreää teetä, luonnonjugurttia muroilla ja banaanipannari. Oon nyt muutamana päivänä vedellyt maustamatonta luonnonjugurttia pakastimesta sulatettujen mustikoiden kera ja se on todella hyvää! Tiesitteko, että maustetuissa jugurteissa on yllättävät määrät sokereita ja rasvaa (ainakin pääosin)? Tästä syystä yritän karsia niitä ja mielellään syönkin tuota maustamatonta! Heitän yleensä sekaan tuollaisia Muro- nimisiä maustamattomia Luomumuroja, fitnessmuroja, marjoja, siemeniä.. Mitä vaan!
 Tänään söin siis pannukakun (joka on jo yksi tuollainen yllättävän täyttävä!), joka tehdään niinkin monimutkaisella reseptillä kuin:

½banaani
1 kananmuna

Sekoita ainekset blenderissä ja kaada öljytylle paistinpannulle.  
(Tästä isompi ohje on 1 banaani ja 2 kananmunaa, mutta mä en jaksa ikinä syödä sitä koko satsia ja tää pienempi täyttää jo tosi hyvin)


Monet teistä olette varmasti kuulleet tästä uudesta buumista, jossa tehdään 'proteiinipannareita' mitä erilaisimmista aineksista. Esimerkiksi instagramissa hakusanalla #proteinpancake löytyy lukuisia erilaisia reseptejä ja variaatioita samasta ruuasta. Mukaan voi sekoittaa vaikkapa protskujauhetta jos tykkää, mutta itellä ei ole siitä vielä kokemusta. Noi pannarit maistuu varsinkin ekalla kerralla vähän ehkä 'mauttomilta' (varsinkin jos on tottunut syömään makeita pannareita), mutta nyt mulla on oikeesti tullut noihin kunnon himo! Yleensä laitan mustikoita päälle, mutta tänään kokeilin banaania ja oikeesti mä voisin syödä noita päivät pitkät! Ihanaa, kun oon vihdoin keksinyt jonkun korvikkeen sokerisille välipaloille :-D

Oon muutenkin nyt pitänyt tiukkaa linjaa herkuissa (no nää huimat kolme päivää..), enkä oo napostellut mitään sokeripommeja. Meillä on kotona ollut pöydällä esimerkiksi keksejä, joita en oo ottanut yhtäkään. Mulle nimittäin on ollut ihan normaalia, että napsaan keksin tai pari välipalaksi. Pyrin karsimaan turhat sokerit viikolla pois ja viikonloppuna saisin sitten hyvällä mielellä herkutella. Näin on ihan fiksua miettiä: vaikka kaksi keksiä päivässä ei kuulosta pahalta, kuulostaako 14 keksiä viikossa jo erilaiselta? Niinpä.

Oletteko te maistelleet protskupannareita ja oisko teillä heittää jotain hyviä vinkkejä niihin/vastaaviin herkkuihin? Heräskö muuten ajatuksia tästä postauksesta? Yritin laittaa tähän hirveesti asiaa, mutta tajusin olevani sekava, enkä saanut kaikkea kirjoitettua esille..