sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

HAPPY EASTER!

Hejsan! Nyt oon päässyt/joutunut kotiin ihanan rentouttavalta viikonlopulta poikaystävän kainalosta ja voi että kun oli kivaa! Nyt oon syönyt hyvin (mutta en liikaa), rentoutunut, katsellut televisiota ja elokuvia, lasketellut ja saunonut. Näistä kaikista yhdistyi ihana kombo, jota en olis vaihtanut mihinkään. Tehtiin eilen illalla ihania hamppareita ja olivatkin niin täyttäviä, että vaivoin jaksoin syödä niitä puolitoista kappaletta. Sen jälkeen makasin sohvalla lahnana kaksi tuntia, kun ei pystynyt liikkumaan mihinkään :-D Katsottiin myös 'kunnianosoitus-elokuva' World Trace Centerissä menehtyneille ja heidän omaisilleen ja oli kyllä niin surullista katseltavaa että.. Alkaahan sitä heti miettiä, kuinka hyvässä asemassa me ollaan täällä Suomessa, suhteellisen turvallista kun täällä loppujen lopuksi on!

Pölinät ja pulinat sikseen, tässä tulee pieni kuvapläjäys loppuviikolta!

lauantai 30. maaliskuuta 2013

LOMAILEMASSA

Ajattelin nyt sittenkin päivittää blogia, vaikka luulin etten siihen pysty (uskallan nyt ekaa kertaa kokeilla tätä puhelimella postailua). Ajeltiin eilen tänne Salon lähistölle ja vietettiin päivä rinteessä. Oli kyllä ihan täydellinen laskuilma ja oli kivaa päästä pitkästä aikaa laskettelemaan! Päivän kruunasi huurteinen tauko laskujen lomassa ja myöhemmin vielä vanhat kunnon makkaraperunat! Tänään suunnataan nokka kohti muita tuulia ja vietetään vanha kunnon leffailta hyvää ruokaa tehden. Hyvää pääsiäistä kaikille<3!















torstai 28. maaliskuuta 2013

I'M WALKING ON SUNSHINE!

Hejsan! Tämä postaus on tehty teille ajastettuna, sillä menoa ja melskettä on tässä pääsiäisen aikaan sen verran, etten pahemmin koneelle ehdi. Kuvat on edelleen otettu Kristan kanssa Lahden vierailun aikana. Käveltiin pitkähkö lenkki sataman kautta ja oi kun oli ihanaa kävellä hyvän ystävän kanssa jutustellen ja aurinkoa paistatellen!

Auringon paistattelua riittää tässä pääsiäisen aikanakin, sillä huomenna eli perjantaina suunnataan taas pitkästä aikaa nokka kohti Saloa, Meriteuvoa (laskettelukeskusta) ja poikaystävän isän kakkosasuntoa. Ihanaa vaihtaa pitkästä aikaa maisemaa (tähän siis loppujen lopuksi päädyttiin kylpylän sijasta) ja etenkin päästä laskettelemaan! Sieltä jatketaan lauantaina Lohjalle toiselle kämpälle, vähän tällaista Suomi-roadtrippiä siis tiedossa. Ai että, kun me ollaan molemmat tän tarpeessa. Tänä viikonloppuna aion syödä ja nukkua hyvin, nauttia yhteisestä ajasta ja rentoutua viimeiseen siemaukseen asti.

Mitä pääsiäissuunnitelmia teillä on?

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

THE REASON I HOLD ON

Mä oon ihan fiilareissa jo siitä, että voi jo käyttää converseja olematta jäässä ja pitää aurinkolaseja lähes päivittäin kadulla kulkiessani. Oon saanut ihan uutta virtaa pelkästä auringonpaisteesta ja oon joka aamu heränny tässä viimeistään klo 8.00.. Ei se haittaa, aurinkoon on ihana herätä. Fiilistä parantaa se, että sain paikan vakituisesta duunipaikasta!! Kevättä rinnassa siis. Eipä tässä paljon muuta sanottavaa, kuin että hyvää kevään odotusta kaikille :-)
Muilla samoja fiiliksiä?

tiistai 26. maaliskuuta 2013

GOLDIES


..or wannabe oldies. Järjestettiin tänään Kristan kanssa photoshootit, täällä lahdessa kun oon nyt käymässä. Tänään on ollut tosi kiva päivä; kirppareiden kiertelyä, satamassa kuvailua, kiinalaisessa syömistä ja kaupoilla pyörimistä. Kohta puoliin mun pitäis lähteä kotiin päin junailemaan, voisin taas tähdätä tohon seuraavaan junaan (nimittäin missasin edellisen :-D). Löysin pari ihanaa kirppislöytöä ja oon taas löytänyt sisäisen paloni niitä kohtaan! Pitää mennä joku päivä kiertelemään pk-seudunkin kirppareita (esimerkiksi Tikkurilan Kontti, se on kuulemma todella hyvä) tai sitten ihan vaan jotain random-kirppareita. Tulee niin hyvä fiilis, kun löytää hyvää halvalla!'

Mitä diggailette kuvista, vähän vaihtelua mun normaaleihin kuviin!


maanantai 25. maaliskuuta 2013

HAASTEELLISTA

Sain Ellalta pienen ja kivan haasteen, jonka ajattelin nyt rustailla tänne näin maanantaiaamun ratoksi. Mulla on vähän outo olo, kun varmaan suurin osa teistä lukijoista on varmaan tälläkin hetkellä koulussa ja mulla on aikaa tehdä vaikka mitä.. Noh, alkaahan tähän jo pikkuhiljaa tottua. No mutta, siihen haasteeseen!

1. Mitä kolmea asiaa arvostat omassa elämässäsi eniten? Sitä että minä ja mun läheiset ollaan terveitä, mulla on maailman ihanimmat ystävät, perhe ja poikaystävä, joiden avulla jaksan paremmin päivästä toiseen sekä sitä, että mulla on just nyt tällä hetkellä mahdollisuus tehdä mun elämässä mitä vain, vain taivas on rajana jos niin haluan.
10 
2. Millaisiin vaatteisiin pukeudut kiireessä? Jos pitää olla vähän edustavammannäköinen, sitten siistit farkut ja joku neule/bleiseri. Jos oon lähdössä jonnekin lyhyemmälle reissulle, esimerkiksi kauppaan, vaatteilla ei ole mitään väliä. Erityisesti poikaystävän luona ollessa kuljen ulkona ihan hirveen näköisenä lökärit ja crocsit jalassa. Luotan siihen, ettei kukaan tunnista/näe mua siellä jumalan selän takana juuri ikinä uudelleen :-D
9 
3. Kenen kanssa lähtisit maailmanympärysmatkalle? Tiestysti parhaiden ystävieni Heidin, Terhin ja Jossun kanssa! Siitä reissusta en sitten tiedä, tultaisko elävänä takaisin..
IMG_8435 
4. Mikä urheilulaji iskee parhaiten? Salitreeni ja polttava tunne lihaksissa yleensäkin! En ole niinkään mistään lenkkeilystä innostunut, teen sitä satunnaisesti. Tykkään treenata erilaisilla painoilla ja käydä esimerkiksi Pump-tunneilla.
IMG_8860 
5. Missä opiskelet ja mihin opiskeluihin haluat mahdollisesti jatkaa? En opiskele tällä hetkellä missään, sillä ylioppilaskirjoitukset Helsingin Medialukiossa ovat nyt tällä hetkellä multa kokonaan ohi. Seuraava kysymys onkin hyvä sellainen, voitais vaikka miettiä tota yhteisvoimin.. Mulla ei oo nyt nimittäin suurta pämäärää opiskelun suhteen. Aion nyt varmaan hakea tradenomiksi ja graafiseen suunnitteluun ammattikorkeisiin. Vaikka pääsisin sisään, aion todennäköisesti pitää paikkaa vielä välivuoden verran töitä tehden. Ensi keväänä haluaisin ehkä kuitenkin hakea kauppikseen, kun on kunnolla aikaa lukea pääsykokeiisin. Kaikki on avoinna, ma ei tieda!
2 
6. Mitkä kolme sanaa kuvaavat luonnettasi parhaiten? Hölmö, realistinen ja empaattinen
7. Mitä ruokaa söisit miluiten neljä viikkoa putkeen? Aika paha, mulla nimittäin ei oo mitään sellasta ihan ykkösruokaa, mitä voisin vaikka aina syödä. No mutta sanottaisko nyt vaikkapa joku oikein ihana lasagne ja sweet chili-kastike!!
4 
8. Mitä kahta asiaa ilman et voisi elää? Tiettyjä henkilöitä lukuun ottamatta kliseisesti sanottuna iPhone ja käsilaukku :-D
9. Kuinka paljon olet valmis maksamaan täydellisesti istuvista farkuista? 50-150e
510. Mitä blogeja luet? Niitä on aika paljon. Tällä hetkellä lemppari on Steffin blogi!

Haastan kaikki kynnelle kykenevät ja koska olen laiska niin en jaksa keksiä uusia kysymyksiä :-D

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

RÄTTI POIKKI VÄSYNYT

Tällä viikolla olen..
 Ollut töissä muutamaan otteeseen, käynyt juhlimassa kavereideni kanssa keskiviikkona Rillon karkkipäivillä ja eilen hyvän ystävän synttäreillä..
 .. Syönyt aamupalaksi vähän kärtsänneitä mutta hyviä vohveleita mustikoiden ja vaniljavaahdon kera..
..Sekä ostanut pari ihanaa korua, joita olenkin jo ahkerasti päässyt käyttämään. Ristikoru on Ginasta ja kaulakoru Seppälästä. Molemmat taisivat maksaa 6,95e. Eikö ookkin ihania?

Olen kamalan väsynyt. Kamalasti ollut ohjelmaa keskiviikosta eteenpäin. Olen juoksennellut paikasta toiseen ja ollut pää kolmantena jalkana koko ajan. Äsken menetin hermoni työraportteja kirjoitellessani (vihaan näitä tietoteknisiä juttuja!! Varsinkin tällaisen koneen kanssa, jolle ei ole itsestään selvää kaikkien ohjelmien kanssa yhteistyössä toimiminen) ja muistin just, että pitäis taistella vielä toinen vastaava huomiseksi. Blaah. Väsyttää ihan kauheesti! Nyt menen kirjoittamaan sen surkeuden pois alta ja sitten sammutan koneen ja jatkan mun uuden korin virkkaamista. Bye ihanat!

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

DECORATION INSPIRATION

Mulla on nyt jo pitkään ollut hullu himo päästä sisustamaan jotain. Huonetta, meidän kotia ja haaveiden omaa kämppää. Kaupoissa tiirailen mahdollisia sisustusostoksia ja suunnittelen, mihin voisin niitä asetella. Päässä tulvii ideoita oman huoneen suhteen, mutta oon ollut liian laiska toteuttamaan niitä (pari käytännön juttua, esimerkiksi raha sekä tilanpuute, on myös esteenä). Mun pitäisi esimerkiksi vaihtaa noita valokuvia mun seinälle, ostaa kehyksiä ja laittaa niihin pari kivaa tekstiä näkyville ja löytää jostain edullinen, pieni ja nätti vaaterekki mun sohvan tilalle (help!).
Mun unelmakoti on sopivan moderni, mutta ei kuitenkaan liian. Sen täytyy olla kodikas ja sen näköinen, että siellä asuu ihmisiä. En missään nimessä haluaisi kokonaan valkoista/mustavalkoista kotia kiiltävillä ja terävillä pinnoilla, siitähän tulee mieleen joku sairaala tai vastaava! Makunsa tietysti kullakin, mutta mun mielestä kodin pitää olla sellainen, että kun sinne astuu sisään, tuntee olevansa kotona.

Oon lähiaikoina innostunut todella paljon tollaisista erilaisista puuesineistä; koreista, pöydistä, hyllyistä ym. Niitä on helppo tehdä itse esimerkiksi päälle lakkaamalla tai maalaamalla, eikä rahaa kulu paljoa. Jos menee sisustusliikkeestä ostamaan esimerkiksi ensimmäisen kuvan kaltaisen laatikon, voi joutua maksamaan siitä monta kymppiä. Kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista puolestaan löytyy varmasti puisia esineitä, joita kukaan ei tarvitse. Ja eikun vaan maalailemaan!

Yksi juttu, mihin oon jo kauan ollut ihastunut, on unisiepparit. En voi sille mitään, että mun mielestä ne on vaan niin kauniita. Kirppareilla tekisi mieli hamstrata niitä ostoskoriin kerta toisensa jälkeen mun kahden vanhan unisiepparin lisäksi, mutta mun huoneessa ei ole juurikaan tilaa kolmannelle sellaiselle. En niinkään usko niiden 'aitoon käyttötarkoitukseen' (painajaisten karkoittamiseen), vaan käytän niitä enemmänkin just ilona silmälle.
Rakastan myös kaikkia tunnelmallisia juttuja; kynttilöitä, erilaisia valoja, tuoksuja.. Oma äitini on kynttiläfriikki ja on saanut tartutettua sitä myös muhun. Illan hämärissä ei voi kuvitella mitään ihanempaa, kuin sohvalla makoilu kynttilänvalossa. Tulee mieleen juuri parin viikonlopun takainen perjantai-ilta kun kulta oli just päässyt lomille ja itse olin ollut juuri töissä, molemmat todella väsyneinä viikon jälkeen. Poikaystävän luo päästyämme laitoin olohuoneen kynttilät palamaan, korkkasin mun lempijuoman Somersbyn ja painauduin maailman parhaaseen kainaloon viltin alle suklaalevy kourassa. Silloin tuntui, ettei maailmassa voi olla mitään parempaa.

Yksi kriteeri mulla on avainasemassa, kun joskus tulevaisuudessa haen itselleni asuntoa. Sen täytyy olla avara ja valoisa. En voisi asua kämpässä, jossa on esimerkiksi yksi pieni ikkuna ja ahtaat huoneet. Mielummin pieni ja avara yksiö, kuin ahdas ja tunkkainen kolmio. Aina olen haaveillut myös sellaisesta ikkunalaudasta jossa voi istua, ja joskus vielä haluaisin sellaisen saada.

Loppuun vielä yksi unelma, joka on tilava vaatehuone. En ihan tahallani ottanut tähän kuvaa mistään Sex And The City-vaatehuoneesta (jonka Kiho valmisti Carrielle lahjaksi), tai muutenkaan mitään överi hienoja asuntoja, koska haluan olla realistinen. Tuossa vaatehuonekuvassa olisi kaikki kriteerit mitä siltä haluaisin - sopivasti tilaa vaatteille sekä hieman hyllyköitä koruille ja muille kauneudenhoitotuotteille. Näiden lisäksi tietysti iso peili vaatteiden mallailuun!

Miltä nämä kuvat sekä kuvailut iskee teihin? Oletteko te mun kanssa samanlaisia sisustajia, vai oletteko ihan toisesta päästä? Kertokaa pois! Ja olis ihan mahtavaa, jos joku jaksaisi vaikkapa linkata kuvan omasta unelmakodistaan :-)

tiistai 19. maaliskuuta 2013

FRESH DAY

Tänään on ollut tosi mukava päivä. Olin lupautunut auttamaan hyvää ystävääni Henriettaa oman blogin perustamisessa ja ihan hyvinhän se onnistuikin, oikeastaan ilman mitään komplikaatioita! Muistikuvia vaan vierii omien blogien syntyprosesseista, jolloin oon kamppaillut ties minkä turhuuksien kanssa ja viettänyt tietokoneella puoli päivää. Onneksi tää tilanne oli vähän erilainen - nopeeta ja tyylikästä!
 Puuhailtiin ihanaa salaattia ja saatiin päivä käyntiin oikein makoisasti. Mäkin haluan meille tollaisia kivoja tarjoiluastioita, meillä kun salaatit yleensä tarjotaan vaan sellaisista leivontakulhoista, very classy..
Oon täysin hurahtanut nyt appelsiineihin, nam! Parasta herkkua makeannälkään, ainoo vaan että hampaat ei välttämättä tykkää noiden jatkuvasta imeskelystä. Onko teillä hyviä vinkkejä (terveellisiä sellaisia) pahimman makeannälän tappamiseen? Mulla toimii hyvin myös pähkinät, mutta niitäkään ei saa liikaa syödä.
 Joku tulis värjää mun hiukset, ok?
 "Anyone who tells you money can't buy happiness Doesn't know where to shop"
Tyttöni mun aloitti tänään kirjoittamaan blogia, käykää kurkkailemassa Täältä! Innolla jäädään odottelemaan lisää postauksia, eiks vaan hensku ;-)

 Henskulta jatkoin matkaa salille jo viime viikolla testattuun BodyBalance-tunnille. Siihen oli nyt vaihtunut ohjelma ja tykkäsin kovasti! Mulle tekee hyvää kerran viikossa tollainen rauhallinen tunti, jossa saa venyttelyä kerrakseen, mutta syvien lihasten aktivoimista ei kuitenkaan unohdeta.Mun piti tunnin jälkeen vielä tehdä vatsa- ja selkätreeniä, mutta en halunnut pilata rentoutunutta mielialaa ja vartaloa täysin erilaisella treenillä. Vatsat ja selät saa kyllä nyt odottaa toiseen päivään!