torstai 28. helmikuuta 2013

LOVE THE LIFE YOU LIVE, LIVE THE LIFE YOU LOVE

Kuvia eiliseltä Helsingin reissulta, kun mentiin tyttöjen kanssa ekstempore Vapianoon herkuttelemaan. Matkamme olisi siis alunperin pitänyt suunnata kirjastoon, mutta lukuinnokkaina keksittiin tällasta kaikennäköistä kivaa tekemistä ennen sitä. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa syömässä kunnon pastaa, viime kerta ulottuukin sitten Lontoon reissulle samanlaisiin Vapiano-tunnelmiin. No mutta, pitkään rupateltuamme ja erästä hidasta kastematoa (.....Anna...) odoteltuamme päästiin vihdoin lukemaan. Yliopiston kirjasto oli kamalan täysi, mutta lopulta löydettiin kaikille sieltä istumapaikat.

Mun lukemiset on ihan hyvällä mallilla ja oon vihdoin taas saanut itselleni hyvän lukurytmin näin parin viikon löysäilyn jälkeen. Pikkuhiljaa jo alkaa jänskättää kirjoitukset. Onko psykaa kirjoittaneilla hyviä vinkkejä kertailuun? Musta tuntuu että tiedän kaiken, mutta sitten en tiedäkään mitään. Sitä asiaa tuntuu olevan niin hirveästi, ettei erkkikään niitä voi oppia.. Plaah! Hyviä neuvoja siis otetaan vastaan :-)

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

RIPS RÄPS

Oon nyt ihan innostunut tuon mun salaman käytöstä. Yllättävän hyviä kuvia sillä saa, nyt sen vasta ymmärrän! Ostin sen jo viime kesänä, mutta en ole pahemmin ehtinyt testailla (harvemmin on enää ketään kuvattavia). Käytössä on siis Yongnuon manuaalisalama, joka maksaa verkkokaupassa vaan jotain 60 euroa. Tässä aamulla odotellessa keskustaan lähtöä ajattelin vähän testailla yksikseni. Hieman vaikeuksia oli ilman kaukolaukaisinta. Loppujen lopuksi sain tarkennuksen kohdilleen! Onko teillä suosituksia mistään edullisista ja hyvistä kaukolaukaisimista Canonille? Näytän näissä kuvissa vähän hassulta, en tiedä miksi. Voi johtua siitä, että silmistä näkyy mun flunssaisuus. No mutta, ei anneta sen häiritä!

tiistai 26. helmikuuta 2013

HARLEM SHAKE


Tänään pidettiin Ninnun kanssa pienen photoshootit. Plaah, en oo varmaan ikinä pyöritellyt yhtä postausta näin kauaa. Tuntuu, ettei kuvat sovi toistensa kanssa yhteen. Koneella olis kuvia vielä vaikka millä mitalla, mutta ne on keskenään niin erityylisiä.. Ehkä laitan niitä sitten joskus toiste. Mitä tykkäätte näistä? Räkänokka kiittää ja kuittaa, taidan mennä nyt mittaamaan kuumeen :-( Tyhmää, että oon joka viikko jollain tapaa kipeä..

maanantai 25. helmikuuta 2013

TATTOOING

Heippa ihanaiset! Tässä tulee nyt hieman kuvia mun päivästä, olkaa hyvät!
 Keväinen helsinki! Tai no keväinen.. kohta on! Auringonpaiste piristi kummasti. Räpsin pari aurinkoista kuvaa kävellessäni kirjastoa kohti. Sieltä matka jatkui tällaisiin tunnelmiin..
 Menin parhaan ystävän 'henkiseksi tueksi', kun hän otti ensimmäistä tatuointiaan. Tatuoiminen oli kestänyt noin tunnin verran, joten viihdyttämisaikaa mulla oli jäljellä vielä reilun tunnin ajan. Siinähän se rattoisasti meni niitä näitä jutellessa ja omasta tatuoinnista haaveillessa..
 Upeeta, Liskogalleria! Tässähän tää oma tatskakuume vaan kasvaa entisestään, pitääkin alkaa etsiskellä sitä oikeaa tyyliä.. Mielessä on kyllä jo tarkka leima, mutta itse en osaa sitä piirtää.. Tiedättekö mikä periaate tatuoitsijoilla on? Jos tiedän jo paikan missä haluan ottaa, mutta en tiedä ajankohdasta, tekevätkö he tatuoinneista suunnitelmia ilman ajanvarausta ja varausmaksua? Mä nimittäin haluaisin niin tietää tatuoinnin jo pidemmän aikaa etukäteen, ennen kuin sen mahdollisesti leimaan ihoon. Onko kokemuksia? Ja missä olette itse ottaneet tatuointeja, osaatteko suositella hyviä paikkoja?
 Tatskailun jälkeen matka jatkui kaakaolle Forumin Fazeriin. Mulle iski nyt yllättäen flunssa ja kurkku kaipasi ärhäkästi lämmintä juotavaa..Ja niin, myös suklaata!
 Harmittaa, että mun liikuntaboosti tälle viikolle tyssäsi jo lyhyeen tän tukkoisuuden takia. Pienen kurkkukivun takia en jää salilta pois, mutta nyt kun joudun niistämään harva se toinen minuutti, ei kannata hirveesti treenailla.
Hymyilyttää, kiva päivä takana! Eikä edes ärsytä, että olen herkutellut ruualla ja karkeilla. Elämä on nauttimisen arvoinen :-)!

 Ja ainiin. Kävin katsomassa alustavia tuloksia... Äidinkielestä 2,3,4 (muuten ihan ok, tuo kakkonen vois munpuolesta nousta siihen kolmoseen) ja enkun kuuntelusta 43 pistettä... SHIEEET! No mutta, parhaani yritin ja onni onnettomuudessa on se, että kuuleman mukaan muillakin mennyt omaa tasoaan huonommin. Miten teillä? Pettymyksiä vai positiivisia ylläreitä?

torstai 21. helmikuuta 2013

HAPPY DAY

 Aamu alkoi kiinalaista syömällä! Vaikka eilisen päivän kaava oli 9 tunnin sängyssä makaamista, syömättömyyttä, järkyttävää kuvotusta, gossip girl-maratonia sekä jaffan litkimistä, heräsin tänään pirteänä ja hyvävointisena. Mulla oli joku ihmeellinen päivän vatsatauti ja kyllähän mulla ehti siinä lämpökin illan mittaan nousta.
 Mentiin äidin kanssa testaamaan Tammistossa sijaitsevaa Ju Fu- nimistä kiinalaista ravintolaa, jossa maksoi buffet jonkun about 9 euroa. Oli tosi hyvää! En tosin osaa kiinalaisia niinkään vertailla, koska kaikki on mun mielestä todella hyviä.
 Käytiin vielä Plantagenissa ostamassa kotiin kasveja ja mäkin halusin pitkästä aikaa saada huoneeseeni jonkun piristävän värisen kukkasen. Mä oon tunnetusti todella huono hoitamaan mitään kasveja ja siskon sanojen mukaan 'kaktuksetkin kuolee mun käsittelyssä'(ja niitä täytyy siis kastella ehkä pari kertaa kuukaudessa). Että näin, nyt voisin yrittää kastella tuota hieman useammin :-D Ihana väriläiskä tuossa mun pöydällä uusien kynttilöiden vieressä! Mä tykkään kukista, mutta en ymmärrä äitiä, joka hamstraa sellaisia viherkasveja meidän kotiin. En oikein ymmärrä niiden ideaa? Mielummin ostaa jonkun värikkään kukan, josta on oikeesti jotain iloa..
Tässä näkyy se mun kirppariostos, eli alunperin Zarasta ostettu villakangastakki, lovelove! Oon jo pitkään haaveillut tämän tyyppistä takkia makian rinnalle, koska tän ympärille pystyy kasaamaan vähän siistimpiä ja klassisempia asuja. Makia on ihana, mutta se on niin rento, ettei siistit asukokonaisuudet oikein sovi siihen. Jos tiedätte, mitä tarkoitan? Takki kustansi mulle 35 euroa ja kyllä, vähemmänkin olisi voinut olla, kirpparilla kun oltiin, mutta en voinut vaan jättää tuota sinne. On muutenkin todella hyvää kangasta, enkä usko tuon pahemmin mihinkään kuluvan. Ihanaa, ihanaa! Mitä tykkäätte? Iskeekö tämän mallinen takki teihin? Unohdin ottaa kuvan tuosta hupusta, joka on siis sellainen todella iso,vähän niinkuin velhohuppu! Vähän samantyylinen, mikä siinä mun vanhassa Zaran takissa joskus oli (jotkut saattaa tietää mistä puhun).

Noniin, nyt yritän lukea hieman psykaa ja illalla olis tarkoitus lähteä vähän ulos riehumaan. Ai mikä torstai?

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

COLOR INSPIRATION

Rakastan värejä. Rakastan sitä, kuinka värejä voi yhdistellä keskenään ja saada ne näyttämään vielä entistä paremmilta. Enkä puhu nyt vaan vaatteista - puhun myös luonnosta, meikistä ja väreistä aina yleensä. Mitä pukeutumiseen tulee, olen itse aika surkea värein käyttäjä. Tykkään tummista vaatteista, onhan niitä helppo yhdistellä. Tummat vaatteet myös sopivat kalpeaan ihooni ja vaaleisiin hiuksiini. Pitäis opetella käyttämään värejä muutenkin, kuin vaan koruja käyttäessä (eikä usein silloinkaan). Osaatteko te käyttää värejä yhdistellessänne vaatteita?

Mulle ei rehellisesti sanoen tule edes mieleen, milloin olisin ostanut jonkun värikkään vaatteen (ennen kuin silmäni kohdistuivat päälläni olevaan persikanväriseen huppariin, jonka ostin Lontoosta). No mutta, jos sitä ei lasketa. Mielestäni tummia ja 'tylsiä' värejä (esimerkiksi valkoinen, beesi) on ihana käyttää, koska niiden yhdisteleminen voi tuskin koskaan mennä pieleen.

Kokosin nyt tässä tylsyyksissäni kolme erilaista kollaasia, joissa on kaikissa eri väriteema. Löytyy vaatteita, koruja, meikkejä ja ihan tavaroitakin. Enjoy ja kertokaa mikä miellyttää eniten!
Untitled #9

Untitled #8

Untitled #7

Kollaasit: HOT or NOT?

NICER DICER PLUS

Saatiin kotiin taannoin tällainen kätevääkin kätevämpi keittiöväline, nimittäin ostosteeveestäkin tuttu Nicer Dicer plus. Monet siellä ruudun toisella puolen olette varmaan kuulleet tästä laitteesta jotakin, itse ainakin olin himoinnut tätä meille jo pidemmän aikaa ennenkuin saatiin tämä. Mä oon jotenkin tosi kömpelö aina pilkkomaan kaikkia vihanneksia, niin tää on kyllä just hyvä laite mulle..
Tällä pystyy siis tekemään nopeasti kaikkia pilkkomisprosesseja - kananmunat, kurkku, tomaatti, salaatti ym.. Itse olen väsäillyt pelkästään salaatteja, mutta meillä on muut pilkkoneet juureksia esimerkiksi pataruokiin. Tossa tulee mukana erilaisia vaihto-osia, joilla saa erilaisen muotoisia paloja. Mukana tulee myös kätevä raastin, jonka avulla tosin onnistuin jo sormenikin teloittamaan..
Tadaa, eikä mennyt kauaakaan tähän annokseen! Tykkään tästä laitteesta ihan hirveesti, koska ennen olin salaattien suhteen laiska vaan siksi, etten jaksanut pilkkoa juttuja. Nyt ei ole enää sitä ongelmaa!

Tein tämän postauksen osittain sen takia, että voin todistaa teille, että jotkut ostos-tv tuotteet jopa voivat toimia! Itse olen ollut yleensä todella skeptinen näiden kaikkien suhteen. Mainoksesta poiketen tällä ei kyllä tosin pysty porkkanaa pilkkomaan. Meillä on myös se sellainen pyörivä ihokarvanpoistolaite, jolla pitäisi karvat lähteä alta aikayksikön. Hyvä jos yksikään karva säärestä irtoaa, hah :-D!

Oletteko te koskaan joutuneet mainoksen uhreiksi ja tilanneet mitään tämäntyylisiä ostos-tv-juttuja? Kiinnostaisi tietää, toimiiko ostamanne tuotteet! Mua kiinnostais vielä, että toimiiko ne kuntolaitteet oikeesti mitä siellä aina myydään (ei, nyt en puhu tärinävyöstä..). Tell me!

Ps. Muhun iski ihana mahatauti, joten olen ainakin tämän päivän sängyn pohjalla. Kuvaa eilen lupaamastani ostoksesta tulee asap, kunhan siihen kykenen!

tiistai 19. helmikuuta 2013

DAGENS

Hola! Tässä kuvaa tämän päiväisestä asukokonaisuudesta, jossa kävin pyörähtämässä Tuusulan Femmatorilla ja salilla. Tein pitkästä aikaa yhden ihan mielettömän ihanan kirppislöydön, esittelen sen teille heti huomenna, jos ehdin! Hetken piti miettiä raaskinko ostaa sitä, mutta kyllä olis sydän verta vuotanut jos sen olisin sinne jättänyt. Hah, ei siitä nyt sen enempää.
Päälle eksyivät siis uudet farkut, jotka ovat siis super mukavat, ihanuutta. Jalassa olevat popot tosin olivat vaihtoehto hyvälle itsemurhalle (pohjassa ei ole minkäänlaista kitkaa, niillä pystyy luistella ihan joka paikassa). Vedinpäs niillä jopa taidokkaat lipat ensimmäistä kertaa moneen vuoteen.. Yritin myös kävellä erästä jyrkkää ylämäkeä ylös ja ihan totta - en meinannut päästä sitä ylös! Pohjat olivat niin liukkaat, että jokainen askel piti harkita hyvin tarkkaan. Alkoi siinä ihan naurattaa se näky, mitä läheiset naapurit varmasti saivat katsella. Pitelin kiinni kuusen oksista ja yritin kulkea sivuttain, vähän niinkuin suksilla :-D Lopulta saavutin päämäärän ja kymmenen metrin päästä olikin sitten taas vuororossa yhtä jyrkkä alamäki. Ei siitä sitten sen enempää.. Voin kertoa, että olin hyvin onnellinen kotiin päästyäni!

Huomenna taas sitten pitkästä aikaa suuntana kirjasto - mun lukutahti on nimittäin tässä hieman hiipunut. Mulla on ollut vähän nimittäin hämmennystä siinä, mitä mun pitäis nyt seuraavaksi lukea. Pitäis alkaa kertailemaan psykan juttuja, mutta se tuntuu jotenkin hankalalta. No mutta, eiköhän siitä selvitä, pitää taas saada hyvä tahti päälle (Eikös tää lukuloma sitä varten ole?). Miten teidän lukemiset ovat sujuneet? Kauheeta kun tässä on loppujen lopuksi enää todella vähän aikaa viimeisiin kirjotuksiin. Jee ja iik, sekä että!

maanantai 18. helmikuuta 2013

GOT 20 DOLLARS IN MY POCKET

Heippa! Nyt onkin ollut hieman taukoa tässä kuulumisten kerronnassa, eikä kyllä mikään ihmekään. Menoa ja meininkiä on ollut jos jonkinmoista - penkkareita on juhlittu rankalla kädellä, seuraavana päivänä vielä part kakkonen stadin yöelämässä ja loppuviikonloppu menikin sitten kullan kainalossa makoillessa. Tänään olin koko päivän hoitamassa naapurin lapsia ja sen jälkeen shoppailemassa (aah, viimeksi sitä olen tehnyt Lontoossa kaksi kuukautta sitten). Löysin tosin vaan kuvissa esiintyvät housut, jotka on tosi buenot! Bik Bokissa on nyt tällä hetkellä -10e kaikista farkuista, kannattaa käydä kattelemassa. Muut kuvat on sitten viime viikolta tai musta ja tänpäiväisestä lookista. Pipo päähän ja menoks (tää yksilö kylläkin juurtunut mun päähän kiinni..)! 

Kurkatkaa TÄÄLTÄ, jos käytetty Zaran laukku kiinnostaa!

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

MYYDÄÄN TILAIHME



Myyn kuvassa näkyvän Zaran tekonahkaisen laukun. Super tilava ja hyvässä kunnossa, kulmat ovat vain hieman alhaalta taittuneet (niin kuin voi normaalissa käytössä olettaakin). Mukana pieni käsikahva, sekä pidempi olkahihna. Haluan tästä vähintään 25e, alkuperäinen hinta on ollut 60e. Jos useita halukkaita, hintaehdotuksia voi huutaa vielä tiistai-iltaan asti (minimikorotus 2e, oma sähköposti mukaan!!). KAIKKI huudot ALLAOLEVAAN KOMMENTTIBOKSIIN, kiitos! Nouto mahdollinen pk-seudulta. Toivottavasti joku antaa tälle hyvän kodin :-) MYYTY!!!!

maanantai 11. helmikuuta 2013

WORKOUT WITH MUSE

Tänään oli superhyvä ja tehokas treeni taas vuorossa, onhan maanantai. Mulla on nyt piirtynyt tavaksi ottaa maanantaina heti rankka ote treenaamiseen viikonlopun löysäilyjen jälkeen. Tälleen saan heti puhtia koko viikon ajaksi, eikä tee mieli herkutella iltaisin!

Olen nyt alkanut tekemään entistä enemmän treenejä vaan lattialla painojen kanssa. Jotenkin olen kyllästynyt laitteisiin ja kaipaan muutosta. Olen sen lisäksi alkanut tekemään esimerkiksi just tälleen jalkapäivänä enemmän sellaisia liikkeitä, joissa lihasten harjoittamisen lisäksi myös syke nousee. Tällä tavalla treeni tuntuu paljon tehokkaammalta!
Tässä näkyvillä kaikki painot, joita tänään käytin. Tangossa 10kg painot, kahvakuulassa 8kg
Tässä on treeni kokonaisuudessaan:

10min pyöräily
3x12 kahvakuulan heilautuksia rinnan korkeudelle
3x12 heilautukset ylös asti
3x20 Tanko lantiolla selinmakuulla ja nostetaan lantiota ylös (ylläoleva kuva jotenkin ehkä havainnollistaa)
3x16 liikkuvia askelkyykkyhyppyjä (en osaa paremmin selittää..?)
3x10 askelkyykkyjä
3x15 kylkimakuulla suoraa jalkaa ylös
3x15 leveä haara-asento, kahvakuula roikkuu jalkojen välissä ja kyykkyjä (leveässä haara-asennossa liike ottaa reiden lähentäjiin)
2x10 tangolla syviä kyykkyjä
lopuksi hieman vatsoja

Huh, mikä treeni! Tämän kaiken jälkeen oli ihanaa mennä infrapunasaunaan rentoutumaan. Käytän tämän saunomisajan aina hyväksi joten otin tänäänkin sinne psykologian abikirjan mukaan ja lukasin sen loppuun siinä samalla ;-)
Ajattelin pitkästä aikaa kokeilla taas tuota protskujuomaa treenin jälkeen mutta ei, mulla ei vaan mee noi alas. En tiedä mikä siinä on. Oon yrittänyt vaihtaa sellaiseen makuun, joka ei olis kauheen makea, mutta silti.. En vaan pysty juomaan noita! Eipä voi mitään, hyvin on tähänkin asti pärjätty ilman..
Ja tässä ihana salaattini, jonka söin äsken iltapalaksi. Tänään siis menty salaattilinjalla, pitää varmaan ottaa vielä yksi leipä iltapalaksi, että jaksaa aamuun asti.

Siinäpä nyt hieman perusteellisempaa treenipostausta! En ikinä ota salilla kuvia treenatessani, mutta nyt ihan teitä varten ajattelin olla perusteellinen! Tykkään itse lukea kunnon treenipostauksia, joten toivottavasti tämäkin miellyttää teitä :-) Tänään kuuntelin treenatessa pelkästään Musen tuotantoa, oon havainnut sen ihan älyttömän hyväksi tsemppimusaksi. Lähes mitkä biisit vaan käy, kokeilkaa ihmeessä!

Onnea kaikille huomiseen englannin kuunteluun! Kääk..