keskiviikko 30. tammikuuta 2013

WILDLIFE

Tältä on mun pikkulauantai näyttänyt.. Eli huomiseen englannin ääliökurssin kokeeseen valmistautumista, syömistä, lisää lukemista ja sitten lisää syömistä. En millään jaksais lukea, mutta en kuitenkaan halua kokeesta huonoa. Ei taida olla kun vaan yksi vaihtoehto.. :-D Onneksi oon sentään syönyt terveellisesti, enkä muutamia suolapähkinöitä lukuunottamatta napostellut mitään roskaa! Tein tänään muuten ylpeän teon kauppaan mennessäni. Lähdin hakemaan suklaata ärsytykseen, mutta tulin sieltä ulos ison vihannessaaliin kanssa. Näin siis suklaat vaihtui salaatteihin ja vihannesdippeihin, score!

Niin kuin jo tuossa mainitsinkin, tänään oli kyllä ärsytyspäivä. Olen ottanut tavoitteeksi mennä joka arkipäivä kirjastoon lukemaan edes hetkeksi, että rytmi pysyis yllä. Tänään olin äikän esseeprelin jälkeen niin väsynyt (ja muutenkin taisin olla väärällä jalalla noussut), että menin vaan kotiin murjottamaan. Murjotus ei onneksi kauaa kestänyt, kun alettiin äidin kanssa katteleen lauantain putous- nauhotusta ja räkätettiin vedet silmissä! :-D Onko teillä muuten ollut jo noita prelejä? Miten ovat sujuneet?

Mulle tuli mieleen, että olisiko jollakin teistä kiinnostusta näitä laukkuja kohtaan. En ole aikoihin käyttänyt (tuota rusettilaukkuakin itse asiassa ehkä kerran tai kaksi), enkä jaksa katsoa noita kaapeissa lojumassa. Pikkulaukku (Accessorize)on siis moitteettomassa kunnossa, mutta tuota isoa (Mic Mac)olen käyttänyt sen verran, että kulmissa on normaaleja käytön jälkiä (ei kyllä pistä mitenkään silmään jos kauempaa kattoo). Jos siis kiinnostusta löytyy, voitte heittää hintoja tänne ja tällä kertaa siis en postita, vaan mahdollisuus noutaa pääkaupunkiseudulta :-)


sunnuntai 27. tammikuuta 2013

INSTAPHOTO(PARTY)

Ajattelin nyt pitkästä aikaa laittaa tänne kuvia mun puhelimen syövereistä, sillä puhelimella tulee otettua kuvia paljon enemmän kuin kunnon kameralla. Oon muutenkin tosi laiska kuvailemaan sellaisia arkipäivän juttuja, joten mun istagramissa voi seurailla mua nimellä katarinaruusu, jos kiinnostaa nähä enemmän :-)
IMG_3258
Lontoossa nautiskeltiin hotellin baarissa yhdet jos neljännetkin ihanat drinksut. Nää oli tosi hyviä ja olin jo yhden jälkeen lievässä hiprakassa.. Voidaan sit tehdä pientä vertailua suomen drinkkeihin? IMG_3425
IMG_3412
IMG_3297 IMG_3628 IMG_3639 IMG_3660
IMG_3711
IMG_3746
Ohoh nää onkin aikalailla alkoholipainotteisia nää kuvat.. Kaipa mä sitten pienessä maistissa aina innostun kuvailemaan :-D Kaikki kuvat on siis joko lontoosta tai sitten tästä parin viikon sisältä erinäisistä tapahtumista. Aika paljon on tullut nyt kyllä juhlittua, mutta nyt tulee taukoa sillä seuraavat juhlat koittaa vasta penkkareissa! Mua vähän ärsyttää näiden kuvien laatu, mutta onko tällaiset postaukset välillä ihan ok?

LEMPPARI

Katselin vihdoin ja viimein läpi kaikki linkkaamanne blogit ja löysin sieltä monia monia mieleisiä blogeja, kiitos kaikille siitä. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden, nimittäin Katariinan kirjoittelema Sunkissed (nimeä painamalla linkki blogiin).Blogissa on matkustelua, asukuvia, kuvia esimerkiksi juhlista ja ihan vaan tavallista arkielämää. Yksi syy siihen miksi blogi kolahti muhun on se, että kirjoittaja tuntuu olevan aika samanhenkinen mun kanssa. Eli tätä blogia jäin ehdottomasti seurailemaan!

Oletteko te tutustuneet tähän jo aiemmin? Jos ette, niin suosittelen kurkkaamaan :-)

lauantai 26. tammikuuta 2013

MIN MORGON

Tänä aamuna oli ihanaa herätä virkeänä, hyvävointisena ja hyvin nukkuneena huolimatta eilisistä synttäreiden juhlinnoista ja tanssimisista. Sain ensimmäistä kertaa oikein kunnolla makoilla uudessa sängyssä ja siitä sitten jatkaa rauhassa aamutoimille, ihanaa. Kuvailin tässä pitkin aamua joitain pieniä juttuja ja tulin nyt pikaisesti laittamaan ne tänne, ennen kuin lähden matkaamaan Itäkeskusta kohti!

 Aamu alkoi suihkussa käymisellä ja luonnollisesti sitä seuraavalla hiustenselvittelyllä. Mun tukka on suihkun jälkeen yleensä sellainen yksi hamppukasa ja tässä kaks tuotetta, jotka saa sen siliämään. Vasemmanpuoleinen on hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja onkin jo palvellut mua parin purkillisen verran, super hyvä selvittäjä ja vieläpä edullinenkin! Oikeanpuolimmaisen latvoihin jätettävän öljyhoidon sain Annilta synttärilahjaksi ja on ollut ihan täydellinen mun kuiville ja karheille latvoille.
 Aamu alkaa aina myös radion kuuntelulla mun pikkupötkylästä. Toi musiikkisoitin on vaan niin söpö ja kätevä, aina vaan voi napsauttaa päälle ja puhelimesta bluetooth yhteyden kanssa voi valita sitten minkä radiokanavan vaan itse haluaa.
 Talvella mun iho kuivuu todella paljon ja tämä Lontoon ostos oli kyllä niin hyvä! Kun toi pumppupullo on koko ajan tossa mun pöydällä, tulee ihoa rasvattua paljon useammin. Oon nimittäin niin laiska, että en muuten jaksais alkaa ihoa rasvailemaan..
 Hyvä aamupala antaa hyvän startin koko päivälle ja se onkin mulle yksi päivän tärkeimmistä aterioista. Oon nimittäin kävelevä zombi koko aamupäivän jos en saa aamupalaa.
Ja sitten vielä kuvaa mun uusista puhelimen kuorista, jotka ostin Tukholman Bik Bokista. Noi on tollaset tarrat, joita voi vaan kerran käyttää (eli jos ottaa pois niin ei mee enää takas). Maksoi jonkun kuusi euroa ja eräs kaveri sanoi, että on nähnyt noita myös täällä Suomessa! Tykkään mucho mucho :-)

Mitä tykkäätte tämäntyylisistä postauksista?

torstai 24. tammikuuta 2013

I'M STILL ALIVE BUT I'M BARELY BREATHING

Hei kaikille, olen noussut kuolleista ainakin tälleen hetkellisesti! Tai no jos kuolleista nouseminen on sitä, että viettää kaiken aikansa koulussa, kirjastossa ja salilla. Sellaista tää mun elämä nimittäin tällä hetkellä on. Tänäänkin kirjastossa vierähti sellaiset neljä ja puoli tuntia ja thank god pääsin sen jälken salille tuulettumaan. Aivot oli kyllä psykologian lukemisen, enkun sanojen harjottelemisenja vanhan yo-vihkon väsäämisen jälkeen, noh, sanotaanko että hieman jumissa. Mutta onneksi koulussa istumista on jäljellä enää vain kaksi päivää!! Päätinpä tuossa yksi päivä myöskin sen, että haluan nyt oikeasti hakea kauppikseen. Että tällaista ihan pientä taas meneillään!

Olitte kovin innostuneita treenipostauksista ja laitan nyt tähän kaikki mitä olen parin päivän aikana tehnyt:

Eilen aamulla kahvakuulatunti 45 minuuttia, todella raskas tunti. En tehnyt kun vaan 4kg ja 6kg painoilla, mutta tahti oli niin tiukka, että tuntui kyllä. Miinukset yksitoikkoisesta ysäriaerobicmusiikista. Tunnilla hypittiin paljon, eikä ollut pelkkää lihaskuntoa. Siitä propsit!

Tänään oli vähän sellainen hämmentävä sekalaispäivä, koska eiliseltä tunnilta oli yllättävän moni paikka vielä kipeä. Tarkoituksena oli siis tehdä yläkroppaa (rinta, kädet ja yläselkä), mutta jouduin karsimaan joitain pois ja puolestaan sitten lisäämään jotain tilalle. Tein pienet sarjat hauiksia (2x10x10kg tanko) ja olkasoutua (2x15x10kg tanko). Näiden lisäksi:
- rintapunnerruslaitteella 3x15x12kg
- selkälaitteella 3x15x19kg
- maastavetoja 3x20x17,5kg
- ylätalja 3x15x19kg (ai vitsi mä rakastan tota laitetta, en tiedä miksi!)
- lopuksi crosstrainerilla 20 min reippaaseen tahtiin

Kun joku kyseli mun syömisistä, voin sanoa ihan lyhyesti että en ole muuttanut ruokavaliota mitenkään muuten kuin että yritän välttää turhaa sokeria ja herkkuja ylipäätään. Syön siis aivan normaalisti, enkä yritä tarkkailla syömisiäni millään tavalla. Voin kyllä joskus laittaa ruokailuja tänne jos jotain kiinnostaa. Ennen tätä taukoa kun treenasin, jätin kaiken minimiin (alkoholin, karkit, sipsit ym.), enkä ollut itselleni yhtään armollinen, paitsi harvoin. Se meni vähän liiallisuuksiin ja niin kuin joku tulikin tuossa kommentoimaan asiaan liittyen niin aion nyt ottaa iisimmin, enkä muuta elämäntapoja niin radikaalisti. Olen aina tiennyt, että se olisi järkevintä, mutta oon niin perfektionisti että kun aloitan jotain, niin pakko tehdä se täysillä. Mutta joo, nyt tavoitteena käydä neljä kertaa viikossa salilla ja kiinteytyä, ei niinkään pudottaa painoa.

Näihin tunnelmiin, palaillaan taas muruset!

maanantai 21. tammikuuta 2013

TREENIÄ PERSUKSIIN

Hola, täällä kirjoittelee yksi liikuntakärpäsen pureman saanut henkilö! Parin kuukauden pituisen tauon jälkeen olen taas päässyt aloittamaan treenit ja ai että kun on hyvä fiilis. Tossa marraskuun lopussa tulin kipeäksi ja siinä meni samalla mun hyvä liikuntaputki ja sen jälkeen alkoikin olla sen verran paljon ohjelmaa ja menoa, että en nähnyt järkeväksi hankkia korttia salille. Mun piti aloittaa jo viime viikolla, mutta sitten tulin järkiini ja ajattelin juhlia juhlinnat ennen treenien alkamista ja nyt voin keskittyä terveelliseen elämään.

Mulla on jo pitkään ollut silleen, että oon syönyt ihan mitä sattuu ja liikunnalle ei tosiaan ole ollut yhtään aikaa. Nyt mulla on tavoitteena päästä kiinni terveellisempään ruokavalioon ja säännölliseen liikuntarytmiin. Yritän pitää liikunnat neljässä kerrassa viikossa, sillä edellinen viisi kertaa viikossa alkoi pikku hiljaa painaa päälle ja liikunnasta katosi se paras ilo. Nyt vaan hyvällä mielellä, eikä liian tosissaan!

Tänään oli jalkapäivä ja vannon, ettei kävely luonnistu huomenna kauheen hyvin. Oli sen verran hyvä treeni, että tästä on hyvä aloittaa! Haluatteko, että jatkan vielä niitä sellaisia treenipostauksia, joissa kerron aina mitä olen salilla tehnyt? Huomasin heti salille mennessäni, että siellä oli yllättävän paljon porukkaa. Kaikki jaksaa vielä käydä siellä karistamassa juhlapyhien kiloja pois ja jossain vaiheessa sitten taas hiljenee hah :-D Otin muuten taas sen yhdistelmäkortin ja tavoitteena olisi päästä käymään niillä ryhmäliikuntatunneillakin. Viimeks mulla nimittäin jäi niistä vähän huono maku suuhun, mutta voin antaa niille uuden tsäänssin!

Tällaista siis tällä kertaa, nyt muutamia inspiskuvia ja mulle toimivaa treenimusiikkia. tumblr_mavzdrnbql1rnzm2eo1_400_largetumblr_mazr5cmZiU1rgs7ono1_500_largetumblr_m4i1wn96a21roljzko1_500_largetumblr_mgld5zEa8E1qzqm4io1_500_largetumblr_mgqyszsjnw1qjiojso1_500_largetumblr_mgsmbnYrT11rkhmxro1_400_large 
Ja tässä vielä kuvaa sellaisesta kropasta, joka on lähinnä mun ideaalia. En tykkää yhtään liian hoikista vartaloista ja tää on ehkä kyllä vähän liian hoikka (Oli aika vaikeeta löytää sellaista perfect bodya). Mutta peppua saa ja pitää olla, sekä hyvä keskivartalo! Tästä on taas hyvä lähteä liikkeelle..

Kiinnostais tietää, millaisista vartaloista te tykkäätte. Kaikilla on niin erilainen maku ja itse rakastan kyllä muodokkaita naisia ja runsaita muotoja, mutta en itse viihdy sellaisissa. Pääasiahan kun on että viihtyy omassa vartalossaan, muulla ei ole niinkään väliä.

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

ABICRUIZEEEE

 I tried to be a duck.. and I became a teacher. Wait, what?
Kuvia vähän sekaisin sieltä sun täältä, mutta pointti käynee käikille selväksi - hengissä ollaan ja huhhuh mikä risteily! Meillä tosiaan oli abiristeily jo nyt ja toisaalta ihan hyvä päästä tässä kirjoituksiin lukujen lomassa hetkeksi hengähtämään ja nollailemaan. Ja koska risteilyt on risteilyjä, ei draamaltakaan vältytty. Ruotsiinkin selvittiin aamulla ja voi kuinka mäkkisafka maistuukaan hyvältä rankan illan jälkeen! Pieniä shoppailujakin tein, joita voin sitten myöhemmin pistää näkyville. Oli ihanaa päästä käymään Ruotsissa kaupoilla, vaikka alkuperäinen suunnitelma olis ollut vaan jäädä laivaan koko päiväksi.. Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin ihan mahtava reissu ja kuten sanoin tossa eilen aamulla, ei risteilyjä kestä kun vaan kerran vuodessa :-D

Nyt makoilen uudessa 140cm leveässä sängyssä, ikävöin nyt jo poikaystävää joka lähti tänään takaisin santahaminaan (möö, inttileskeily on pebasta. Miten teillä muilla on sujunut?) ja suunnittelen taas huomenna alkavia treenejä. Juhuu, täältä tullaan kesäkunto!

ps. Meillä ei tarkastettu kenenkään laukkuja ja mun Passoa, skumppa ja pieni tequila sai olla ihan rauhassa :-D Kaipa se vähän siitä riippuu minkä näköstä porukkaa on laivaan menossa ja vähän tuuriakin se on (Että onko ne tyyliin päättäny että nyt tarkastetaan laukut vaiko ei). Eli aina kannattaa yrittää!

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

PIRISTYSRUISKE HARMAASEEN ARKEEN

 ..Nimittäin tämä mun loppuviikon ohjelma! Tänään oltiin Saran kanssa elokuvissa katsomassa pätkä nimeltä Koskemattomat ja oli kyllä ihan mielettömän hyvä ja koskettava elokuva. En spoilaa tässä mitään,mutta jos kiinnostaa joku muu kuin perus amerikkalaiselokuva ja vähän normaalista poikkeavat juoni ja miljöö, suosittelen lämpimästi! Oli kivaa olla pitkästä aikaa elokuvissa ja tietysti nähdä hyvää ystävääni saraa.
laukku Zara, neule Primark, toppi pieni lontoolainen kauppa, huivi Forever 21, kengät New Look
Promod
Esittelemätön Lontoon ostos Forever 21
Toinen esittelemätön ostos, niittikengät New Look
...Tämän illan ohjelma on pakata viimeiset kamppeet abiristeilyä varten ja huomenna siis koittaakin kauan odotettu hetki! Aika ajoissa ollaan ja opettajat skitsoo meille ajankohdasta, mutta ei päästy silloin laivalle kun oltais haluttu (laiva ei halunnut meitä sinne).. Onko teiltä tarkastettu noita laukuja juomien varalta kuinka usein? Mulla on tuolla alla pikku jemma ja kuumottelen tarkistuksia, vaikka viime kerralla sitä ei tehty. Oon aika lollero, mutta en haluu että mun juomia otetaan pois :-D Nimim. vanhojen risteilylle viinapullo selässä.. Toimi hyvin! Kokemukset jakoon vaan!!

maanantai 14. tammikuuta 2013

BLAA

Tässäpä aika surkeeta kuvaa tän päivän asusta, muutenkin on ollut ihan tyhmä olo koko päivän. Ei hiukset tai naama natsaa ja ulkonakin on liian kylmä (okei, ei ole pakko laittaa legginssejä jalkaan). Päivä meni aikalailla normaalia kaavaa noudattaen eli kouluun, kirjastoon ja iskän porukoita moikkaamaan.

Mun on nyt pakko avautua teille yhdestä asista, joka ärsyttää mua suunnattomasti!! Tänään olin Malmin kirjastossa lukemassa psykaa ja ajattelin nyt kerrankin mennä taas sinne, yleensä kun siellä on hirvee hälinä yms. Nyt siellä meni ihan hyvin, mutta muutamat tyypit alkoi ärsyttää. Ensinnäkin, eikö kaikkien järki jo sano, että "Ei, sä ET vastaa puhelimeen kirjaston lukusalissa!"... Kyllä, valitettavaa on että kaikilla ei tämä asia ole itsestäänselvyys. Toinen juttu on se, että itse ainakin yritän olla lukusalissa mahdollisimman hiljaa, en paisko ovea lähtiessäni, otan tavarat mahdollisimman hiljaa esille ja näin. Tänäänkin siellä oli yks joka alkoi sellaista hemo meteliä pitää sen jonkun tarrarepun kanssa mistä se repi niitä tarroja jotain kymmenen kappaletta :-D Aarrg..

No mutta, Malmin kirjasto Check, ja tästedes käytössä kaikki muut kirjastot (harmi vaan, että se on kätevästi just tossa koulumatkan varrella..). Ootteko te törmänny samanlaiseen ärsytykseen? Musta on vaan niin hassua, että ihmiset ei ymmärrä että muut haluaa tulla kirjastoon lukemaan juuri siksi, että siellä olisi hiljaista.

Tällaista tänään, palaillaan ens kerralla paremman mielen kanssa!