perjantai 28. joulukuuta 2012

LONDON CALLING



Tällä hetkellä istun sängyllä dataamassa, kuuntelemassa musiikkia ja kuumottelemassa puolityhjää matkalaukkua lattiallani. Huomenna vihdoin ja viimein koittaa päivä, jolloin päästään poikaystäväni kanssa lähtemään pitkään odotetulle yhteiselle ulkomaanreissullemme Lontooseen. Liput on ostettu jo kesällä ja odotus on ollut pitkä ja tuskallinen, pääsen shoppaamaan ja nauttimaan ihan olan takaa! Oon tällä hetkellä niin onnellinen kun olla vaan voi, en voisi parempaa tilannetta toivoa.

Vihaan matkoille pakkaamista, kun en osaa karsia juttuja pois. Tälläkin hetkellä suurin osa matkalaukun painosta koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista. Toinen ärsyttävä juttu on, että en ikinä tiedä mitä vaatteita kannattaisi ottaa mukaan, mitkä sopii toistensa kanssa yhteen, onko hyvät kengät ja sopiiko säähän... En oo kylläkään kauheesti ehtinyt stressata koko matkaa ja siihen varmasti vaikuttaa se, että poikaystävä ottaa lungisti päivän kerrallaan. Oon ylpee, etten oo edes yrittänyt liian tarkkaan suunnitella ohjelmia, mennään sit vaan mututuntumalla :-) Yritän nyt mennä pakkaamaan loputkin jutut, että päästään ajoissa nukkumaan. Enköhän mä tästäkin urakasta selviä..

Palaillaan ensi vuoden puolella, hyvää uutta vuotta ihanat!

torstai 27. joulukuuta 2012

18 AND LEGAL!








Woohoo, eli niinkuin otsikosta voikin päätellä, tänään on se kauan odotettu päivä jolloin saavutin maagisen 18 vuoden iän. Eilen lähdettiin jo 12 jälkeen baariin heilumaan ja hauskaa oli, vaikkakin aamun olotila ei ollut verrattavissa samaan.. Varsinkaan, kun sukulaiset tulivat juhlimaan mua heti aamupäivästä. Noh, siitäkin selvisin kunnialla (ja kahvilla) ja sen jälkeen lähdin kavereiden kanssa syömään Memphikseen. Oli ihanaa olla yhdessä rupatellen ja sen jälkeen käytiin siskon kanssa vielä Aussiessa yhdillä (Ei se Mojito edes ole mitenkään erityisen hyvää?). Postauksessa on kuvia edellispäiviltä, pieniä paloja joulu- sekä synttärilahjoista ja ensimmäinen kuva on eiliseltä, kun fiilareissa lähdin viettämään vikaa iltaa alaikäisenä. Oon nyt super onnellinen (ja väsynyt), pitää kiirehtiä laittamaan pyykit kuivumaan ja huominenkin on sitten taas tohinaa täynnä.

Heippodei!

ps. Hah toi skumppapullo on äidiltä lahja mulle ihan varta vasten siksi, että vihaan Hunkseja yli kaiken.. Kiitti mami.. :-D

tiistai 25. joulukuuta 2012

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

I LOVE YOU CHRISTMAS








Tänään on päivä mennyt sukuloidessa, hyvin syödessä, leffoja ja Gossip Girliä katsellessa ja perheen seurassa olemisesta. Ihanaa, ihanaa ja ihanaa! Nyt en ole kirjoitustuulella ja todennäköisesti tulee tässä joulun aikaan taukoa muutenkin. Lähdenkin tästä hipsimään yläkertaan napsimaan uunituoretta kinkkua ja sitten nukun maailman parhaat yöunet.

Ihanaa joulua kaikille, nauttikaa vuoden parhaimmasta ajasta! 

lauantai 22. joulukuuta 2012

CHRISTMAS FEELING







Joulusiivousta, joululaulujen kuuntelua, rentoutumista, ensi viikon ja sen tuomien huippujuttujen odottelua, joululoman fiilistelyä ja suklaan syömistä. Näin on mun lauantai kulunut ja vaikka poikkesikin hieman suunnitelmistaan niin ei se mitään. Nyt ymmärrän, että olen niiin loman tarpeessa! Piilotin koulukirjat kaappiin sen jälkeen kun olin lukenut 10 sivua psykologiaa ja tajusin että eihän siitä mitään tule, putsasin huoneestani jok' ikisen pölypalleron ja hinkkasin kaikki pinnat kiiltäviksi. Pudistin maton ulkona ja samalla toin lumikokkareita sisälle, siivoilin niitä, vaihdoin ihanat ja puhtaan valkoiset lakanat, koristin huonetta joulujutuilla ja pyyhin vielä kertaalleen kaikki pölyt pois. Nyt olen lomani ansainnut ja koska mua ei nyt muutenkaan kiinnosta mikään nirsoilu niin tästä lähin voin julistaa, että jouluna saa syödä ja mä aion myös tehdä niin (astuu voimaan tästä päivästä alkaen)!! Onko siellä jo joulusiivoilut siivottu?

Mitkä fiilikset siellä puolella ruutua - onkos sitä joulufiilistä jo mukana? Tekis mieli tänään leipoa pipareita ja torttuja, eiköhän se munkin joulumieli ala jo pikkuhiljaa tulla esiin :-)

Mitä olette muuten toivoneet joululahjaksi? Onko toivottu jotain suurempia juttuja? Musta on ihan tylsää, että mitä vanhemmaksi kasvaa, sitä vähemmän osaa mitään joululahjoja toivoa. Mulla on jo parin vuoden ajan ollut minimaalinen lahjalista ja tänäkään jouluna en osannut mitään erikoista pyytää (ei sillä, että olisi pakko, mutta ainahan vanhemmat ja sukulaiset haluaa jotain ostaa). Osan lahjoista tiedän jo etukäteen koska a) joko olen ostanut ne itse tai b) käynyt poikaystäväni kanssa ostamassa itselleni joululahjan ja saanut sen mukaan paketoimattomana (kyllä, välillä pitää muistuttaa itselleni, että seurustelen miehen kanssa ja eihän niiltä nyt mitään mahdottomia voi vaatia.. Annoin paketin äidille paketoitavaksi, että tulis ees jonkinlainen yllätys pakettia avaessa :-D). Ja nyt varsinkin, kun ulkomaanmatka häämöttää edessä, en näe järkevämpää vaihtoehtoa kuin toivoa rahaa lahjaksi, ostan sieltä sitten itselleni joululahjoja, hah. Kertokaa ihmeessä jos olette jotain suurempaa tai vähemmän suurempaa toivoneet, olisi kiva kuulla!

Nyt mä voisin avata Netflixin ja korkata loman kunniaks jonkun hemopitkän tuotantokauden maratoonin. POKS.

perjantai 21. joulukuuta 2012

HYVÄÄ LOMAA...EIKU?

Kaikilla muilla on varmasti alkanut jo joululoma, mutta mulla on huomenna vielä töitä. Oi kuin olis ihana vaan tänään päästää kokonaan irti kaikesta ja vaan olla, mutta eei. Huominen pitää vielä jaksaa ja sitten pääsen rentoutumaan ihan kunnolla! Ihme kyllä, mun joulufiilis on tänä vuonna pahasti myöhässä, yleensä se ei ole feidannut mua tällä tavalla. Ollaan aina hengailtu parivaljakkona jo heti joulukuun alusta asti ja ollaan innolla odotettu joulun saapumista. Nyt tuntuu siltä, että menoa  ja meininkiä on ollut vähän liiaksi ja sen takia en ole missään vaiheessa päässyt odottelemaan joulun tuloa. Noh, onhan tässä vielä pari päivää aikaa! 24 Alimmissa kuvissa kuvaa uudesta hankinnasta, minkä tein eilen Lindexistä - 70 prosentin alennuksessa oleva peplum-pitsitoppi vajaaseen 10e hintaan. Oon kauan halunnut jotain peplumia sen mun sähkönsinisen peplumin kaveriksi, just jotain tollasta mitä voi käyttää myös arkena. Tykkään kovasti! Halusin myös löytää nyt jouluksi, synttäreiksi ja matkalle jonkun kivan paidan ja nyt mulla onkin sitten hiukan valinnanvaraa mitä puen kyseisinä päivinä päälle. Mulla on nimittäin niin tyhjä ja tylsä vaatekaappi kuin olla vaan voi, että jopa tällainen pieni hankinta rikastuttaa sitä paljon.Ei oo enää kauaa, että saan shoppailla niin paljon kuin sielu sietää..

Hyvää viikonloppua kaikille :-)

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

YOU AND ME

Olette toivoneet multa jonkinkaltaista postausta musta ja poikaystävästäni. Aiemmin ajattelin, että en halua mennä niin henkilökohtaisuuksiin, mutta oon jo tavallaan lämmennyt ajatukselle. Toisaalta näin kun ajattelee, miksipäs ei? En kuitenkaan kerro täällä mitään niin ihmeellistä, mitä jo suurin osa mut tuntevista ei tietäisi :-) Keräsin kuvia koneelta ja Facebookista, mitä on ehtinyt kerääntyä tässä reilun parin vuoden aikana. Täytyy varmaan laittaa ne vanhimmasta uusimpaan, ettette mee ihan sekaisin! Sanon ihan pohjatietona teille, että ollaan siis tavattu siten, että ollaan toistemme mökkinaapureita. Ollaan tunnettu jo vuodesta nakki ja muusi, se oli tyyliin joku vuoden 2008 juhannus! Ihan hirveesti aikaa, en oo ees ajatellu koko asiaa.. 73679_454335004884_28475_n Tää on meidän ensimmäinen yhteiskuva, otettu lukion ykkösellä (herranjestas). Muistan, kun halusin ottaa meistä yhteiskuvan mikä oli sitten pakko heti laittaa galleriaan/facebookkiin.. Perus teineilyä hah! 154519_468752239884_7835286_n 65476_475057519884_5986974_n Tämä on otettu sinä samaisena vuonna loppusyksystä/alkutalvesta. Hassua oikeesti kattoa näitä kuvia piiiitkästä aikaa, kun molempien tyyli on muuttunut niin paljon! Pikkuiset me. 300383_10150276321319885_6187940_n Tykkään tästä kuvasta tosi paljon, kun toi yks on niin söpö kurkkailija tuolla selän takana, tui tui♥ 254156_10150193318254885_8008434_n
Matildassa viettämässä ystävänpäivää pari vuotta sitten! Toi oli kiva reissu, käytiin laskettelemassa ja osallistuttiin samalla jättiläismäisen ihmissydämmen muodostamiseen laskettelurinnettä vasten. IMG_9181 Ribbet collage Maxin ylppärit viime kesänä ja mun keltaset hiukset, toisessa kuvassa viimeisimpiä vappufiilistelyjä IMG_4533 6 Huomanette, että joka tilanteesta löytyy enemmän ja vähemmän edustuskelpoisia kuvia.. :-D Näissä oltiin kattelemassa ja kuvailemassa lentokoneita (meitä) korson kukkulalla. Varmaan ainoa kerta, kun oon saanut ton miehekkeen mun kanssa ihan ottamaan valokuvia! Me ollaan nimittäin siinä kohtaa aika erilaisia..7 577767_10151279212914885_1373286512_n 

Ja lopuksi kuva havainnollistamaan sitä, mikä yleensä ilmentää meiän parisuhdetta; mä hölmöilen ja toinen yrittää olla cool, mä jatkan hölmöilyä ja herra lähtee viilettää jonnekin :-D musta tää on aika hyvä kuva

Mulla ei oikeen ollut mitään hajua, millaisen postauksen perään ootte kysellyt. Tässä kuitenkin nyt jotain pientä kivaa. Meillä tuli just täyteen 2 vuotta ja 4 kuukautta, ja en voi muuta kuin olla onnellinen ton hölmöläisen kanssa ♥ Aika kauanhan tässä on jo tullut oltua (ainakin mun omassa mittakaavassa!) ja 10 päivän päästä jo koittaakin meidän ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka, josta ollaan jo kauan haaveiltu. Tuleekin olemaan ainoa nyt pitkään aikaan Suomen ulkopuolella, sillä mun uhoamisista (:-D "Mä sanon niille että sä et lähde!") huolimatta herra lähtee Inttiin ties kuinka pitkäksi aikaa.. Pakko kai sekin on kestää.

ps. Mun pusukuvafetissi

Mitä piditte? :-) Sanokaa ihan vapaasti!

maanantai 17. joulukuuta 2012

TÖKÖTTEJÄ

Sain nyt ihmeellisen inspiraation ja aloin kuvailla mun tököttejä vähän eri kategorioista. Tässä on siis esittely mun tämänhetkisistä lempituotteista, enjoy!
1314 1.St. Moritz itseruskettava. Plussat: Levittyy hyvin hanskan kanssa, väri näkyy heti levittäessä ja väri on näkyvä, hyvä vaihtoehto yhden illan juhlarusketukseen. Miinukset: Sotkeva, mulla ainakin on välillä meinannut sotkeentua lattia ja kädet tosi pahasti, kun välillä korkki alkaa vuotaa. Saattaa myös olla purkkikohtainen vika. Lähtee myös heti suihkussa pois, kasvoille laittaessa väri on 'likainen'. Jos levittää ilman hanskaa, väriä on toivotonta saada iholta heti pois. 2. Doven kevyesti päivettävä voide. Hyvä vaihtoehto, jos haluaa tasaisen ja luonnollisen päivetyksen iholle. Plussaa: ei tarvitse kuoria pois, kosteuttaa ihoa, luonnollinen lopputulos. Miinukset: Jos käyttää paljon, lopputulos on oranssihtava 3. Lumenen vastaava päivettävä voide. Aikalailla samantapainen kuin Doven. 4. L'oreal Sublime Bronze. Plussat: Suhteellisen luonnollinen lopputulos, helppo levittää. Miinukset: kimaltaa vähän ennen ensimmäistä suihkukäyntiä ja haisee mielestäni voimakkaammalle kuin muut käyttämäni itseruskettavat. 5. Kuvassa ei ole, koska se on multa loppunut. Ehdottomasti paras itseruskettava jota olen käyttänyt, oli Åhlensilta ostettu Kicksin ja Sublime Bronzen 'yhdistelmä' - levittyi hyvin, tasainen väri, ei liian voimakas haju (en kyllä huomaa tyyliin missään mitään hajua) ja pysyi iholla monta päivää. Sitä hamstraan ehdottomasti lisää suraavalla Tukholman reissulla! Tammikuussa odottaakin jo seuraava reissu, woohoo!15 5. Tigin mystinen hiusten tuuheuttaja. Ostin joskus kirpputorilta käyttämättömänä ja oon jonkin verran käyttänyt. Plussaa: lopputuloksena kuohkeat hiukset, ihanan tuoksuinen. Miinukset: todella tahmeaa käsissä, sekä jos hiukset kastuu niin koko tukka on tahmea. 6. Tigin Superstar hiuskiinne. Plussat: hyvä tuoksu, helppo käyttää ja suihkia pieniin hiusosioihin. Miinukset: ei kauhean pitävää, ihan ookoo tuote. 7. Schwarzkopfin rakentava hiuksiin jätettävä hoitoaine. Plussat: Ihana tuoksu, selvittää jopa mun hampputukan suihkun jälkeen, pehmentää hiukset, edullinen hinta (n.4e), saatavilla isoista ruokakaupoista (esimerkiksi Citymarket). Miinukset: Ei ole! 8. Klippoteketin hiuskiinne. Plussat: Hyvä tuoksu (mä selkeesti hamstraan näitä hyväntuoksuisia juttuja), pitää hiukset hyvin kuosissa, edullinen hinta (n.4e) Miinukset: Ei ole!16 9. Victoria's Secretin käsivoide/bodylotion. Plussaa: Ihanan raikas tuoksu, paksu koostumus, tehokas kosteuttaja sekä kaunis purkki. Miinukset: Ei saa Suomesta. 10: APO BASE Lotion. Plussaa: todella kosteuttava, neutraali tuoksu. Miinukset: löysä koostumus, välillä valuu pöydälle/lattialle jos on ylösalaisin, korkea hinta (n.10e, mutta on kuitenkin apteekin tuote ja on laadukas). 11. Dermosilin silmänympärysvoide. Plussaa: raikastavaa, varsinkin jos laittaa ennen levittämistä hetkeksi pakkaseen viilentymään (vink! Virkistää kummasti pimeinä talviaamuina) Miinukset: Tilataan ainoastaan postimyynnin kautta. (En tosin usko, että vastaavilla tuotteilla hirveästi ainakaan eroja). Vinkki: Levitä silmänympärysvoidetta aina alhaalta ylös-sunnassa, niin silmien alle kuin myös huulen yläpuolelle ja decoltee-alueelle. Näin iho ei veny! Tässä iässä ei eroa huomaa, mutta vanhemmalla iällä kun iho alkaisi normaalisti löystyä, tämän tavan pitäisi ehkäistä sitä.17  
Mitä pidätte tämäntyylisistä postauksista? Haluaisitteko lisää samantyyppisiä? Onko kokemuksia samoista/vastaavista tuotteista? 

JOULUN TUNNELMOINTIA

 HUOMHUOM! Sivupalkissa kysely!!

Viikko jouluun, virallisesti! Katsku on täällä hyvin, hyvin täpinöissään. Glögimuki koristaa kämmentä enemmän kuin muutaman kerran viikossa ja varsinkin iltaisin se kourassa on ihanaa seurata tv-sarjoja tai lueskella lehtiä. Viikonloppuna käväsin Kristan ja Jonnen luona lahdessa ja pikkujouluiltiin muun muassa glögin ja jouluostosten merkeissä. Kohta olenkin ostanut jo kaikki joululahjat, enää mun suurin mysteeri on poikaystävän lahja... Okei en edes ala selittää kuinka tukalassa tilanteessa oon, joten ei siitä sen enempää. Vinkkejä otetaan siis vastaan, onko muita samanlaisessa tilanteessa olevia? Tänään sain paketoitua kaikki nyt hankitut joululahjat, enkä malta odottaa että pääsen antamaan ne perheenjäsenilleni! Sovittiin tosiaan tänä vuonna kavereiden kanssa, ettei vaihdeta lahjoja ollenkaan. Kaikilla menee just nyt rahaa niin paljon jo muihinkin juttuihin, että parempi niin.

Sain tuossa erään kommentin, jossa oltiin kovin pahoillaan siitä, että blogini ei ole entisensä. Niinkuin kommenttiin vastasinkin, yksi syy siihen on, että mulla on nykyään todella paljon menoa. Viime viikonloppunakin olin kahtena päivänä töissä ja tosiaan kun lähdin sinne Lahteen, ehdin vain piipahtaa kotona koko viikonlopun aikana. Ja tämä ei suinkaan ole ollut ainoa viikonloppu, koska hommaa kasaantuu aina vaan yhä enemmän ja enemmän. Olen myös alkanut lukea kirjoituksiin, eikä abikurssitkaan ole mitään helppoja suorittaa. Tässä siis vähän käsitystä siitä, miksi täällä on vähän hiljaista mun osalta. Tykkään bloggailusta todella paljon, mutta se ei ole kuitenkaan niin suuri osa elämääni, että käyttäisin minimaalisen vapaa-aikani sen tekemiseen. No mutta siis tän ei kuulu olla mikään saarna vaan tarkoitus on vähän vaan infota teitä rakkaat lukijat :-)

Toinen juttu vielä ilmoitettavaksi on se, että blogin toinen kirjoittaja Kaisa ei ihan kokenut blogia omaksi jutukseen/hänellä on myös tällä hetkellä niin paljon muuta tekemistä, ettei blogille jää juuri aikaa. Yritys yhteisestä blogista oli kuitenkin kunnian arvoinen ja kiitokset siitä kaisalle! Pidän tämän blogin nyt itselläni ja jatkan kirjoittelua normaaliin tahtiin, halusitte tai ette hah :-D Tykkään nimittäin tästä enemmän kuin vanhasta!

Pitemmittä puheitta saatte nähdä kuvia viikonlopulta ja tältä päivältä :-)

127109311 Haluan vielä sanoa, että olette kaikki ihania, pusi pus!

torstai 13. joulukuuta 2012

SPIRIT BIRD

IMG_0036IMG_0025IMG_9976IMG_0020IMG_9978IMG_9979 Heippa, tässäpä vähän kuvia viikon takaisista juhlista, kun rakas siskoni pääsi ylioppilaaksi! Päälläni oleva mekko on itseasiassa aika vanha, ostin sen omaan konfirmaatiooni. Yllätyksekseni se oli aika iso, tuntui että olisin hoikistunut vähän haha. Outoa kylläkin, että mielestäni olin silloin (hetkinen, nyt piti oikeen alkaa laskea montako vuotta siitä oikein onkaan) rapiat kolme vuotta sitten hoikemmassa kunnossa kuin nykyään. No jaa, ei hän sitä tiedä.

Ei siitä sen  enempää, aion kertoa muutakin kuin löpistä juhlista tai mekostani. En ole nimittäin vähään aikaan päässyt kirjoittelemaan ja on pari kivaa juttua mielessä. Oon nimittäin ihan täpinöissäni, että joulukuu on jo näinkin pitkällä - edessä häämöttää joulu, mun vihdoin saapuvat 18-vuotissynttärit ja Lontoon matka. Nää kaikki kyllä varmasti tiesitte jo, mutta mä oon ite sooo excited! En malta odottaa, enää niin vähän aikaa kaikkeen parhaaseen mahdolliseen. Loppuvuoden lapset tietävät, kuinka piinallista on odottaa täysi-ikäistymistä, etenkin silloin kun suuri osa kavereista on sen maagisen iän saavuttanut jo alkuvuoden puolella. Noh, tasan kahden viikon päästä sekin odotus on ohi! Onko siellä muita samalla asialla kirottuja (haha, tästä tulikin mieleeni, että oon sanonu äidille tässä vuoden ajan jo, etten ikinä suo lapsilleni sitä kurjuutta, että hankkisin heidät silleen, että syntyisivät loppuvuodesta :-D Just joo, ihan kuin sitä mietittäis heti lapsia tehdessä) kaveripiirin ikuisia junnuja? :-D

Mietittiin tossa poikaystävän kanssa (minä mietin, tää herra on nimittäin sellasta "ihan sama"-kansaa), että mentäisiinkö Lontoossa käymään musikaalissa vaiko Madame Tussauds'ssa (vahakabinetti) ja olinkin jo pitkän pohdiskelun jälkeen kallistunut musikaalin puoleen. Eilen illalla katseltiin sitten niitä hintoja ja vapaita näytöksiä. Kuten arvata saattaakin, tän vuoden puolelle ja ens vuoden alkupuolelle kaikki näytökset oli jo miltein täysin varattuja. Ainoat vapaat paikat oli joko a) parhaita paikkoja eli yli sadan euron luokkaa tai b) todella huonoihin ajankohtiin olevia... Plääh, olisin niin halunnut nähdä jonkun kehutun musikaalin. Kysymys siis kuuluu te joskus Lontoossa vierailleet, että onko teidän mielestänne Madame Tussauds kuitenkin näkemisen arvoinen? Vakuuttakaa mut jooko siitä, ettei mua harmittais tän enempää! Myös lisää matkavinkkejä otetaan mielellään vastaan. It is coming sooooooon...

Loppuun ihanan outo biisi, Xavier Rudd - Spirit Bird